salas9 írta:10:10 - A spanyol bírótestület ismét nagy visszhangot keltő döntést hozott: az Almería ellen González Vázquez lesz a játékvezető. Nem fújt gyakran a Realnak, de a szurkolók még mindig emlékeznek a 2004-es, Villarreal elleni találkozóra (2-1), amikor a bajnokság vége előtt pár fordulóval mindent bevetett, hogy a Madrid ne lehessen bajnok: jogtalan piros lapok, kamu tizenegyes... Amikor a Realnak vezetett, általában emberhátrányban és a fél csapat besárgulva fejezte be a találkozót.
(
www.madridista.hu)
Na megint....atyavilág...ez most már tényleg kezd átmenni a szégyen és a szánalom kategóriába.

Komolyan mondom...de várjál.
"A spanyol bírótestület ISMÉT nagy visszhangot keltő döntést hozott... Úristen! 2004-ben volt az a meccs!

Miről beszélnek ezek? Na meg ez:
amikor a bajnokság vége előtt pár fordulóval mindent bevetett, hogy a Madrid ne lehessen bajnok" Jól is néznénk ki ha minden csapat így csinálna. Ez kb. ilyen:
"A Malaga-Barça meccs játékvezetője az az XY lesz, a spanyol bírótestület ismét nagy visszhangot keltő döntése alapján, aki 2002-ben a Mallorca ellen befújt egy leshelyzetet a meccs 58. percében, ami a visszajátszások alapján nem volt az. Így csak 0-4-re nyert a Barcelona, pedig nyerhetett volna 0-5-re is."
Ez mehetne is ki rövidhírbe ennyi erővel.

Én nem akarom egyébként a madridista szerkesztőit is minősíteni, távol álljon tőlem, de szerintem erősen rátesznek ők is erre a bíró dologra minden meccs előtt. Na meg ez a 11-es dolog is.

Pff...ezzel takarózni azért elég durva. Szegény Real nekik csak 1 tizit fújt be, bezzeg a Barcának 3-at.

Biztos, hogy csalás van a dologban és a bírók a Barcának fújnak. Megjegyzem, hogy ebből a 3-ból 2 tiszta tizi volt, az első egy kezezés miatt asszem a Racing ellen, a másodiknál pedig Ujfalusi vágta fel Messit, de úgy mint a taknyot. Az egyetlen jogtalan 11-es az Espanyol ellen volt, de mivel az Espanyol gólja is szabálytalan volt, ezért úgy érzem, hogy azt visszakaptuk. Erről ennyit...
Azt pedig már meg sem említem, hogy szinte egész Spanyolország elutasítja a cipész és Pedja nyilatkozatait, de még Ramón Calderón is, vagy a La Liga elnöke Villar Úr, de sorolhatnám, hogy a La Liga összes edzője nem tetszését fejezte ki ezek ellen a nyilatkozatok ellen.

Unai Emery pl. egyenesen "szégyen, gyalázatnak" minősítette e két úr viselkedését.
Na részemről a téma lezárva, inkább a csapatokkal és a játékkal foglalkozom tovább. De ez a mai két hír egy kicsit betett most már nálam is. Bocsi ha valakit akaratlanul megbántottam ezzel a hsz-el, nem állt szándékomban.
További jó fórumozást, mind a madridistáknak, mind a Barçás spanoknak!
Na peace.