a 4. forduló és már 3-0ra vezetek? Ha vki kíváncsi az nézheti a Bowlinggolyo Fc- Vecsési hősök meccset megérisocio66 írta: Hol tart már egyébként a kupa?
jó lehet ennyi kört menni..grat!

a 4. forduló és már 3-0ra vezetek? Ha vki kíváncsi az nézheti a Bowlinggolyo Fc- Vecsési hősök meccset megérisocio66 írta: Hol tart már egyébként a kupa?
jó lehet ennyi kört menni..grat!
Hol tart már egyébként a kupa?bowlinggolyo írta:Aki ma játszik a kupában annak sok szerencsét.
Én egy 4. osztálybelivel játszok és a 22. percben vezetek 2-0ra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Úgy érzem a random velem van![]()
![]()
![]()
![]()
depth írta: Amúgy az miért van, h az ificsapatom szintje megfelelő, erre felhoztam egy kapust, de annak csak egy középszerű erőnléte és pocsék védése volt?
Nah, hát én is erről beszéltem. De úgy néz ki, h ez se éri meg.piton írta: Van egy másik ifirendszer a régebbi, ami egyszerű csak pénzt kell fizetni minden héten stb.... gondolom ismered. Sztem az változat jobb, még akkor is ha foggalmad nincs róla h milyen játékost dob ki a gép.
Több ismerősöm is ezt használta és jöttek ki elfogadható játékosok, de ott is a legtöbbje mehetett pinpongozni.
Van egy másik ifirendszer a régebbi, ami egyszerű csak pénzt kell fizetni minden héten stb.... gondolom ismered. Sztem az változat jobb, még akkor is ha foggalmad nincs róla h milyen játékost dob ki a gép.CFirpo3 írta:Valahonnan mégis kikerülnek a jó játékosok... Tehát valakinek megéri.piton írta:Én is abbahagytam ezt az ifiakadémiás szisztémát. Sokba került és egy normális,elfogadható játékost nem tudtam felhozni, hiába kaptak sok csillagokat az ifi meccseken. Nem érdemes belefektetni.
Valahonnan mégis kikerülnek a jó játékosok... Tehát valakinek megéri.piton írta:Én is abbahagytam ezt az ifiakadémiás szisztémát. Sokba került és egy normális,elfogadható játékost nem tudtam felhozni, hiába kaptak sok csillagokat az ifi meccseken. Nem érdemes belefektetni.
De szórakozásnak jó...bowlinggolyo írta: De ha felhozom azt a két embert akit akarok azután én is befejezem az ifiakadémiát mert többet emészt fel mint amit hoz.
Nekem eddig még nem volt ijen.Eddig amit írtak az mind úgy volt szóval nekem eddig csak jól jött ki. De ha felhozom azt a két embert akit akarok azután én is befejezem az ifiakadémiát mert többet emészt fel mint amit hoz.mindorokke_barca írta:bowlinggolyo - rádcáfolok:) haverom 7 es fél csillagos jatekost hozott fel az ifibol es kozepszeru volt.... nah.. abban a pillanatban felhagyott az ificsapattal valo foglalkozassal
Akkor nekem van kettő kb. középszerű ifi szélsőm.bowlinggolyo írta:CSak úgy h a csillagot kell nézni az ifiknél és ott 5-5,5 csillag középszerű 6-6,5 megfelelő 7 jó a felett remek szintű
CSak úgy h a csillagot kell nézni az ifiknél és ott 5-5,5 csillag középszerű 6-6,5 megfelelő 7 jó a felett remek szintűdepth írta:Amúgy az miért van, h az ificsapatom szintje megfelelő, erre felhoztam egy kapust, de annak csak egy középszerű erőnléte és pocsék védése volt?
Nem kezdek el veszíteni, mert egy gyenge 7ed osztályban vagyok 4 bot csapattal együtt.MQuC írta:Nem nmert elkezdesz vesziteni, és akkor egyre viszább megy![]()
Melyik osztályban vagy??
ok kösz azóta már elolvastamCFirpo3 írta:Nem valódi pénz. Van a Football menü pont azon belül van a Pénzügyek pont. Ott lehet megnézni, mennyi pénzed van. A játékosokat edzeni kell. Azt az Edzés menü pontban találod.davi10 írta:én is regisztráltam meg is kaptam a csapatot, úgyhogy lenne pár kérdésem...
Hol Tudom megnézni, h mennyi pénzem van?
Hogy lehet fejleszteni/venni játékosokat?
A "eft" láttán megrettentem.Ugye nem valódi pénz vagyis nem kell fizetni érte?
Igazolni pedig az Eszközök: Átigazolások -nál lehet.
Azt ajánlom, olvasd el a Súgóját! Ott mindent leír a játékkal kapcsolatban.
Nem valódi pénz. Van a Football menü pont azon belül van a Pénzügyek pont. Ott lehet megnézni, mennyi pénzed van. A játékosokat edzeni kell. Azt az Edzés menü pontban találod.davi10 írta:én is regisztráltam meg is kaptam a csapatot, úgyhogy lenne pár kérdésem...
Hol Tudom megnézni, h mennyi pénzem van?
Hogy lehet fejleszteni/venni játékosokat?
A "eft" láttán megrettentem.Ugye nem valódi pénz vagyis nem kell fizetni érte?
Am nem hiszem h jobb volt a támadó alakulata mivel nekem ragyogó középen támadásom volt neki meg semmijen + megfelelő volt a középső támadásom is.risubarcafan írta:bowling am komoly igazad van, én mindig nézem a meccseid, és itt lehet csk aaz döntött ha megnézed, középpályátok ugyan olyna neki mindene középszerű szinte, neked néhol megfelelő, néhol csapnivlaó volt, ha jól láttam, és lehet neki a támadó focija volt erősebb, fene tudja.. de sztem neked kellet volna nyerni..fura, sajnálatos :/