Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.hattrick.orgPuyol05 írta:üdv mindenkinek!
hol tudok neten focimenedzseres játékkal játszani? olyannal, ahol én vok a manager, és nekem kell összerakni a saját csapatomat?
hattrick.orgPuyol05 írta:üdv mindenkinek!
hol tudok neten focimenedzseres játékkal játszani? olyannal, ahol én vok a manager, és nekem kell összerakni a saját csapatomat?
így: ide a megjelenítendő szöveg (hasonlít a HTML-re)barca tomi írta:Ha megkérdezhetem hogy csinálod azt hogy ha beraksz egy linket akkor pl. az a neve hogy "igen" ???MichaaBee írta: igen
Két img tag közé teszi!barca tomi írta:Ha megkérdezhetem hogy csinálod azt hogy ha beraksz egy linket akkor pl. az a neve hogy "igen" ???MichaaBee írta:igenMR.Barca írta:A valencia ellen otthon játszunk?
a December hónap baromi húzós lesz,ott sok minden eldől..MichaaBee írta: igen
Ha megkérdezhetem hogy csinálod azt hogy ha beraksz egy linket akkor pl. az a neve hogy "igen" ???MichaaBee írta:igenMR.Barca írta:A valencia ellen otthon játszunk?
http://www.youtube.com/results?search_q ... eal+madridmerx írta:segítségre lenne szükségem (bár gondolom ez leesett mindenkinek ha már ebbe a topicba írok:))
szóval, a tavalyi év összes meccsének összefoglalója megvan kivéve a hazai 1-0ás zakót a madrid ellen, ha valakinek ez megvan vagy tudtok egy linket ahonnan le tudom kapni nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!!!!
kung-fu pandapalesz77 írta:miket, csak érdekelnebence8 írta:hello
hol lehet X360-as játékot beváltani jó áron
nekem lenne 2 amit még nem is használtam![]()
Nem az Eurobarcához akartam,de mind1,mert 1 torrent oldalon szerettem volna.Slither írta:Fórumba nem lehet videót belinkelni.szajko írta:Ha valahova videót szeretnék belinkelni úgy,hogy látják a videót is azt,hogy kell?
Előre is köszönöm.
igenMR.Barca írta:A valencia ellen otthon játszunk?
nekem ugyanez volt a szitu,és a szintén a bsplayer volt a megmentő..Puyol05 írta:köszönöm szépen VIII.Henrik!!!!!!
most már puyol05 is meg tudja nézni a filjét, hála önnek![]()