Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, be lehet később is állítani, én sem állítottam be a játék elején, csak most pár hónap után(:sole írta:Sziasztok!
A játék elején nem állitottam be az ifi akadémiát.
Van lehetőség valahogy bekerülni egy ifibajnokságba később is?
Előre is köszi.
Kicsit szerkesszük már meg a szöveget a játékosról, hogy ne legyen olyan kusza, mert alig lehet kivenni valamit belöle!matyi02 írta:Kint van egy kapusom a piacon !!!
Nagyon olcsón !!
Igen a nyilakkal lehet beállítani.Danka00792 írta:Hol lehet ezt beállítani?Pitoneiro írta:Egy sima(közép) hátvéd is bevethető szélső védőként, csak védekezőre kell beállítani.Azok a nyilak?
Én is sok sikert kívánok mindenkinekCFirpo3 írta:Egy bajnokságban vagytok?kudu írta:Sok Sikert Mindenkinek a mai fordulóban!
A mi osztályunkban Eurobarca meccs lesz:D
Lelkesedés-Czere FcHogy sikerült ezt összehozni?
Egy bajnokságban vagytok?kudu írta:Sok Sikert Mindenkinek a mai fordulóban!
A mi osztályunkban Eurobarca meccs lesz:D
Lelkesedés-Czere Fc
Hol? Milyen nyilak? Hol lehet azokat beállítani.Danka00792 írta:Hol lehet ezt beállítani?Pitoneiro írta:Egy sima(közép) hátvéd is bevethető szélső védőként, csak védekezőre kell beállítani.Azok a nyilak?
Hol lehet ezt beállítani?Pitoneiro írta:Egy sima(közép) hátvéd is bevethető szélső védőként, csak védekezőre kell beállítani.
Felnőttben is az lesz, de szerintem kell edzeni egy picit ha azt írja, hogy hamarosan.CFirpo3 írta:Ha egy ifire azt mondja a játékosmegfigyelő, hogy "hamarosan lehet egy megfelelő szélsőjáték képességű játékosod", akkor az megfelelő szélsőjáték képességű lesz felnőtt korában is? Vagy ez csak ifi-szinten megfelelő?
Licitaltam is de vegul felvertek az arat 488 600 eft ig az meg mar tul sok volt annyit nem adtam erte a kora miatt.baguvixXx írta:Asszem keveredés van Szélső védő. VÉDŐ aki szélen játszik(pl Abidal)
Támadó Szélső Védő (pl Alves Sylvinho) hattrickben előrenyilazott szélső védő
Gondolom már nem aktuális de szerintem megéri.
Tamado szelso vedokent.szajko írta:Ja értem ok azt hittem védőként számítassz rá.Guardiola írta:A jsz nem lenne fontos mert szelen kapna szerepet az atadas is szelekn tamadashoz kell, viszont a szelsojatek lehetne kicsit jobb.
Ja értem ok azt hittem védőként számítassz rá.Guardiola írta:A jsz nem lenne fontos mert szelen kapna szerepet az atadas is szelekn tamadashoz kell, viszont a szelsojatek lehetne kicsit jobb.
Hát nem tudom a játékszervezése ha 1 pöppet jobb lenne, akkor nem is kéne gondolkozni, de így kissé húzós.Guardiola írta:Pillantsatok ra szerintetek meger 400 000 eft-t?:) A kiemlekedo atadast kihasznalnam, de azert nagyon gondlkozok rajta hogy megeri-e nekem mert mar nem fiatal ha mondjuk 27 lenne nem gndolkoznek.
Aad Ekhart (56686072) [Transzferlistára helyezve]
29 éves és 57 napos, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata remek, és gyenge vezetői képessége van
Következő születésnap: 25.12.2008
Ország: Nederland
TSI: 32 190
Fizetés: 283 978 Lei/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: gimnastico alcazar FC
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: kiemelkedő
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: világklasszis
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: pocsék