Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kétes bírói ítéletek ugyanúgy megvannak nálunk is. Például emlékeztetnélek, hogy a legutóbbi bajnokin, amikor is Cipész úrnál kiverte a biztosítékot a bíráskodás, a mi mérkőzésünkön több gólt vagy nagy helyzetet vettek el tőlünk les címén, illetve ha jól emlékszem volt egy meg nem adott egyértelműen büntető szitu is, csak épp erre ki emlékszik ha így is 5-0ra megyünk fél óra után.Attila-Raul írta: De kivancsi lennek h ha ezek a "ketes" biroi iteletek ellenetek is bejonnenek...akkor hogyan reagalnanak ra a Barca jatekosai/edzoje/szurkoloi....mikor az egesz munkatad semmibe veszi egy biro es "meglop" a pajan. Lehet ha sokkal civilizaltabban viselkednenek...de azert megneznem![]()
Tisztelettel egy Biro`i engedejjel rendelkezo szurkolo(Hidd el, egy biro barmit megtud tenni a pajan)
Egyrészt így már magad is jól láthatod, hogy óriási marhaság volt úgy beszélni Sir Alexről, ahogy tetted, másrészt pedig arra kérnélek, vesd össze még a megjelölt időszakokra elköltött pénzmennyiséget, és könnyen lehet hogy majd az egyenlőségjelet is használhatod...khtomka írta:Szőr Alex 22 év 10 bajnokság 2 BL 1 interkontinentális kupa
V Del Bosque 4 év 2 bajnokság 2 BL 1 interkontinentális kupa
ennek sajnos van igazság alapja, bár csak az a része hogy megállíthatatlanul robog a Barca vonata (egyelőre) de az se valoszinü hogy a Barca az egész szezonban gálázni fog, azt egyik csapat sem bírja.mellesleg hosszu még a szezon : )Varga Tamás írta:Azt gondolom Madridban nagyon félnek tőlünk, tudják: bírók nélkül megállíthatatlannak tűnünk. ez a véleményem.
Most az utolsó szóig egyetértek....mindorokke_barca írta:ezt a videorbirot nem ugy kell elkepzelni, hogy minden hue kis szabalytalansag utan megnezik hogy ugy volt e, annak idejen amikor errol beszeltek ugy lett volna h mind2 csapatnak lett volna meccsenkent 3 max 5 ilyen lehetosege h kerheti a videobirot, most nem hiszem h ez annyira szagatna a meccset... en kifejezetten tamogatnam ezt a javaslatot, mert tul nagy a tet, ahhoz h ilyen aprosagokon menjenek el meccsek...tavalyelott mi is ugy nyertunk meg egy meccset h messi beutotte kezzel amolyan maradonasan a labdat, sztem nem fair, mint ahogyan gilardino is hasonloan szerzett golt hetvegen... persze utolag eltiltottak 2 meccsre, de az volt a fiorentina elso golja, es ha az nem megy be, lehet nem lett volna ilyen sima meccs... vagy masik pelda, 2004-2005os szezonban a szomoru londoni 4-2nel biztos vagyok benne h ha van videobiro nem adjak meg terry goljat, mivel elotte nem engedte valdest a labdahoz ferni, feltartotta... es 2005 tavaszan is voltunk olyan jok h akar megnyerhettuk volna blt...
A Madrid befejezhetné a bírókra való mutogatást, mert legalább annyi bajnokságot hoztak nekik a konyhára, mint a magyar bírók a Fradinak. Mi csak tudjuk, a Barca számtalan esetben szenvedő alanya volt ennek.Attila-Raul írta:Ez mind szep es jo..... tokeletesen igazad van....ezt NEM szabadna csinlani. Szerintem ezt tudja a Presidente is...es `o` nem is mondott semmit...ellenbe Schuszter/MIja/Jatekosok/Szurkolok. Ezt nem kelett volna...Ezen felül pedig büszke vagyok a Barcelonára.
Ez a klub sose csinálná ezt:
A madrid környékén ellenben bármikor bárki belemegy a sárdobálásba, akár kezdeményezőként, akár nem. Legyen szó játékosról, edzőről, szurkolóról, vezetőről. Ez szánalmas, gyerekes, és a normális gondolkodásmódú, vagy értékítélettel rendelkező madridistáknak szomorú is.
De kivancsi lennek h ha ezek a "ketes" biroi iteletek ellenetek is bejonnenek...akkor hogyan reagalnanak ra a Barca jatekosai/edzoje/szurkoloi....mikor az egesz munkatad semmibe veszi egy biro es "meglop" a pajan. Lehet ha sokkal civilizaltabban viselkednenek...de azert megneznem![]()
Tisztelettel egy Biro`i engedejjel rendelkezo szurkolo(Hidd el, egy biro barmit megtud tenni a pajan)
Ez mind szep es jo..... tokeletesen igazad van....ezt NEM szabadna csinlani. Szerintem ezt tudja a Presidente is...es `o` nem is mondott semmit...ellenbe Schuszter/MIja/Jatekosok/Szurkolok. Ezt nem kelett volna...Ezen felül pedig büszke vagyok a Barcelonára.
Ez a klub sose csinálná ezt:
A madrid környékén ellenben bármikor bárki belemegy a sárdobálásba, akár kezdeményezőként, akár nem. Legyen szó játékosról, edzőről, szurkolóról, vezetőről. Ez szánalmas, gyerekes, és a normális gondolkodásmódú, vagy értékítélettel rendelkező madridistáknak szomorú is.
Tamás!khtomka írta:Sacchi: "Ferguson a Real Madridot vádolja, azonban nem feledkezhetünk el arról, amit a Manchester művelt Rossival: az akkor csak 16 éves játékost milyen eszközökkel rabolták el a Parmától
Ennyit Szőr Vén Piásról, meg a véleményéről
Szerintem meg ez elég nagy káoszhoz vezetne. Például mi van akkor, ha azonos oldalon lévő partjelzők ellentétesen ítélnek? Ezek után mindkét csapat joggal reklamálhatna, hogy az egyik szerint nekik van igazunk...Capon írta:Én nem vagyok a videó bíró mellett se ellen. Talán nem jelentene akkora változást a meccseken ha nem két hanem 4 partjelző lenne több szem többet lát alapon.
Akkor nem lennének hosszabbítások?Varatrix írta:Meg kell állítani az ídőt, amíg nézik a kivetítőt.
Hát a nagy szurkolói beszélgetések megmaradnának,mert ugyebár a szurkolók most is rengeteg szögből,lelassítva újranézhetnek mindent...vlxe írta:A videóbíró egy hülyeség..... Kimennél úgy a meccsre, hogy egy vitatható szituáció után nincs miről vitáznod??? ellenben mi lenne a nagy rangadók utáni napon lévő óriási beszélgetésekről (kint volt avagy sem, bent volt avagy sem,tizi volt avagy sem, les volt avagy sem). Szerintem a videóbíró elvenné azt a varázst az egészből amit mi Focinak nevezünk....