Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én playám nem kell? 10.000 eFt-ért kiteszem nekedCFirpo3 írta:Áhh... Tuti, hogy rámlicitálnának vagy 10-en.socio66 írta: Jakub Kobielusz
Jakub KobieluszCFirpo3 írta:Valakinek nincs véletlenül egy eladó megfelelő vagy jó védekezésű védője viszonylag erős erőnléttel 20.000eFt alatt, akinek a legjobb teljesítménye 2 csillagnál jobb és 1000 TSI fölötti?
Nekem van 1.CFirpo3 írta:Valakinek nincs véletlenül egy eladó megfelelő vagy jó védekezésű védője viszonylag erős erőnléttel 20.000eFt alatt, akinek a legjobb teljesítménye 2 csillagnál jobb és 1000 TSI fölötti?
Nekem 6800 volt idén a legnagyobb nézőszámdepth írta:Már egy ideje karneváli a hangulatuk és a meccseket is nagy gólkülönbséggel nyerem, mégis eddig a max nézőszám 7600 volt :/kamaj írta: A legfőbb tényező a csapatod játéka - ha sokszor nyersz nagyobb lesz a nézőszám. Ezt a szurkolók hangulatából tudod leszűrni, hogy mennyire "kedvelik" a csapatodat és minél jobban annál inkább mennek ki a meccsedre.
Szurkolói klub : 411 tag
A második évemben már elérhetem a 12000res határt?
Már egy ideje karneváli a hangulatuk és a meccseket is nagy gólkülönbséggel nyerem, mégis eddig a max nézőszám 7600 volt :/kamaj írta: A legfőbb tényező a csapatod játéka - ha sokszor nyersz nagyobb lesz a nézőszám. Ezt a szurkolók hangulatából tudod leszűrni, hogy mennyire "kedvelik" a csapatodat és minél jobban annál inkább mennek ki a meccsedre.
semmivel sincs tobb eselye a serulesre mint egy egeszseges jatekosnak, viszont ha megint leserul akkor joval hosszabb idore...Ha egy játékosom lábadozik, de már játszhat, akkor ha berakom a kezdőbe, és végigjátssza a meccset, mennyi esély van rá,h újra lesérül?
Köszi szépen! A csatiknak átadás a fontos utána h legyen spece ennél a gyors a legjobb egy nagyszerű csati megfelelő átadással már ki jön ennyiből ha középkorú. De én inkább egy idősebb jobb skillű vagy jobb átadású csatit ajánlanék,mert nem azt edzeted gondolom.Nekem is van egy ragyogó remek 31 év 107 napos és egy lenyűgöző remek 30 év 100 napos csatim.Az elsőt még jó átadással vettem de átadást edzetek és felnyomtam így neki akkor kerül 170000eFt-be.baguvixXx írta:A bajnokságban lehet benne lennnék de az enymnek december 9-én van vége ami gondolom túl késő...
Grat bowling!
Szeretnék venni egy nagyszerű középidős csatárt milyen kieg skilleket ajánlotok hogy kijöjjön 200 (max annyit tok összekuporgatni) alatt ? A vásárlást 3 hét múlvára tervezem (2 sorozatos hazai bajnoki után) de szeretném tudni kb mennyi pénzre van szükségem akkor úgy spórolok.
Kösz a segítséget! Inkább hosszútávra igazolnám. Akkor azt hiszem, meg fogom venni.mindorokke_barca írta: a forma nagyon befolyasolja a jatekos teljesitmenyet, de ha nem a pillanatnyi allapotod javitasa a cel, hanem hosszabb tavon szeretned beepiteni a csapatba, akkor sokat nem szamit hogy milyen most a formaja, mert az ugyis valtozik, leginkabb serules utan esik le a forma, v ha nem jatszatjak oket
a forma nagyon befolyasolja a jatekos teljesitmenyet, de ha nem a pillanatnyi allapotod javitasa a cel, hanem hosszabb tavon szeretned beepiteni a csapatba, akkor sokat nem szamit hogy milyen most a formaja, mert az ugyis valtozik, leginkabb serules utan esik le a forma, v ha nem jatszatjak oketCFirpo3 írta:Egyébként a forma az nagyon befolyásolja a játékos teljesítményét? Mert úgy döntöttem, hogy veszek egy védőt, egész jó képességei vannak, olcsón is adnák, de a formája jelenleg csapnivaló.Legjobb teljesítménye 3 és fél csillag, ami nekem bőven jó.
Hát ráfér a dizájn váltás, remélem a fórum is változik, már mint az ottani, mert nagyon rossz.CFirpo3 írta:Hamarosan megjelenik az új dizájn...
Szerintem sokkal jobb lett/lesz, mint a mostani.
http://hattrick.org/Common/images/redesign/series.png
Grat! en is hasonlo helyzetben vagyok nagy meglepetesre vertem 4-0 ra a szinten 4. osztalyu ellenfelemet, es a kovetkezo ellenfelem egy III. osztalyu csapat lesz, van ket nagy serulese egy 4 es egy 5 hetes tehat ha random nagyon megsegit akkor talan meg tovabbjuthatokbowlinggolyo írta: Én benne lennék csak még van 7 fordulóm. Azaz 12 hó 11én lesz vége
Más:Gratula azoknak akik a kupában tovább jutottak. Nekem is sikerült szerencsére legyőznöm a 4ed osztályú ellenfelem 5-1re.Remélem jövőhéten is sikerül nyernem bár vajmi kevés esélyem van a 2od osztályú ellenfelemmel szemben. Bár ki tudja random velem lehet![]()
![]()
Én benne lennék csak még van 7 fordulóm. Azaz 12 hó 11én lesz végeTheo írta:Ifibajnokságon rajta lennék, de nekem csak februárban lesz vége az ifibajnokságomnak :\ Kilehet közbe lépni?
szerk.: 4, 8 és 16-os lehet szerintem.
Én is benne lennék az ifi bajnokságban.11 hó 10.-én lesz vége az ifiszezonomnak.Theo írta:Ifibajnokságon rajta lennék, de nekem csak februárban lesz vége az ifibajnokságomnak :\ Kilehet közbe lépni?CFirpo3 írta:Akkor összeírunk egy listát?
Egyébként hányan lehetnek egy ilyen bajnokságba?
szerk.: 4, 8 és 16-os lehet szerintem.