Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyébként csak írt egy listát az "álmai asszonyáról", hogy mi is irigykedjünk...Etooka írta:Elég sok pénzed van,meg nagyon jó géped lesz...barca tomi írta:
Viccnek szántad?barca tomi írta:...
socio66 írta:Sziasztok tegnap nyertem bet-at-home-on 11 eurót,de nem vagyok jártas ebben,és nem tudom hogyan kapom meg a pénzt. Gondolom a kifizetés menüpont,és a bankszámlaszámomat kell megadni? ez biztonságos?
akinek van tapasztalata,segítsen!
Bevallom hülyeséget írtam,nem a vinyóhoz kell driver,hanem az alaplaphoz kell a sata driver,és ezt tudod telepíteni még az op.rendszer előtt.Lampiao írta: Igen egyszerűbb, de a Toshiba honlapján sem találtam a vinyó drivert.. Mert ugyebár nem kaptam hozzá... Azt csak le tudnám tölteni ha találnám....
Marci írta:Igen a legelsőt. Viszont nem lehet hogy megijedsz majd egy kicsit. Az a lényeg hogy ez egy magyarul is értő elég barátságos linux ami elindul a cd-ről. A menü elég szájbarágós. Ne telepítsd hanem válaszd azt hogy "az ubuntu kipróbálása telepítés nélkül" vagy valami ilyesmi. Aztán asszem a rendszer menü (felül) adminisztráció almenü partíciókezelő pontjával nézd meg a merevlemezt. Ha van, törölj minden partíciót (üres hely). Elvileg kész, lépj ki, vedd ki a lemezt, windows be, és próbáld telepíteni.Lampiao írta: Köszi!!!! A laptopom Toshiba A300 1JH tuti op. rendszer nélkülvettem és a Windows cd-m tuti jó, mert az egyik ismerősömé és eredeti Windows xp pro... Köszi a linket megnézem.Tényleg nagyon köszi... Ja egyébként a (Pc intel deskoptot töltsem le? Mert az az első...)
Ja és inkább próbáld ki sztem először Tim megoldását, az még egyszerűen hangzik.
Igen a legelsőt. Viszont nem lehet hogy megijedsz majd egy kicsit. Az a lényeg hogy ez egy magyarul is értő elég barátságos linux ami elindul a cd-ről. A menü elég szájbarágós. Ne telepítsd hanem válaszd azt hogy "az ubuntu kipróbálása telepítés nélkül" vagy valami ilyesmi. Aztán asszem a rendszer menü (felül) adminisztráció almenü partíciókezelő pontjával nézd meg a merevlemezt. Ha van, törölj minden partíciót (üres hely). Elvileg kész, lépj ki, vedd ki a lemezt, windows be, és próbáld telepíteni.Lampiao írta: Köszi!!!! A laptopom Toshiba A300 1JH tuti op. rendszer nélkülvettem és a Windows cd-m tuti jó, mert az egyik ismerősömé és eredeti Windows xp pro... Köszi a linket megnézem.Tényleg nagyon köszi... Ja egyébként a (Pc intel deskoptot töltsem le? Mert az az első...)
Marci írta:Ez a Windows-os jó kérdés. Ha nem volt rajta operációs rendszer, bár nem vagyok benne biztos, de gondolom akkor formázatlannak kell lennie a merevlemeznek, és azt fel kéne ismernie a windowsnak. Viszont ha formázva van mondjuk egy linuxos fájlrendszerrel mert mégis volt rajta mittudomén, freedos, azt nem ismeri fel a windows. Azt javaslom, hogy erről a linkről http://releases.ubuntu.com/8.04.1/ töltsd le az elsőt, írd ki egy cd-re, indítsd el vele a gépet, és nézd meg hogy milyen partíciók vannak rajta. Ha ezt választod és kell segítség, akkor szólj. Lehetnek más megoldások is, de azokat sajnos nem ismerem.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Köszi... Ezen túlléptem, viszont most meg az a baj, hogy le kellene töltenem a géphez illesztőprogramokat és nem tudom miket kéne..Rengeteget kidob... Bios frissítések sincsenek.. Viszont a gép Windows telepítésekor nem ismeri fel a merevlemezt.. Nem lát meghajtót amire telepíthetne..
Még egy rutinkérdés esetleg: biztos hogy jó a windows cd-d?
Ja és mi a pontos típusjelzése a laptopodnak?
Ha régebbi a widows sp1,vagy sp2 akkor megesik hogy a sata,vagy sataII-es vinyót nem ismeri fel.Ez esteben először a vinyó drivert kell előbb cd-ről feltenni.Marci írta:Ez a Windows-os jó kérdés. Ha nem volt rajta operációs rendszer, bár nem vagyok benne biztos, de gondolom akkor formázatlannak kell lennie a merevlemeznek, és azt fel kéne ismernie a windowsnak..Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Köszi... Ezen túlléptem, viszont most meg az a baj, hogy le kellene töltenem a géphez illesztőprogramokat és nem tudom miket kéne..Rengeteget kidob... Bios frissítések sincsenek.. Viszont a gép Windows telepítésekor nem ismeri fel a merevlemezt.. Nem lát meghajtót amire telepíthetne..
Ez a Windows-os jó kérdés. Ha nem volt rajta operációs rendszer, bár nem vagyok benne biztos, de gondolom akkor formázatlannak kell lennie a merevlemeznek, és azt fel kéne ismernie a windowsnak. Viszont ha formázva van mondjuk egy linuxos fájlrendszerrel mert mégis volt rajta mittudomén, freedos, azt nem ismeri fel a windows. Azt javaslom, hogy erről a linkről http://releases.ubuntu.com/8.04.1/ töltsd le az elsőt, írd ki egy cd-re, indítsd el vele a gépet, és nézd meg hogy milyen partíciók vannak rajta. Ha ezt választod és kell segítség, akkor szólj. Lehetnek más megoldások is, de azokat sajnos nem ismerem.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Marci írta:Jó kérdés. Biztos hogy még valami dos-szerű cucc sincs rajta? FreeDos.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Vettem egy laptopot és csak akkor van rá garancia, ha regisztrálok a toshiba.hu-n... De a ott töltögetném ki a velem és a géppel kapcsolatos kérdéseket és kérdezi, hogy milyen op rendszer van rajta... Nincs rajta op rendszer, de ilyen választási lehetőség nincs... ezek vannak: SCO; Unix; Linux; OS/2; Netware 3x, 4x, 5x, 6x; Dos; Windows (abból minden...)
Egyébként meg szerintem mind1 hogy mit írsz be. Mondd mondjuk azt, hogy linux, a kutya se fogja nézni utólag.
Nincs hozzá magyaritás, majd ha lesz, az fent lesz a peshungary.hu-nPuyol05 írta:Ha tud valaki magyarosítást PES-hez küldje már el pü-ben. Köszi
Jó kérdés. Biztos hogy még valami dos-szerű cucc sincs rajta? FreeDos.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Vettem egy laptopot és csak akkor van rá garancia, ha regisztrálok a toshiba.hu-n... De a ott töltögetném ki a velem és a géppel kapcsolatos kérdéseket és kérdezi, hogy milyen op rendszer van rajta... Nincs rajta op rendszer, de ilyen választási lehetőség nincs... ezek vannak: SCO; Unix; Linux; OS/2; Netware 3x, 4x, 5x, 6x; Dos; Windows (abból minden...)
Öööö..van egy rossz hírem..Ez nem vírusírtó hanem egy kémprogramKluivertinho írta:Vki a Rapid Antivirus 2.7hez tudna adni egy aktiváló kódot? Rendkívül sürgős! Köszi
Mi lenne ha mondjuk telepítenél rá valamilyet pld.windóz xp jó ötletnek tűnik.Lampiao írta:Sziasztok! Segítség!!!!!
Console-Covers, és CDCoversisti010 írta:Valaki tud olyan oldalt ahonnan játék borítókat lehet leszedni? főleg xbox360-as érdekelne!!! nagyon megköszönném...