Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit nyomod meg a gombot és annyi... a lövés erősségét szerintem nem az szabájozza hogy menyire nyomod meg , az a magasságra van hatással.Varatrix írta:Közel a kapuhoz hogy tudok erőset és pontosat lőni?
Tulajdonképpen igen, így megy. 10 számot mikor kapta meg utoljára egy 17 éves hátvéd vagy iesmi. Mindig egy sztár kapja és általában támadó.Danka00792 írta:Mi?Varatrix írta:A Become the Legend módban a mez szám amiket kapok, váltható vagy nem? Vagy a játékomtól függ, vagy mitől?![]()
Ha jól játszasz 17est kapsz, ha rosszul akkor 3ast? Ez nem igy megy igazából sem.
amikor leszerződsz egy klubhoz (vagy amikor hosszabbítasz a jelenlegi kluboddal), akkor lehet kérni számot. "desired number" opció a contract lapon, a lövés gombjával módosíthatod. ha a szám szabad, megkapod.Varatrix írta:A Become the Legend módban a mez szám amiket kapok, váltható vagy nem? Vagy a játékomtól függ, vagy mitől?
Mi?Varatrix írta:A Become the Legend módban a mez szám amiket kapok, váltható vagy nem? Vagy a játékomtól függ, vagy mitől?
egyértelmű, hogy a PES, ez nem lehet vita tárgya
Folyamatos kifagyásokról, meg elvesző elmentésekről már hallottam. Ez csak azoknál fordul elő(99%ban) akinek nem eredeti a játéka.Tomsa írta:Srácok! Nálam befagy a meccs után a játék. Nem menti el sajnos, hanem befagy azonnal. Találkozott valaki már ezzel a problémával? Megoldás rá?
Itt egy javitó patch pont erre a problémára. Szerencsére velem ez nem fordult elő.Tomsa írta:Srácok! Nálam befagy a meccs után a játék. Nem menti el sajnos, hanem befagy azonnal. Találkozott valaki már ezzel a problémával? Megoldás rá?
szegény fifás Valdes.. elég durván(nem jó értelemben) néz ki, viszont amire felhívnám a figyelmteket az a mezek kidolgozása ami ezen a két képen is llátszik.. elég furán néz ki a fifáson az az icipici Barca címer :S vagy lehet hogy csak nekem fura. Felesleges ezeken már vitázni, nekünk Peseseknek a Pes a jobb a fifásoknak a fifa, csak az a baj a két tábor közt hogy sokan már olyan elvakultak hogy néha a kész tényeket se fogadják el.socio66 írta:Szerintem a Fifa sokkal letisztultabban ábrázolja a játékosokat,a PES pedig olykor annyira részletesen jeleníti meg,hogy az már hülyén néz ki..
nekem C-vel lehetVaratrix írta:Mivel lehet tekerni a meccseket?
Hasonlítsd már össze egy mostani Valdeses képpel a fifásat. a Pesben alig 1-2 eltérés van. Lágalább a Konami foglalkozik a GRAFIKÁVAL és nem rak a pes-be 500 csapatot hanem normálisan megcsinálják az arcokat.socio66 írta:Szerintem a Fifa sokkal letisztultabban ábrázolja a játékosokat,a PES pedig olykor annyira részletesen jeleníti meg,hogy az már hülyén néz ki..
Szerintem a Fifa sokkal letisztultabban ábrázolja a játékosokat,a PES pedig olykor annyira részletesen jeleníti meg,hogy az már hülyén néz ki..
Lövés után/közben lenyomod a C betűt akkor csavarva/helyezve lő a játékos.Varatrix írta:Hogy lehet helyezett lövés leadni? Elég kuszák a löveseim.
(Szerk: Apropó kérni lehet e a labdát? Ha lehet mivel?)