Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
manuel írta:Tipikus Anti-ferrari szurkolói sablon.Szerinted a Hamilton elleni lerajtolásai és a számtalan előzéssei azok nem agresszióval történtek ebben az évben Raikkönenél?????Ha?????Nem volt jó évje és ennyi most ezzel mi a problémád???Egyébként meg aki a Ferrarinak szurkol az jó hogy emlegetti Kimi nevétt hiszen ő a világbajnok az olasz istállónál,nem pedig Massa.Szerinted akkor az emberek egyvilágbajnokkal foglalkozanak vagy csak egy jelöltel mint Massa???Barcaforever írta:Mindenki meg van áldva, h Raikonen meg ez meg az jövőre.Azok néztek idén Forma-1et?
Raikonennek három versenye nem volt mikor agresszíven lépett volna fel, mint előzéssel, mint, h ne előzzék meg.Szegény Massa az egyik legerőszakosabb volt, gyönyörűen vezetett, erre Raikonen Raikonen.....
Ennek ellenére nem lett VB, szóval valahol csak igazuk lett azoknak, akik azt mondták, hogy nem lesz bajnok. Ha ezek alapján osztogatnák a VB-címet, a kiégett finn is háromszoros VB lenne. Massának is egy-két ilyen év,ahol csak éppen lemarad a VB-címről, és máris oda lesz a nagy nyerni akarás.Los Banditos írta:Akik pedig hajtogatták, hogy Massa egy vesztes, aki semmiképp sem fog VB-t nyerni, annak ajánlom, hogy nézzenek rá a bajnoki tabellára, hogy csak 1 ponton múlott a dolog, és milyen körülményekkel.
Először is találd meg az ilyen kérdéseknek megfelelő OFF jellegű ill "kérdések,kérések..." topicot!Erre valók...Misi88 írta:SEGÍTSÉG!!!!
Nem tudok képet feltenni a Profilban!!! Tudom, h a képnek 100X100-asnak kell lenni meg max. 10kb és a fájl is JPG és nem teszi fel !!! Mit csináljak??
Én se szeretem hamilton de azért ez tulzas.Barcaforever írta:Már vártam.
Már vártam.
Tipikus Anti-ferrari szurkolói sablon.Szerinted a Hamilton elleni lerajtolásai és a számtalan előzéssei azok nem agresszióval történtek ebben az évben Raikkönenél?????Ha?????Nem volt jó évje és ennyi most ezzel mi a problémád???Egyébként meg aki a Ferrarinak szurkol az jó hogy emlegetti Kimi nevétt hiszen ő a világbajnok az olasz istállónál,nem pedig Massa.Szerinted akkor az emberek egyvilágbajnokkal foglalkozanak vagy csak egy jelöltel mint Massa???Barcaforever írta:Mindenki meg van áldva, h Raikonen meg ez meg az jövőre.Azok néztek idén Forma-1et?
Raikonennek három versenye nem volt mikor agresszíven lépett volna fel, mint előzéssel, mint, h ne előzzék meg.Szegény Massa az egyik legerőszakosabb volt, gyönyörűen vezetett, erre Raikonen Raikonen.....
Azt elkell ismerni hogy Hamiltonak q....rva nagy szerencséje volt a tegnap este és abban is egyettértek hogy az tényleg nemvilágbajnokhoz méltó viselkedés hogyha valaki nem a biztos megoldást választja vagyis nem a pólpoziciós helyezést hanem inkább a spekulálást vagyis az 5-ik és a 6 hely megszerzésétt.Úgyhogy én szerintem ha valaki világbajnoknak tartja magátt akkor az nemspekulál és a szerencsére bizza a győzelmett hanem mindent megtesz annak érdekében hogy az sikerüljön.És Hamilton ezt nemigy tette utólag is kösszönje meg szerintem Glocknak a VB cimett.yasofix írta:Tegye össze a két kezét Hamilton hogy meglett neki, nem rajta múlt...Látszik rajta hogy nyomás alatt kizökken, megrémül. Még Vettel is megette.
Egy világbajnokot ne autózzon már körbe egy Red Bull. És ez a stratégia hogy behozzák ötödik helyre, unszimpatikus volt. Ismétlem önmagam: egy világbajnok ne arra hajazzon már, hogy ötödik legyen. Megérdemelte volna hogy ne ö nyerje!
Közben azért örüljünk a Real botlásának!
Hat nem tudom h a te fejedben mi jarhat:) Kimine`l megbizhatatlan embert meg nem lattam az F1-ben...nem azt mondom h orssz versenyzo...csak megbizhatatlan. Massa jobb versenyzo nala. Nalam jo lenne egy Alonso - Massa paros.... malyd par ev mulva johet Vettel...azt a sracot nem szabad elszalasztani....nagyon nagy jovo alhat elotteAlonsót a Ferrariba!!!!!!!! Nem lennenének ilyen problémáink az ilyen Hamilton félékkel. Benne és Raikönnenbe látom azt hogy sokszoros világbajnok lehetne... Csak Alonso kihasználná a lehetőségeket. Hamilton mint 8* világbajnok....Nevetséges!!!