Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
LP! A "bannerem" hogy áll? 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
azt nem én csináltamlui1698 írta:MessiFan a 3. király lett szerintem.

La pulga csinálta és most én használom

Üdv. Nagyon tetszik ami nekem eddig van de valami zsenitől szeretnék egy eto'osat amin gólöröm közben felugrik! A háttérben meg legyen már a barca címer.
Előre is köszi

Ja és még valami nagyon pöpec avatár. Lehetőleg ugyanazzal a képeel kéne csinálni amilyen nekem most van.
Meg még csináltam egy Eto'os siget meg egy avit. Amik nem lettek valami hűdekomolyak dehát egy kezdőtől ez elvárható sztem

Ez nekem nagyon tetszik..

Ez nem annyira..
Előre is köszi

Ja és még valami nagyon pöpec avatár. Lehetőleg ugyanazzal a képeel kéne csinálni amilyen nekem most van.
Meg még csináltam egy Eto'os siget meg egy avit. Amik nem lettek valami hűdekomolyak dehát egy kezdőtől ez elvárható sztem

Ez nekem nagyon tetszik..

Ez nem annyira..
Akkor az alsót le is foglalnám..:Poldi:.. írta:csak nyugodtan![]()

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- ..:Poldi:..
- Banner mester
csak nyugodtan

- Banner mester
kétmessi

nyugodtan használjátok, ha megtetszik esetleg vkinek vmeik.
Ha nem akkor nem 

nyugodtan használjátok, ha megtetszik esetleg vkinek vmeik.

Köszönöm, ez remek lenne. LP, ha megcsinálnád, és még nem kezdtél bele, örülnék, ha ez a kép lenne az alap. Thx mégegyszer darmian. 

Sajnos én sem sok használhatót találtam. Konkrétan nullát.
Ez esetben a mez szín (és ezáltal a körítés ill. háttér színe) is kilőve. A készítőre bízom.

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Tudsz képet adni? Sajnos, sárga új mezesbe még nem találtam.barca99 írta:Srácok! Valaki össze tudna nekem dobni egy képet Touré-ról? "Feltétel": jó lenne, ha az idei sárga mezben lenne, ehhez megfelelően a háttér színei is hasonlóak lennének (sárga, piros, etc... a lényeg, hogy szép legyen). Jah, és ami nagyon fontos, a mérete legyen 480 pixel magas és 320 pixel széles. Plusz annak is örülnék, ha a kép tetején lenne egy Força Barça! felirat, és alatta lenne Yaya.
Bár találtam egy HQ minőségűt:

Srácok! Valaki össze tudna nekem dobni egy képet Touré-ról? "Feltétel": jó lenne, ha az idei sárga mezben lenne, ehhez megfelelően a háttér színei is hasonlóak lennének (sárga, piros, etc... a lényeg, hogy szép legyen
). Jah, és ami nagyon fontos, a mérete legyen 480 pixel magas és 320 pixel széles. Plusz annak is örülnék, ha a kép tetején lenne egy Força Barça! felirat, és alatta lenne Yaya.

Nem én csináltam de remélem megfelelMcLovin írta:Nekem csupán annyi a kérésem, hogy az 2008-2009-es hazai Barca mezben vmi frappáns Puyolos aláírásképet szerkesszen vki! Nagyon köszönöm előre is!

- Banner mester
köszi-köszi
megpróbálom majd a kéréseket is teljesíteni. apránként. de nem tudok semmi biztosat ígérni 

Én a Dinhosat,ha nem gond 
szerk: kár,hogy nem engedi..
:D

szerk: kár,hogy nem engedi..

-
- Capitá del Barça
La Pulga az Eto'os avatart beraktam ha nem baj
Ha már van valakinek az szóljon nyugodtan!
Szerk.: Poldi, Istenkirály vagy

Szerk.: Poldi, Istenkirály vagy

- Banner mester
hát hogy én elkezdtem aztán vki más befejezte 

Nekem rohadtul bejönnek , főleg a Messis... lehet be is rakom majd...:Poldi:.. írta:kis update
asszem ennyi. Pár véleményt szívesen megnéznék. Gracias
De azt hogy érted hogy kezdésem meg hogy befejezés?

- McLovin
- Capitá del Barça
Nekem csupán annyi a kérésem, hogy az 2008-2009-es hazai Barca mezben vmi frappáns Puyolos aláírásképet szerkesszen vki! Nagyon köszönöm előre is!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia