Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
[quote="barca tomi"][/quote] Hát nem tudom, az egér bekavarhat. 

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyébként csak írt egy listát az "álmai asszonyáról", hogy mi is irigykedjünk...Etooka írta:Elég sok pénzed van,meg nagyon jó géped lesz...barca tomi írta:

Csak félig-meddig jött be...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
[quote="barca tomi"][/quote]
Elég sok pénzed van,meg nagyon jó géped lesz...
Vedd kisebbre az avatáradat!
S.
Elég sok pénzed van,meg nagyon jó géped lesz...

Vedd kisebbre az avatáradat!
S.
.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Viccnek szántad?barca tomi írta:...

Ha mégsem, akkor megnyugtatlak, igen, elég erős, még a MathLab-hoz is, pedig az már nem akármilyen teljesítmény...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- barca tomi
- Barça B
Szerintetek egy ilyen gépen menne a PES 09, Far Cry 2, Grid, stb. :
-Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHZ (Processzor)37000 Ft
-Kingston 2GB 800MHz DDR-II memória (RAM)7000 Ft
-500 GB Hitachi 7200 SATA2 16MB (Winchester)13000 Ft
-ASUS Silent Knight II (processzor hűtő)12000 Ft
-Chieftech tápegység 500W 12 cm PFC (Tápegység)16000 Ft
-Asus P5K EPU LGA775 (alaplap)23000 Ft
-Genius SP-S110 sztereo hangszóró pár fekete (Hangszóró)1000 Ft
-Genius SoundM Value 5.1 (hangkártya)3000 Ft
-LG W1942S-SF 19" TF (monitor)34000 Ft
-LG GH22NP20RBBB IDE OEM DVD író fekete (DVD)4700 Ft
-Gigabyte NVidia 9800GT(N98TZL-512H)512MB PCIe Zalman (videókártya)36000 Ft
-GENIUS XSCROLL EYE OPTIKAI BLACK PS/2 (Egér)800 Ft
-GENIUS Keyboard KB-09e ezüst (Billentyűzet)2000 Ft
-Spire SP3005B BlackFin V táp nélkül (ház)5000 Ft
Mert ilyet szereték venni!
Adjatok tippeket!!
Előre is köszi!
-Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHZ (Processzor)37000 Ft
-Kingston 2GB 800MHz DDR-II memória (RAM)7000 Ft
-500 GB Hitachi 7200 SATA2 16MB (Winchester)13000 Ft
-ASUS Silent Knight II (processzor hűtő)12000 Ft
-Chieftech tápegység 500W 12 cm PFC (Tápegység)16000 Ft
-Asus P5K EPU LGA775 (alaplap)23000 Ft
-Genius SP-S110 sztereo hangszóró pár fekete (Hangszóró)1000 Ft
-Genius SoundM Value 5.1 (hangkártya)3000 Ft
-LG W1942S-SF 19" TF (monitor)34000 Ft
-LG GH22NP20RBBB IDE OEM DVD író fekete (DVD)4700 Ft
-Gigabyte NVidia 9800GT(N98TZL-512H)512MB PCIe Zalman (videókártya)36000 Ft
-GENIUS XSCROLL EYE OPTIKAI BLACK PS/2 (Egér)800 Ft
-GENIUS Keyboard KB-09e ezüst (Billentyűzet)2000 Ft
-Spire SP3005B BlackFin V táp nélkül (ház)5000 Ft
Mert ilyet szereték venni!
Adjatok tippeket!!
Előre is köszi!
-
- Jugador d'estrella
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!! Nagyon rendesek vagytok!!!! Végre megoldódott... Pedig már mindent próbáltam. Nlite-tal csináltal új xp-t amihez hozzáraktam a sata drivert nem jó... Próbáltam a kubuntut... nem jó... Erre ma bekapcsolom és belépek a biosba ahol nézegetem, hogy a Sata beállítás valami ACHI ezt átállítottam compatinilityre és megy....
Nem tudom mit tettem de jó...

socio66 írta:Sziasztok tegnap nyertem bet-at-home-on 11 eurót,de nem vagyok jártas ebben,és nem tudom hogyan kapom meg a pénzt. Gondolom a kifizetés menüpont,és a bankszámlaszámomat kell megadni? ez biztonságos?
akinek van tapasztalata,segítsen!
Bevallom hülyeséget írtam,nem a vinyóhoz kell driver,hanem az alaplaphoz kell a sata driver,és ezt tudod telepíteni még az op.rendszer előtt.Lampiao írta: Igen egyszerűbb, de a Toshiba honlapján sem találtam a vinyó drivert.. Mert ugyebár nem kaptam hozzá... Azt csak le tudnám tölteni ha találnám....

Két hete ezzel szenvedtem én is.Egyébként nem feltétlenül a toshiba oldalán találsz drivert a vinyóhoz,hacsak nem toshiba gyártmány..

- Marci
- Capitá del Barça
Az én megoldásom viszont harveres problémára nem jó.
Viszont ha látod az ubuntuval akkor az azt jelenti hogy az látja, felismeri
és tudod használni vele a gépedet.
A játék problémás, meg le kell küzdeni a megszokást, de cserébe nincs vírus, nem kell vírusirtó, kémprogramirtó, semmi.
Viszont ha látod az ubuntuval akkor az azt jelenti hogy az látja, felismeri

A játék problémás, meg le kell küzdeni a megszokást, de cserébe nincs vírus, nem kell vírusirtó, kémprogramirtó, semmi.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador d'estrella
Marci írta:Igen a legelsőt. Viszont nem lehet hogy megijedsz majd egy kicsit. Az a lényeg hogy ez egy magyarul is értő elég barátságos linux ami elindul a cd-ről. A menü elég szájbarágós. Ne telepítsd hanem válaszd azt hogy "az ubuntu kipróbálása telepítés nélkül" vagy valami ilyesmi. Aztán asszem a rendszer menü (felül) adminisztráció almenü partíciókezelő pontjával nézd meg a merevlemezt. Ha van, törölj minden partíciót (üres hely). Elvileg kész, lépj ki, vedd ki a lemezt, windows be, és próbáld telepíteni.Lampiao írta: Köszi!!!! A laptopom Toshiba A300 1JH tuti op. rendszer nélkülvettem és a Windows cd-m tuti jó, mert az egyik ismerősömé és eredeti Windows xp pro... Köszi a linket megnézem.Tényleg nagyon köszi... Ja egyébként a (Pc intel deskoptot töltsem le? Mert az az első...)
Ja és inkább próbáld ki sztem először Tim megoldását, az még egyszerűen hangzik.
Igen egyszerűbb, de a Toshiba honlapján sem találtam a vinyó drivert.. Mert ugyebár nem kaptam hozzá... Azt csak le tudnám tölteni ha találnám....

- Marci
- Capitá del Barça
Igen a legelsőt. Viszont nem lehet hogy megijedsz majd egy kicsit. Az a lényeg hogy ez egy magyarul is értő elég barátságos linux ami elindul a cd-ről. A menü elég szájbarágós. Ne telepítsd hanem válaszd azt hogy "az ubuntu kipróbálása telepítés nélkül" vagy valami ilyesmi. Aztán asszem a rendszer menü (felül) adminisztráció almenü partíciókezelő pontjával nézd meg a merevlemezt. Ha van, törölj minden partíciót (üres hely). Elvileg kész, lépj ki, vedd ki a lemezt, windows be, és próbáld telepíteni.Lampiao írta: Köszi!!!! A laptopom Toshiba A300 1JH tuti op. rendszer nélkülvettem és a Windows cd-m tuti jó, mert az egyik ismerősömé és eredeti Windows xp pro... Köszi a linket megnézem.Tényleg nagyon köszi... Ja egyébként a (Pc intel deskoptot töltsem le? Mert az az első...)
Ja és inkább próbáld ki sztem először Tim megoldását, az még egyszerűen hangzik.
-
- Jugador d'estrella
Ja és a gépben Sata 2-es winyó van asszem, de azt mondták, hogy a windows xp pro azt felismeri...
A gép: Toshiba A 300 1JH
Intel T5750 proci 2 Ghz
3gb ram
Ati HD3470 vga
250GB sata 2
Asszem ezek a lényegesek...
A gép: Toshiba A 300 1JH
Intel T5750 proci 2 Ghz
3gb ram
Ati HD3470 vga
250GB sata 2
Asszem ezek a lényegesek...
-
- Jugador d'estrella
Marci írta:Ez a Windows-os jó kérdés. Ha nem volt rajta operációs rendszer, bár nem vagyok benne biztos, de gondolom akkor formázatlannak kell lennie a merevlemeznek, és azt fel kéne ismernie a windowsnak. Viszont ha formázva van mondjuk egy linuxos fájlrendszerrel mert mégis volt rajta mittudomén, freedos, azt nem ismeri fel a windows. Azt javaslom, hogy erről a linkről http://releases.ubuntu.com/8.04.1/ töltsd le az elsőt, írd ki egy cd-re, indítsd el vele a gépet, és nézd meg hogy milyen partíciók vannak rajta. Ha ezt választod és kell segítség, akkor szólj. Lehetnek más megoldások is, de azokat sajnos nem ismerem.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Köszi... Ezen túlléptem, viszont most meg az a baj, hogy le kellene töltenem a géphez illesztőprogramokat és nem tudom miket kéne..Rengeteget kidob... Bios frissítések sincsenek.. Viszont a gép Windows telepítésekor nem ismeri fel a merevlemezt.. Nem lát meghajtót amire telepíthetne..
Még egy rutinkérdés esetleg: biztos hogy jó a windows cd-d?
Ja és mi a pontos típusjelzése a laptopodnak?
Köszi!!!! A laptopom Toshiba A300 1JH tuti op. rendszer nélkülvettem és a Windows cd-m tuti jó, mert az egyik ismerősömé és eredeti Windows xp pro... Köszi a linket megnézem.

Ha régebbi a widows sp1,vagy sp2 akkor megesik hogy a sata,vagy sataII-es vinyót nem ismeri fel.Ez esteben először a vinyó drivert kell előbb cd-ről feltenni.Marci írta:Ez a Windows-os jó kérdés. Ha nem volt rajta operációs rendszer, bár nem vagyok benne biztos, de gondolom akkor formázatlannak kell lennie a merevlemeznek, és azt fel kéne ismernie a windowsnak..Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Köszi... Ezen túlléptem, viszont most meg az a baj, hogy le kellene töltenem a géphez illesztőprogramokat és nem tudom miket kéne..Rengeteget kidob... Bios frissítések sincsenek.. Viszont a gép Windows telepítésekor nem ismeri fel a merevlemezt.. Nem lát meghajtót amire telepíthetne..

- Marci
- Capitá del Barça
Ez a Windows-os jó kérdés. Ha nem volt rajta operációs rendszer, bár nem vagyok benne biztos, de gondolom akkor formázatlannak kell lennie a merevlemeznek, és azt fel kéne ismernie a windowsnak. Viszont ha formázva van mondjuk egy linuxos fájlrendszerrel mert mégis volt rajta mittudomén, freedos, azt nem ismeri fel a windows. Azt javaslom, hogy erről a linkről http://releases.ubuntu.com/8.04.1/ töltsd le az elsőt, írd ki egy cd-re, indítsd el vele a gépet, és nézd meg hogy milyen partíciók vannak rajta. Ha ezt választod és kell segítség, akkor szólj. Lehetnek más megoldások is, de azokat sajnos nem ismerem.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Még egy rutinkérdés esetleg: biztos hogy jó a windows cd-d?
Ja és mi a pontos típusjelzése a laptopodnak?
-
- Jugador d'estrella
Marci írta:Jó kérdés. Biztos hogy még valami dos-szerű cucc sincs rajta? FreeDos.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Vettem egy laptopot és csak akkor van rá garancia, ha regisztrálok a toshiba.hu-n... De a ott töltögetném ki a velem és a géppel kapcsolatos kérdéseket és kérdezi, hogy milyen op rendszer van rajta... Nincs rajta op rendszer, de ilyen választási lehetőség nincs... ezek vannak: SCO; Unix; Linux; OS/2; Netware 3x, 4x, 5x, 6x; Dos; Windows (abból minden...)
Egyébként meg szerintem mind1 hogy mit írsz be. Mondd mondjuk azt, hogy linux, a kutya se fogja nézni utólag.
Köszi... Ezen túlléptem, viszont most meg az a baj, hogy le kellene töltenem a géphez illesztőprogramokat és nem tudom miket kéne..

Nincs hozzá magyaritás, majd ha lesz, az fent lesz a peshungary.hu-nPuyol05 írta:Ha tud valaki magyarosítást PES-hez küldje már el pü-ben. Köszi
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Marci
- Capitá del Barça
Jó kérdés. Biztos hogy még valami dos-szerű cucc sincs rajta? FreeDos.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Vettem egy laptopot és csak akkor van rá garancia, ha regisztrálok a toshiba.hu-n... De a ott töltögetném ki a velem és a géppel kapcsolatos kérdéseket és kérdezi, hogy milyen op rendszer van rajta... Nincs rajta op rendszer, de ilyen választási lehetőség nincs... ezek vannak: SCO; Unix; Linux; OS/2; Netware 3x, 4x, 5x, 6x; Dos; Windows (abból minden...)
Egyébként meg szerintem mind1 hogy mit írsz be.
és az se egy hülye ötlet, hogy írsz nekik.
erről jut eszembe a következő cikk: http://www.sg.hu/cikkek/63348/a_netezes ... a_az_agyat
nos a fórum használói közül ez sokakra sajnos nem érvényes. miért vegye az ember a fáradtságot, hogy segítsen, és ő gondolkozzon a kérdező helyett, ha a bizonyos kérdező nem képes ugyanerre? gyakran a válaszadó csak annyit csinál, hogy beírja kb szó szerint a kérdést a GOOGLE-be.

pl Kluivertinho!
Mi az első 5 találat, ha beírod a google-be azt, hogy rapid antivirus?
Na?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci 2008.10.23. 22:45:48-kor.
Öööö..van egy rossz hírem..Ez nem vírusírtó hanem egy kémprogramKluivertinho írta:Vki a Rapid Antivirus 2.7hez tudna adni egy aktiváló kódot? Rendkívül sürgős! Köszi
Gondolom percenként figyelmeztet hogy a géped fertőzött(tényleg az) és vedd meg a licencet. Szedd le minnél előbb.
Mi lenne ha mondjuk telepítenél rá valamilyet pld.windóz xp jó ötletnek tűnik.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
A linux lehet túl bonyolult lenne neked. És akkor büszkén klikkelnél a válaszra.Vagy ha előbb klikkelnél,és utána telepítenél?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2008.10.23. 22:16:33-kor.

-
- Jugador d'estrella
Sziasztok! Segítség!!!!!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Console-Covers, és CDCoversisti010 írta:Valaki tud olyan oldalt ahonnan játék borítókat lehet leszedni? főleg xbox360-as érdekelne!!! nagyon megköszönném...
Az 1.re regelni kell.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti