Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta:Én is így voltam a Fűrésszel.
Az első rész szvsz egy klasszikus.Hatalmas alkotás a maga műfajában örök.A második részt még elviselte az ember, egy tűrhető folytatásként.
Aztán jött a harmadik, negyedik és most az ötödik.Lassan már annyi része lesz, mint a Dallas-nak.
mondod te ezt azzal a sok milllióni emberrel szembe akik oda vannak fűrész szériáért.. pl.: énIlúvatar írta:a fűrész sorozatot rühelem mint a [auto_cenzúra]... erőltetett, vontatott... Az első résztől el voltam szállva, mert annyira überelt, erre jön a második rész, nagy elvárással néztem meg, és nagyot csalódtam. Jön a harmadik rész: ez már teljesen lerombolta a fűrész-rajongói kedvem, szal már szennyfilm lett...
Valóban az... Moziban megnéztük a haverokkal, azthittük ebben is rengeteg poén lesz, mint általában az ilyen vígjátékokban(bár, az Eddie Murphys humor nekem már nem igazán jön be...), de ebbe 1-2 volt, azok is harmatgyengék... Nálam 10/3...miihii írta:Az Üresfejűvel bepróbálkoztam,de 40 perc után kikapcsoltam.Borzasztó...![]()
Annyira nem egyedi ötlet, mert ez volt Stallone első filmjesocio66 írta:Halálfutam:
-Jó kis film,egyedi ötlet,látványos jelenetek.
Nekem tetszett,egynek jó volt,sőt!
most jöhet A Hihetetlen Hulk!
A kreol azért maradt benn, mert ő kerül a legtöbbe House után kb.Etooka írta: Én nézem a Dr.House-t!Nagyon nagy fej az ürge:lol: Egyébként tényleg nem rossz a "kis" 13-as!:lol: Viszont azt a másik nőt,azt nagyon nem bírom,utálatosAzt a kreol gyereket pedig,azt viszont nem értem,miért hagyta bent?!Semmit nem tudott eddig...Na de mindegy,lényeg a 13-as,nem ?!:lol:
G-Jay írta:Valaki követi itt a Dr. Houset TV-ban?
Annyira mérges voltam mikor kirúgta 13-ast hogy jajj. De aztán a végén Cuddynak köszönhetően mégiscsak marad, ami hihetetlen örömmel töltött el. Imádom, annyira szép az a csaj, jahj a szívem.