Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem nem. Én örülnék, egy erős Valenciának. Én pl. azt szeretném, ha megint a spanyol bajnokság lenne a legerősebb a világon, mert azt láthatjuk, h az erős bajnokságból jövő csapatok állják meg a legjobban a helyüket a BL-ban. Az lenne jó, ha lenne megint 4 erős spanyol csapat, mint anno a Real, Barca, Valencia, Depor 4-s volt. Ez sztem lehetséges, idén már sokkal ütősebb ez a bajnokság, mint tavaly, az olyan csapatok mint a Villarreal, Valencia, Sevilla, Atletico jönnek föl, és sztem ez jó.Los Banditos írta:Nem kell ennyire foglalkozni a Valenciával. Nem ők lesznek az első számú riválisaink. Ha nem fáradnak ki, akkor majd a főszponzor csődbe menetele miatt.
ááááá béna kapus bárcsak a VV állna ott nem kaptak volna egy gólt sem mert a szemüket is kiszedte volna még a tizenegyest kiszedte volnalui1698 írta:Egy beadást követően a kapus kiejtette a labdát, a védők már nem tudtak felszabadítani.A labdát közelről Joaquin rúgta a hálóba.kleno04 írta:óóóóó a fene vigye el pont nem láttam a gólt mert leugrottam![]()
milyen volt ki rúgta/fejelte
Egy beadást követően a kapus kiejtette a labdát, a védők már nem tudtak felszabadítani.A labdát közelről Joaquin rúgta a hálóba.kleno04 írta:óóóóó a fene vigye el pont nem láttam a gólt mert leugrottam![]()
milyen volt ki rúgta/fejelte
óóóóó a fene vigye el pont nem láttam a gólt mert leugrottamMáté.19 írta:Valencia 2-2 Santander
Világi még Henry nevét se tudja kimondani... Am télleg mintha anyanyelve lenne úgy keni a spanyolt(is).lui1698 írta:A Marca-tól valami újságíró.Barcaforever írta:Mi ez a spanyol daráló a sport1en?
Azért nem semmi ez a Faraks Norbert.
Úgy beszél vele spanyolul, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
És láttam én még portugálul is ugyan ilyen szintem beszélni.
Nem egy Világi Peti az bizotos.
A Marca-tól valami újságíró.Barcaforever írta:Mi ez a spanyol daráló a sport1en?
Jó-jó mostmár, h maradjon.Jól játszik a Racing.kleno04 írta:már nem kell szorítani mert vezet a RacingBarcaforever írta:20 perc 0-0
Szorítson mindenki