La Liga / Copa del Rey
Akkor ha jól számolok miénk a pole pozicio 1,5 kinkeserves év után!!!!!!!!!!!!!!! BARCELONNNNNNNNNa
Remélem nem. Én örülnék, egy erős Valenciának. Én pl. azt szeretném, ha megint a spanyol bajnokság lenne a legerősebb a világon, mert azt láthatjuk, h az erős bajnokságból jövő csapatok állják meg a legjobban a helyüket a BL-ban. Az lenne jó, ha lenne megint 4 erős spanyol csapat, mint anno a Real, Barca, Valencia, Depor 4-s volt. Ez sztem lehetséges, idén már sokkal ütősebb ez a bajnokság, mint tavaly, az olyan csapatok mint a Villarreal, Valencia, Sevilla, Atletico jönnek föl, és sztem ez jó.Los Banditos írta:Nem kell ennyire foglalkozni a Valenciával. Nem ők lesznek az első számú riválisaink. Ha nem fáradnak ki, akkor majd a főszponzor csődbe menetele miatt.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
ááááá béna kapus bárcsak a VV állna ott nem kaptak volna egy gólt sem mert a szemüket is kiszedte volna még a tizenegyest kiszedte volnalui1698 írta:Egy beadást követően a kapus kiejtette a labdát, a védők már nem tudtak felszabadítani.A labdát közelről Joaquin rúgta a hálóba.kleno04 írta:óóóóó a fene vigye el pont nem láttam a gólt mert leugrottam![]()
milyen volt ki rúgta/fejelte

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Egy beadást követően a kapus kiejtette a labdát, a védők már nem tudtak felszabadítani.A labdát közelről Joaquin rúgta a hálóba.kleno04 írta:óóóóó a fene vigye el pont nem láttam a gólt mert leugrottam![]()

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
A Barca meccs félidejében másnak is feltűnt a SK-baki? Real Madrid - Mallorca 2-0. Világi meg bemondja, hogy Agüero duplájával. Gondoltam összekeverte Higuainnal...
Aztán most megnézem, hogy mi lett a vége, és rájöttem, hogy az előző fodulóban mi sem a Mallorcával játszottunk, és ezek szerint a kiírás volt elrontva. Na, de legalább így több ponttal megyünk ma este a Real előtt. 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
óóóóó a fene vigye el pont nem láttam a gólt mert leugrottamMáté.19 írta:Valencia 2-2 Santander

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Világi még Henry nevét se tudja kimondani... Am télleg mintha anyanyelve lenne úgy keni a spanyolt(is).lui1698 írta:A Marca-tól valami újságíró.Barcaforever írta:Mi ez a spanyol daráló a sport1en?
Azért nem semmi ez a Faraks Norbert.
Úgy beszél vele spanyolul, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
És láttam én még portugálul is ugyan ilyen szintem beszélni.
Nem egy Világi Peti az bizotos.

- lui1698
- Llegenda del Barça
A Marca-tól valami újságíró.Barcaforever írta:Mi ez a spanyol daráló a sport1en?
Azért nem semmi ez a Faraks Norbert.
Úgy beszél vele spanyolul, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
És láttam én még portugálul is ugyan ilyen szintem beszélni.
Nem egy Világi Peti az bizotos.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mi ez a spanyol daráló a sport1en?

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem kell ennyire foglalkozni a Valenciával. Nem ők lesznek az első számú riválisaink. Ha nem fáradnak ki, akkor majd a főszponzor csődbe menetele miatt.
in to exile
Ha most így marad 1 pontal vezetnénk a Valencia előtt.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nah 1-1.Méghozzá Villa.
Tizi

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jó-jó mostmár, h maradjon.Jól játszik a Racing.kleno04 írta:már nem kell szorítani mert vezet a RacingBarcaforever írta:20 perc 0-0
Szorítson mindenki

Dehogyisnem!! Szorítani kell hogy megmaradjon az előny!kleno04 írta:már nem kell szorítani mert vezet a RacingBarcaforever írta:20 perc 0-0
Szorítson mindenki
Emlékszem mekkora káosz volt amikor először volt márkanév a mezen.torrestoni írta:A szponzor pedig nem fizet, annak értelmében, ami a szerződésben van. Ezek szerint elsődlegesen a szponzor szegte meg a kontraktust... Szerintem...Varga Tamás írta:Bányász!
Kapaszkodj meg: így van. Ugyanis ha a szponzor neve lekerülne a mezről, szerződésszegést követne el a klub, és akár 70 millió eurós fájdalomdíjra is igényt tarthatna. Sportjogász nyilatkozta ezt az origón egy hete kb.
Most akkor ki a hunyó?
Ezzel nem is volt gond csak az hogy egy óvszermárka volt.

Vezet a Racing! 23. perc
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Gyerekek
Vezet a Racing a Mestellában