Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azaz a csapat rövid neve.socio66 írta:Firpo,már akartam írni máskor is hogy a menüben,ami neked football,az mindenkinek más,a csapatnévtől függ..Tehát nekem pl.Gold,a Gold Foot Boys után.Másnak meg más..CFirpo3 írta:Footballkabekabe írta:Hol lehet eladni vkit?Játékosok
Rámész egy játékosra
Eladom a játékost
Nem lényeges tehát,csak gondoltam leírom.
Igen??socio66 írta: Firpo,már akartam írni máskor is hogy a menüben,ami neked football,az mindenkinek más,a csapatnévtől függ..Tehát nekem pl.Gold,a Gold Foot Boys után.Másnak meg más..
Nem lényeges tehát,csak gondoltam leírom.
Firpo,már akartam írni máskor is hogy a menüben,ami neked football,az mindenkinek más,a csapatnévtől függ..Tehát nekem pl.Gold,a Gold Foot Boys után.Másnak meg más..CFirpo3 írta:Footballkabekabe írta:Hol lehet eladni vkit?Játékosok
Rámész egy játékosra
Eladom a játékost
Ezt gondoltam, de kösz. Majd ha 1szer feljutok...CFirpo3 írta:Emiatt nem kell aggódnod, mert a 7. osztályból nem lehet kiesni.kabekabe írta:Köszi. Állítólag "kűzdenem kell a bennmaradárért",
Köszi.kabekabe írta:Akkor remélem én is vmennyire jol fogok teljesíteni. Am sok sikert neked is a következő meccsekhez.Xzibit25 írta:Nekem is ezt írja mégis három meccsből 2-t megnyertem.kabekabe írta:Köszi. Állítólag "kűzdenem kell a bennmaradárért", de remélem, h sikerülni fog.
Előző szezonban asszem 12 pontot szereztem a végéig most már 3 meccs után van 6 pontom.
Most regiztem még csak. Csapatnév: kabekabeCFirpo3 írta:Mi a csapatod neve?kabekabe írta:Köszi. Állítólag "kűzdenem kell a bennmaradárért", de remélem, h sikerülni fog.
Akkor remélem én is vmennyire jol fogok teljesíteni. Am sok sikert neked is a következő meccsekhez.Xzibit25 írta:Nekem is ezt írja mégis három meccsből 2-t megnyertem.kabekabe írta:Köszi. Állítólag "kűzdenem kell a bennmaradárért", de remélem, h sikerülni fog.
Előző szezonban asszem 12 pontot szereztem a végéig most már 3 meccs után van 6 pontom.
Nekem is ezt írja mégis három meccsből 2-t megnyertem.kabekabe írta:Köszi. Állítólag "kűzdenem kell a bennmaradárért", de remélem, h sikerülni fog.
Sok szerencsét hozzá.kabekabe írta:Ok. Am szombaton lesz az első meccsem.Xzibit25 írta:Rákattintassz arra a játékosra akit el akarsz adni.Jobb oldalon beállítod h mi a posztja és h mennyi a kikiáltási ár.kabekabe írta:Hol lehet eladni vkit?
Ok. Am szombaton lesz az első meccsem.Xzibit25 írta:Rákattintassz arra a játékosra akit el akarsz adni.Jobb oldalon beállítod h mi a posztja és h mennyi a kikiáltási ár.kabekabe írta:Hol lehet eladni vkit?
Footballkabekabe írta:Hol lehet eladni vkit?
max 10e-15esocio66 írta:Mennyit áldoznál rá?kudu írta:Nekem egy középpályásra lenne szükségem nem túl drágán, akinek a játékszervezése legalább jó/remek.
kudu írta:Nekem egy középpályásra lenne szükségem nem túl drágán, akinek a játékszervezése legalább jó/remek.
Egy ilyen játékos, és egy hasonló védő hiányzik a csapatomból.
Valakinek eladó?:)
Ja és a TSI lehetőleg 1000 felett legyen, és ne legyen túl idős
Ez csak azért van mert függ a bajnokság szintjétől is. Vagyis ha 7. osztályos vagy akkor kevesebben jönnek ki a meccsedre mint ha 6odban játszanál.depth írta:
Már egy ideje karneváli a hangulatuk és a meccseket is nagy gólkülönbséggel nyerem, mégis eddig a max nézőszám 7600 volt :/
Szurkolói klub : 411 tag
A második évemben már elérhetem a 12000res határt?
Nem tudom. Benne vagy még a Magyar Kupában? Mert elvileg mi egymás ellen játszanánk legközelebb a te pályádon.baguvixXx írta:Gamperrel mi van ? Egyáltalán mi van (torres)Toni-val ?
Mennyit áldoznál rá?kudu írta:Nekem egy középpályásra lenne szükségem nem túl drágán, akinek a játékszervezése legalább jó/remek.