Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. Gratulálok. Nagyon sajnálom, mert elfelejtettem a meccset, így az alap felállással álltam ki véletlenülMessiFan írta:CFirpo3! Úgy érzem kellőképpen visszavágtam a huszonkilencedikei ifi találkozónkon.
Megint vezetem a bajnokságot veretlenül hála a nagyszerű ifimnek. 1 hónap múlva felviszem a legjobb ifieim a nagy csapatba hogy beépítsem őket.
Toborzok új játékosokat akik remélem ugyanolyan jól fognak teljesíteni
Persze biztos nagyobb esélyed lesz megint a visszavágónkon. Mind1 nekem örülök hogy az ificsapatomat nem [auto_cenzúra] el
A kapusoknak eltérő az edzésidőjük. Ideális esetben a kapus 17 éves, az edződ jó képességű. Ilyenkor 5 hét alatt lép egy szintet a képessége. Más esetben (pl.: öregebb a játékos, vagy csak megfelelő az edző), akár több hétig is tarthat az edzés. Egyébként én felhúztam az akadémiáról egy 18 éves, jó kapust. Azt hiszem egyelőre megfelel, edzésére nincs lehetőségem, eladni pedig fáj a szívem.noodle77260 írta:Üdvözlet!
A kapusoknak hány hét kell a szintlépéshez?
Még egy kérdés:
Mitől csökken valakinek a TSI-je?
A szurkolóim hangulata fellegjáró.Kíváncsi leszek hányan jönnek ki a bajnokira.Jó lenne ha sokan jönnének, és faragnék kicsit a tartozásomon.Már -46000.Lehet nem fogok kitartani a bajnokság végéig, pedig kezdenek jönni a meccsek.Egy bot csapat ellen milyen taktika a megfelelő? Most lesz az első ilyen mérkőzésem.Remélem tudtok adni tanácsot.
Köszi!
Bocs baguvixXx, de már korábban beléptem ebbe a kalapba,ami ad nekem egy csapatot. De következő héten akkor veled játszok, ami késik nem múlik!baguvixXx írta:Piton kihívtalak (Révfalu SE). Kupaszabályokkal mert ha jól tudom úgy több néző jön. Légyszi fogadd el.
Ha jól nézem akkor 2 embert kivéve az A csapatod ugyanaz mint a B zóval jó nagy verést kapok (ha elfogadod).
Thx.Reggeltem.baguvixXx írta:Több mint 2 hónapja elkezdődött és kb másfél óta alig hallunk TorresToni felől szóval nemtom hogy beszélhetünk-e még Gamper kupáról. Mindenestre itt van az oldala ha érdekel : http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolapXzibit25 írta: Lehet még csatlakozni Gamper kupához?
Több mint 2 hónapja elkezdődött és kb másfél óta alig hallunk TorresToni felől szóval nemtom hogy beszélhetünk-e még Gamper kupáról. Mindenestre itt van az oldala ha érdekel : http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/j ... a_nyitolapXzibit25 írta: Lehet még csatlakozni Gamper kupához?
Lehet még csatlakozni Gamper kupához?CFirpo3 írta:Mind1. Majd lesz valami, de nem érdemes lejátszani azt a meccset. Majd máskor...baguvixXx írta:Jó tudni hogy most lesz a köv. forduló. Szétesett az egész szerintem akik nem fórumról vannak már azt is rég elfelejtették hogy van ez a kupa... De lejátszhatjuk nekem mind1.CFirpo3 írta:Akkor a Gamper-kupa meccset nem játsszuk le? Mert elvileg mi játszanánk a következő fordulóban...
U.I.: Nálam lesz a meccs v. nálad ?
Mind1. Majd lesz valami, de nem érdemes lejátszani azt a meccset. Majd máskor...baguvixXx írta:Jó tudni hogy most lesz a köv. forduló. Szétesett az egész szerintem akik nem fórumról vannak már azt is rég elfelejtették hogy van ez a kupa... De lejátszhatjuk nekem mind1.CFirpo3 írta:Akkor a Gamper-kupa meccset nem játsszuk le? Mert elvileg mi játszanánk a következő fordulóban...
U.I.: Nálam lesz a meccs v. nálad ?
Jó tudni hogy most lesz a köv. forduló. Szétesett az egész szerintem akik nem fórumról vannak már azt is rég elfelejtették hogy van ez a kupa... De lejátszhatjuk nekem mind1.CFirpo3 írta:Akkor a Gamper-kupa meccset nem játsszuk le? Mert elvileg mi játszanánk a következő fordulóban...
Akkor a Gamper-kupa meccset nem játsszuk le? Mert elvileg mi játszanánk a következő fordulóban...baguvixXx írta:Piton kihívtalak (Révfalu SE). Kupaszabályokkal mert ha jól tudom úgy több néző jön. Légyszi fogadd el.
Enyim lett az a játékos, remélem beválikMessiFan írta:végre sikerült eladni egy játékosom
Ki kér még játékost? Van egy pár játékosom heted osztályba. Akinek kell jelezzen.
Dániel Benkö
TSI=560, 31 éves és 0 napos, gyenge forma
Tapasztalata középszerű, és középszerű vezetői képessége van [Jól fejelő]
thxPitoneiro írta:Nem lehet h már létezik ilyen csapatnév vagy felhasználó név és azért nem engedi? Más hiba lehetőséget nem látok.kleno04 írta:valaki el tudná mondani nekem hogy ebben a reggelésben mi nem jó:
Felhasználónév: kleno04
Csapat: FC Cataluna
Cím: 7821 Kisharsány
mert kaptam egy levelet hogy hiányos a reggelésem tudna nekem valaki segíteni