Tippmix, Internetes fogadások, Szerencsejátékok
torrestoni és szajko köszönöm a választ Nektek 
Hallottam már én is érdekes dolgokat (pár bug és KOMOLY csalások...), óvatos is vagyok, de szombaton nyertem 130 dolcsit 10-ből
3 nap az elég gyors, várom

Hallottam már én is érdekes dolgokat (pár bug és KOMOLY csalások...), óvatos is vagyok, de szombaton nyertem 130 dolcsit 10-ből

3 nap az elég gyors, várom

- Fernando
- Llegenda del Barça
Csatlakozomsocio66 írta:Ha ez vigasztal,nekem dettó ugyanez a helyzet..kulcsar.l írta:Köszönöm az Internek, hogy otthon ilyen pazar meccset játszottak!
Miattuk már tuti buktam a fogadásom, ami így is elég necces volt a Juventus meccse miatt. Pont ők játszottak döntetlent, akire a legkevésbé számítottam.
Ha ez vigasztal,nekem dettó ugyanez a helyzet..kulcsar.l írta:Köszönöm az Internek, hogy otthon ilyen pazar meccset játszottak!
Miattuk már tuti buktam a fogadásom, ami így is elég necces volt a Juventus meccse miatt. Pont ők játszottak döntetlent, akire a legkevésbé számítottam.
Aprieto írta:Hali!
Tudja valaki, hogy PKR-en milyen gyorsan utalják ki a nyereményt? Köszi bárkinek
Nekem 3 nap volt.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szia! Nos én már több, mint egy éve játszom ott is, egész jó kezdeményezés, azonban oda pénzt még sosem mertem utalni. Sok barátom játszik ott, s egyikük sem mondott még jót a tranzakciós hálózatról, nem beszélve a gyenge játékmotort, s a hihetetlen leosztásokat. Tehát én ennek alapján azt tudom mondani, hogy óvatosan, kis összeggel próbáld meg, s ha az nem megy, akkor vedd fel a kapcsolatot velük...Aprieto írta:Hali!
Tudja valaki, hogy PKR-en milyen gyorsan utalják ki a nyereményt? Köszi bárkinek
Egyébként ott van a Monte Carlo Poker Club: magyar, legális, elit hely, cool freerollok, biztos be- és kifizetések.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.10.26. 17:14:43-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Hali!

Köszönöm az Internek, hogy otthon ilyen pazar meccset játszottak!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Dehogy nézlek annaksocio66 írta:Ne nézz már hülyének..ozsimiki írta:
Más: értem,h ingyen játszol, én is játszottam úgy,de vmikor csak kiakarod majd venni a nyereményt...![]()
a KS-ben volt egy 5eurós ajándékutalvány,azt forgatom..

Kulcsar

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Köszönöm a sorsnak, h végül nem mentem el fogadni és nem bánja ötezrem.Enrique írta:Pusztuljon el a mencseszter meg az everton is...
Mennyivel raktad meg?

én is baxhatom miattuk a szelvényem..Enrique írta:Pusztuljon el a mencseszter meg az everton is...

nem baj,van még egy,viszont ha az sem jön be,akkor mérges leszek.

-
- Capitá del Barça
Tudom,tudom!!Csak bejött a +1 is meg a 13-ból 12!Drigo írta:12+1 találat nem létezik, az 12 találat volt a +1 csak akkor számít bármit is, ha az előtte lévő 13 bejött, ilyen esetben viszont elég bosszantó tud lenni az biztos...

- robertfcb
- Capitá del Barça
1 év után vettem egy totószelvényt, nagyon kíváncsi leszek, hogy nyerek -e életemben 1. pénzt
. Eddig a legjobb 7 találat volt, remélem sikerül nagy mértékben túlszárnyalnom ezt a "csúcsot".

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Ozsimiki! Megkérdezhetem, hogy mennyi volt eddig a legnagyobb összeg amit nyertél? 
Ma lekéstem az Everton - Manchester United meccsről... MU-ra tettem volna, de végül döntetlen lett. Nagy mákom volt.
Off: Gratulálok a 10 000. hozzászólásodhoz!

Ma lekéstem az Everton - Manchester United meccsről... MU-ra tettem volna, de végül döntetlen lett. Nagy mákom volt.
Off: Gratulálok a 10 000. hozzászólásodhoz!
Ne nézz már hülyének..ozsimiki írta:
Más: értem,h ingyen játszol, én is játszottam úgy,de vmikor csak kiakarod majd venni a nyereményt...

a KS-ben volt egy 5eurós ajándékutalvány,azt forgatom..
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Logikus,h elején paráznak páran. Jobb félni mint megijjedni
Na de azt is észrevettem volna,ha lenyúlják a zsémet a számlámról...no de nem fordult elő ilyen, el kell olvasni a szabályzatot ,meg mindent ami csak érdekel,meg le van írva,és megnyugodsz. olyan volt,h késett a kifizetés,de mindig megérkezett végül. de járj utána az adott oldal infóinak, és meg fogsz nyugodni.
Más: értem,h ingyen játszol, én is játszottam úgy,de vmikor csak kiakarod majd venni a nyereményt...

Na de azt is észrevettem volna,ha lenyúlják a zsémet a számlámról...no de nem fordult elő ilyen, el kell olvasni a szabályzatot ,meg mindent ami csak érdekel,meg le van írva,és megnyugodsz. olyan volt,h késett a kifizetés,de mindig megérkezett végül. de járj utána az adott oldal infóinak, és meg fogsz nyugodni.

Nem is az,hogy nem kapom meg,de így elvileg le tudnának emelni pénzt,nem?ozsimiki írta:
AZminden nagyobb,sőt még kisebb ilyen oldal az. Már elég sok zsét forgattam meg, észrevettem volna,ha nem kapom meg
Lehet hogy hülyeség,de azért a bakszámlaszám nem játék..

én egyébként a bet-at-home-on játszok most,ingyen.

Én nem nagyon vagyok ebben jártas, de ozsimiki már válaszolt, neki biztos igaza van!socio66 írta:Lehet hogy hülye kérdés de,a nyereményt ugye banki átutalással kapom meg,vagyis meg kell adnom a bankszámlaszámom.Ez tuti biztonságos?kulcsar.l írta:
Neten fogadtam. Töltöttem fel bwinre pár napja 2500 forintot, adtak 2500 bónuszt és most 10 500-am van!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
AZsocio66 írta:Lehet hogy hülye kérdés de,a nyereményt ugye banki átutalással kapom meg,vagyis meg kell adnom a bankszámlaszámom.Ez tuti biztonságos?kulcsar.l írta:
Neten fogadtam. Töltöttem fel bwinre pár napja 2500 forintot, adtak 2500 bónuszt és most 10 500-am van!

Lehet hogy hülye kérdés de,a nyereményt ugye banki átutalással kapom meg,vagyis meg kell adnom a bankszámlaszámom.Ez tuti biztonságos?kulcsar.l írta: