2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
itt nézem: http://www.justin.tv/raikonet12szajko írta:Igen.soadroli írta:Csúszással,de az egészet!És én inkább megvárom,mint h ezen sz@r neten szerencsétlenkednék!
Ti neten nézitek?
Igen.soadroli írta:Csúszással,de az egészet!És én inkább megvárom,mint h ezen sz@r neten szerencsétlenkednék!
Ti neten nézitek?
csúsztatva. úgyhogy én abba is hagyom itt a fórumozást.kulcsar.l írta:Most nekem lenne egy kérdésem, ami miatt lehet sokan hülyének fognak nézni... De most a Sport1 csúsztatással adja a Barcelona meccset vagy ezt is úgy adják le mint a Siena - Catania-t, aminek csak a második félidejét láthattuk?
a meccset is fogja ez adni?Zokneenho írta:http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/327977socio66 írta:egy ustreames linket dobna majd vki?
Parancsolj^^
http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/327977socio66 írta:egy ustreames linket dobna majd vki?
Henry helyett szerintem Hleb kéne,de lehet,hogy nem csak szerintem!lionelmessi19 írta:FC Barcelona – UD Almería:
Barcelona, Camp Nou, 22:00
22:40 Tv: Sport1
Vezeti: Pérez Burrull
Almería: D. Alves, Bruno, Chico, Pellerano, Mané - Juanito, Corona, Ortiz, Álvarez, Crusat - Negredo.
Barcelona:
----------------------------Valdes---------------------------
---Alves----------Marquez----------Puyol--------Abidal---
-----------------------------Touré---------------------------
----------------Xavi-----------------------Iniesta-----------
--------Messi--------------Eto'o-------------Henry----------
Sztem Középre Puyol mellé Piquet-ét kéne rakni.De bizunk Pep-ben.Sok sikertlionelmessi19 írta:FC Barcelona – UD Almería:
Almería: D. Alves, Bruno, Chico, Pellerano, Mané - Juanito, Corona, Ortiz, Álvarez, Crusat - Negredo.
Barcelona:
Köszönjük Lionelmessi19, jó a kezdő a tippem nekem a meccsre: 4-0 nekünk.lionelmessi19 írta:FC Barcelona – UD Almería:
Barcelona:
Mert a PSV-Roda meccset adja élőben, ami 20,45h-kor kezdődött.Ronaldinho&Barca írta:Jó ez a kezdő, bár én Bojant is szívesen néztem volna Henry helyén, de megérdemli az esélyt a francia a bizonyításra. Vagy esetleg Iniesta bal oldalt és Hlebet kp-ra. Na de szerintem jó kis kezdő lesz ez, végre ifik nélkül.
Egyértelmű meccsre számítok tippem: 4:1
Amúgy hogy hogy 22:45-től láthatjuk csak tv-ben a mérkőzést?
Jó szurkolást kívánok mindenkinek!
CSAK A BARCA!!!
Ja...azt belelkesednek és x...nagyon veszélyes eredmény az 5-0.Misi88 írta:Ne Baazd végén még golt lőnek