Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vadállat!Perrero írta:Jason Statham best of
kösziozsimiki írta:nem volt, jövő héten lesz. (baseball miatt megint)Sanama írta:hello!
ma értem géphez, szeretném kérdezni,hogy Prison Break-re jött ki új rész elmúlt Hétfőn?
Mé,ez jó?
Nagyon durva dolgok derültek ki ebben a dok.filmben.- köszi hogy megemlítetted......lui1698 írta:Zeitgeist innen letölthető, angol nyelvű, magyar felirattal:
http://www.pirateclub.hu/index.php?show ... =zeitgeist
soadroli írta:www.bithorlo.hu itt lehet h van
nem volt, jövő héten lesz. (baseball miatt megint)Sanama írta:hello!
ma értem géphez, szeretném kérdezni,hogy Prison Break-re jött ki új rész elmúlt Hétfőn?
Magáról a filmről nem hallottam,de ez egy komplex fantasy világ. Olyan cyberpunk+démonok+necromutánsok stílusbanPuyol05 írta:most készükök megnéznia a The mutant chronicles című filmet. látta már vki? Milyen film érdemes megnézni?
Eléggé érdekes, ez a videó után az egész. Kösz. Felvilágosoddtam naggyából.csababarca írta:Nem tudom mennyire hallottatok róla,vagy láttátok,de találtam egy dokumentumfilmet..Zeitgeist...
A második részét néztem meg...döbbenetes...
Annyit csak róla hogy 9/11ről szól,és "színház az egész világ"...
aki teheti nézze meg: Zeitgeist,PART2
miihii írta:
Az elítéltet én is lecsíptem nemrég,de még nem volt rá időm...Meg a hasonló című, A halálraítélt-et is levadásztam,ami ilyen szigeten történő emberüldözős cucc.Játszik benne Vinnie Jones,aki sztem hattttalmas arc!Majd írom,h milyen,ha már túl leszek rajta/rajtuk.
mind2 film igenjó,bár azért az elítélt kicsit komolyabb alkotás.vinnie jones meg nagy kcsög a halálraítéltbenmiihii írta:Ahogy ígértem:
NAGYON MEGKÖSZÖNÖÖÖM!!Meg a priviket is!!!
Az elítéltet én is lecsíptem nemrég,de még nem volt rá időm...Meg a hasonló című, A halálraítélt-et is levadásztam,ami ilyen szigeten történő emberüldözős cucc.Játszik benne Vinnie Jones,aki sztem hattttalmas arc!Majd írom,h milyen,ha már túl leszek rajta/rajtuk.
de megnézheted,de ezek különálló részek...de megtalálod a videó mellett a másik két részt is...lui1698 írta:
Megnézem, de nem kellene előbb az 1. részt látni?
Megnézem, de nem kellene előbb az 1. részt látni?csababarca írta:Nem tudom mennyire hallottatok róla,vagy láttátok,de találtam egy dokumentumfilmet..Zeitgeist...
A második részét néztem meg...döbbenetes...
Annyit csak róla hogy 9/11ről szól,és "színház az egész világ"...
aki teheti nézze meg: Zeitgeist,PART2
Ahogy ígértem:bouba írta:Nagyon jó film ,de csak eredeti hanggalmiihii írta:
erre már kíváncsi vagyok egy ideje,C. Farrell is favoritom.Viszont nem találtam egy oldalon sem,ahol jelen vagyok.Tudna vki esetleg egy linkkel szolgálni?Naon megköszizném!
ja és link In.Bruges[2008]DvDrip-aXXo
felirat
más: ma megnéztem a Felon - Az elítélt című filmet és egész jó..
Val Kilmer kicsit furcsán nézett ki, + tetszett hogy börtönőrök vezetője kívűl szerető családapa , bent meg egy 'csög