Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ez eddig ok, de ne feledjük, hogy 1 v 2 éve ezelőtt Benítez is örömmel rotálta a liverpoolt, és majdnem kirúgták, mert nagyon nem ment és nagyon sokan kikezdték, hogy miért rotál ennyit. Asszem ha jól emlékszem vmi 90 meccses sorozat volt amikor nem kűldte pályára ugyan azt a 11-et.Danka00792 írta:Igazából igy az El Classico lesz poén. A Real-t ilyen játékkal nagyon kifogjuk tömni.
sergi1989!
Az igaz, hogy igazából nem az uj igazolások dominálnak, de gyakorlatilag nem is lehet látni stabil kezdö 11-et. Papíron a legjobb kezdöt az Almería ellen küldte ki Pep, a többi meccsen keményen rotálja a csapatot. Igy mindenki szóhoz jut, fiataloktól kezdve az uj igazolásokig. (Ebben is rejlik a Barca ereje, a cserék is tudják hozni a meccseket, igy mindenki friss lesz, nem fáradunk el tavaszra)
Látjátok lehet itt normálisnak is lenniBuitre írta:grat a pontelőnyhöz, megérdemlitek![]()
písz
Igaz van h ez nem melto egy spanyol ligahoz....es nem melto egy ekkora tradiciokkal rendelkezo csapathoz. De az utolso par mondatoddal nem ertek eggyet... Eto`o volt aki a tavaj azt nyilatkozta h: "Csak az eredmeny szamit" ?? ugye jol emlekszem?Ez nem méltó a spanyol futballhoz (szerintem).Büszke vagyok rá,h a Barcánál ilyen még akkor sem volt,amikor nem ment a játék.Nem véletlen "més que un club!"
ígyvan, én mindörökké szeretni fogom és kitartok a kedvenc csapatom mellett akár mekkora válság van, gondolom ezzel mindenki (aki nem divatszurker) így van. amugy meg a clássico teljesen más...azért a cipész tavaly is összeszedte a csapatot a két klasszikusra..bár 2005-ben megtörtént már más forgatókönyv is...tényleg az első meccs Nou Campban lesz?Capon írta:Igazad van akár mennyire nem szeretem a Madridot de ez a játék méltatlan a klubhoz. De el kell fogadni, hogy gödörben a csapat a Barca sem fog minden meccsen 5 gólt rugni. Ilyenkor is ki kell állni a csapat mellett maximun nem nézi az ember a meccseket, hogy ne idegesitse fel magát. Azért bizok benne, hogy a rossz formája a Madridnak kitart decemberig a Classico-ig
szánalmas...egyre durvább, és egyre jobban megszégyenítik A Real Madridot. ez nem métó a klubhoz ami ott folyik mostanában. ez a játék a bajnoksághoz is kevés lesz, nemhogy a BLhez...Boixos írta:hát bakker, ez már nekem is fáj...suszter mondta, nem írta:"Tetszett a csapat hozzáállása."
de az a lényeg, h a majszter elégedett! még sok ilyen produkciót kívánok neki.
A kupa meccsen "ülte le"!Csak az nso hülyesége, vagy tényleg játszott a múlt heti piros után?
Csak az nso hülyesége, vagy tényleg játszott a múlt heti piros után?nso írta:...Alvaro Negredo passza után kevéssel eltévesztette a kaput.
hát bakker, ez már nekem is fáj...suszter mondta, nem írta:"Tetszett a csapat hozzáállása."
Nem tudom mennyire boldog a Barca drukkerek estéje, elvégre ma nem játszott a csapatuk!Akkor remélem ugyanolyan boldog estéd van mint a Barca drukkereknek
Az mindig más meccs...De ha fordítva lenne a forma, akkor se lenne meglepő, ha a Nou Campban a Barcelona győzne. Ott jó eredmény a döntetlen is!viszont ha a jelenlegi szitu huzamosabb ideig fennmarad, akkor le fogjuk verni őket a klasszikuson, mint a cölöpöt.
Akkor remélem ugyanolyan boldog estéd van mint a Barca drukkereknekCS0ki írta:Ez nem volot derbi!. A madrid játéka gyalázat volt, igaz, régóta így játszanak, csak általában behúzzák a derbiket.![]()
Az eredmény meg mondjuk jobb lett, mint tavaly.
Még nagyon sok van hátra az idényből. Ha majd gyengébb formánkban is hozzuk a meccseket, akkor bajnokok leszünk.sergi1989 írta:sajna jogos a kritika!a barca idén hengerelni fog...egyszerüen össze áltatok..aki eddig akadájozott a sikerekben ronaldinhot elküldték...mert ha megnézitek nem az ujj igazolások miatt vagytok most ennyire jók...mert eddig alves se hozza teljesen azt amit tud..szal ez az idény sajnos ennyi után kijelenthető hogy tiétek lesz sztm!
Ez nem volot derbi!. A madrid játéka gyalázat volt, igaz, régóta így játszanak, csak általában behúzzák a derbiket.
Jogos!Persze most lehetne jönni azzal úgye, hogy nem játszik ez meg az. Én ezt amit a real csinál egy nagy semminek nevezném.