Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
massa11
Barça B

2008.11.03. 20:16:14

Kralo írta:Pár kép az új szabályoknak megfelelő 2009es versenygépekről:

http://img.photobucket.com/albums/v691/ ... bfdfhm.jpg

http://i35.tinypic.com/23w5wuh.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/2024 ... ualxh4.jpg

Nehéz lesz megszokni ezt a látványt. Csúnya.
Ez most komoly, hogy így fognak kinézni?? :lol: :lol:
Hát ez kumma ocsmány!!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.03. 19:59:14

Rettenetesen durva volt az utolsó futam... Massát borzasztóan sajnáltam, biztos, hogy Glock jó pénzt kapott ezért... Csak Schumacher elé ne kerüljön :lol:

Alonso, Kimi/Massa, Kubica, Hamilton lesz jövőre az élmezőny véleményem szerint.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Marcelinho
Barça B

2008.11.03. 19:37:00

"Ma semmi képp sem akartam ebbe bonyolódni, mert úgy érzem lázas vagyok, pihenni szeretnék, de mivel időközben más topikokban is leadtam néhány hsz-et, igazságtalan lenne ide nem reagálni. :) "

"Számomra felfoghatatlan, hogy sokan mire fel emlegetik szupertehetségként Lewis Hamiltont. "

"LH tavaly újoncként robbant be a Formula 1 versenyeibe, s kis híján VB lett belőle. Elég fiatalon. Mi ez, ha nem tehetség? "

Tehetség, de nem szupertehetség! A tavalyi McLarennel 20 pilótából minimum 8 képes lett volna hasonló teljesítményre. Tudom most erre az lesz a válasz, hogy számára ismeretlen pályákon alkotott maradandót, de mindannyian tudjuk, hogy Hamilton a szimulátorban élte le fél életét...
Ami persze nem baj, de meglátszik a teljesítményén bizonyos versenyhelyzetekben. Nem mindig tudja úgy lereagálni az adott szitut ahogy kéne. Gondolok itt veszélyes előzésekre, vagy akár a tegnapi zavarodottságára.

"Egy cseppet sem jobb pilóta Hamilton mint Massa. Massa alatt többször megállt az autó, hibázott a csapat... Mindenki ismeri a történteket."

"Lehet nem jobb pilóta LH mint FM. S igen, mindenki ismeri a történetet. De miért ezzel kell jönni? Amikor egykori kedvencem Mika Hakkinen autója sz@rakodott én sem azt mondtam, hogy Schumi csak mákkal tud folyton nyerni. El kell ismerni a másikat is. Meg amúgy is, a győzelmet nem kell magyarázni. "

"Tehát ki a jobb pilóta? Felipe Massa."

Lehet. Ki tudja?! Szerintem itt igazán már nincsenek oly' nagy különbségek az elit versenyzők között. Meg amikkel érveltél nem igazán mérvadóak ennek eldöntésére.

"Csak egy ponttal szerzett kevesebbet, mint Hamilton, akinek szinte hibátlanul működött az autója az egész szezon során. A technika kevesebb esélyt adott neki a pontszerzésre, de így is majdnem sikerült...
Persze itt majd jönnek az okoskodók, miszerint ez egy technikai sport és ez bennt van a pakliban. Ám legyen. Hamilton a világbajnok, de nálam Massa a győztes."

" Én akkor az okoskodók táborát erősítem, bár ez is relatív. Próbálom reálisan látni a dolgokat, s úgy vélekedni, hogy ne legyek elfogult egyik irányba se. Ahogy a focit is, a Formula 1-et is pontokra játszák, ezeket összesítik, majd végül kirí melyik csapat/pilóta volt jobb az évben. Amikor a Real Madrid ugyan annyi ponttal lett bajnok mint a Barcelona, akkor sokan felháborodtak. Vannak szabályok, melyek ismeretében vágnak neki a felek a szezonnak. Pulttól való távozás után pedig, reklamációt nem fogadunk el. Hogy ha Hamilton 1ponttal nyerte meg a VB-t, akkor 1 ponttal nyerte meg, nincs ezen mit vitatkozni. Máskor majd jobban odafigyelnek a Ferrarisok. S az, hogy a Te szemedben Massa a győztes, az megint más. Jó éve volt, kívánok neki még sok szép, hasonló szezont. "

Szerintem itt nagyjából egyezik a véleményünk, ha újra elolvasod, akkor ugyanazt írtad le, csak egy Mekis szemszögéből. Én nem írtam, hogy nem Hamilton a világbajnok. Ez csak a személyes véleményem volt...

"Egy igazi bajnok nem versenyezhet így, ahogy Hamilton tette. Ez nem méltó egy bajnokhoz, nem lehet rá büszke. Az ő autójával, egy biztos harmadik helyet hozni kellett volna."

"Amikor a Te Massád végigment egy futamon mindig első lett? Mert ha egyszer épp lecsúszott a dobogóról, akkor örülhet, hogy nem Ő lett most a VB, mert nagyon nem érdemelte volna meg. :lol: :lol: :lol: Látod milyen szoros a mezőny, hogy mondhatsz ilyet?! "

Ho hó! Én ezt csak és kizárólag az utolsó futam kapcsán írtam! Gondolj bele abba, hogy ha mondjuk az évadzáró Silverstone-ban van! Hamilton saját közönség elött végég "biztonsági autózza" az 5. helyen???

"Nem lett volna méltóbb úgy ünnepelni egy világbajnoki aranyat, hogy a dobogóról locsolom a pezsgőt a csapatomra?"

" Ha dobogóról pezsgőt locsolva ünnepelné a VB aranyát, akkor azt mondanák: "Méltóképp ünnepli Hamilton a...". Így, hogy a garázsban...:"Hamilton a garázsban ünnepli a ...". Most akkor ez miben változtat? A lényeg, hogy VB, s ezen a tényen semmit sem változtat, hogy s miként ünnepli. Itt nem arra mentek, hogy megnyerje a futamot, hanem a biztosra (ami majdnem rosszul sült el). A motorja is vissza volt fogva... "

A lényegen semmit, csupán a méltóságon. De én is épp ezt írtam. :lol:

"Ehelyett, az utolsó körökben megelőzi a mezőny legfiatalabb versenyzője (Sebastian Wink ) aki (papiron) a mezőny harmadik leggyengébb autójával versenyez."

"Ügyes kis pilóta Vettel. Semmit sem von le az érdemeiből Hamiltonnak, hogy egy nála fiatalabb előzi meg. "

Nyilván nem, de szerintem ezen a szinten egy érett versenyzőnek ilyen éles szituációban is kellene hogy legyen pressztise... És ha az adott szitu arról szól hogy agresszívan védjem a pozicióm, ráadásul akkor amikor még abszolút nem bizotos a győzelmem... Háááát nemtudom...

"Nevetséges..."

"Szerintem belőled csak az irigység beszél. Ez nem igazi szurkolóhoz méltó. Mindig tisztelni kell az ellenfelet. A legnagyobb fociedzők is erre tanítják meg "fiaikat". "

Nyilván igazad van. Nem is irigység ez, inkább keserűség...

Amúgy nyilván tavaly a te véleményed volt hasonló mint most az enyém, tehát ez ilyen: "egyszer fent, egyszer lent" típusú történet...

Egyébként jobbulást!
Köszi a választ!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Marcelinho 2008.11.03. 20:47:12-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 19:19:20

Jövőre kemény lesz, sztem Alonsoval is számolni kell, most vérszemet kapott a spanyol. Nem felejtett el vezetni, és Renault ha folytatja a megkezdett fejlődést, akkor harcban lesz a VB cimért.
A BMW-re is kivácsi leszek, milyen autót raknak össze.
breywol
Jugador del Barça

2008.11.03. 19:16:19

LG írta:Nekem nincs semmi bajom, h Lewis a kapcsolatainak köszönhetően került ilyen korán ilyen nagy csapatba, csak azt nem értem, h miért voltak olyan "legendák" róla, h nagyon szegény családból származott, stb...
Talán a bőrszíne miatt :lol: :lol: :lol:

S igen, egyetértünk itt mindnyájan abban, hogy Massa viselkedése valóban példaértékű volt. Haminak meg tényleg van arca, bár van mire. Teszem hozzá, ez nekem akkor sem jön be annyira!
kovinho írta:De, gratulálok Hamiltonnak, jövőre folytatjuk. :)
Így van! Új év, új versenyek, új izgalmak, új(?? :D ) győztes...
Hajrá Formula 1!!!
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.11.03. 19:06:34

Még mindig nem értem miért kell igy beszélni a másik kedvencéröl?
Ez is sport és itt is csak egy győzhet,még ha igazságtalannak és kegyetlennek érezzük a végelszámolást az hogy ilyen hangnemben nyilvánulunk meg az azon már nem változtat hogy Hamilton lett a VB!!
Amúgy meg Gratula neki hiszen mindent leszámitva mégiscsak Világbajnok és ezen van a hangsúly ezt el kell fogadni! :oops: :oops:
A 2009-es autó esztétikailag télleg nem a legjobb viszont remélem a szabályokon sokat változtatnak és várom a KERS bevezetését is.
Még vmi nem igazán kivánom a Massa szurkolóknak hogy annyit várjanak mint mi Kiminél a "leesett" VB címére.Bár jövőre nehezebb lesz ezt megszerezni :twisted: Nagyon remélem hogy a téli tesztek alatt(9000 km) Kiminek visszatér a régi formája és arra is rájönnek hogy miért nem állt össze a kocsi persze a rossz taktikán kivül!! :( :roll:
Keep flying KIMI!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 18:36:59

Valóban dicséretes volt Massa viselkedése, sztem sok ember összeomlott volna, de Massa példamutatóan viselte a vereséget. Nagyon nagy sportember, emberileg sztem a legnagyobb a jelenlegi élmezőnyből.
A brazil közönség még fantasztikus, kirázzott a hideg tőlük. Belegondolok, h mi lesz 2014ben a foci VB :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.03. 18:36:33

Látom megy még az osztás. Tény tény marad, a britt behúzta, úgy ahogy. Massa példaértékű munkát végzett,és úgy is viselkedett. Ha Kimi sok peches cucca után,kapott az égtől egy vébét, remélem ennyi min leesik Felipének is a jövőben.

Hami apja egy f.sz :lol: gyereket nem utálom, viszont van hova fejlődnie agyban. Tehetsége megvan mindenhez, egója is.

Misi, semmit mondó hszeket mellőzd, különben delete.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Misi88
Jugador del Barça

2008.11.03. 18:28:26

Kemény volt a nagy ünnep közepette Massa apukájának, hogy mégsem lett világbajnok a fia....

Massa előtt meg le a kalappal, ilyen büszkén viselkedni a dobogón.....
Megható volt...
Kép

Csak a Rock, Csak a Metal, Csak a BARCA!!!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 18:26:59

Nekem nincs semmi bajom, h Lewis a kapcsolatainak köszönhetően került ilyen korán ilyen nagy csapatba, csak azt nem értem, h miért voltak olyan "legendák" róla, h nagyon szegény családból származott, stb...
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.03. 18:26:32

"a Mercedes megbízhatóságának köszönheti a győzelmét.
Én is ezt a véleményt osztanám. Egyedül ennek. Semmi másnak."

Semmi másnak? Akkor tavaly nem volt ennyire megbízható a Mercedes? S a csapattársával, Kovalainenel mi van? Miért nem Ő lett a VB? Vagy esetleg 2. vagy 3.? Ő tudtommal csak a 7. lett a pontvadászatban. A Mercedes "megbízhatósága" rá nem terjed ki? :roll:
Azért, mert Kovaleinennek marhára nem jött össze ez a szezon, és Hamilton volt az első számú pilóta, ezért egyértelmű hogy az ő kocsiját tolta a csapat.
"Ehelyett, az utolsó körökben megelőzi a mezőny legfiatalabb versenyzője (Sebastian Wink ) aki (papiron) a mezőny harmadik leggyengébb autójával versenyez."

Ügyes kis pilóta Vettel. Semmit sem von le az érdemeiből Hamiltonnak, hogy egy nála fiatalabb előzi meg.
Azért van ott az, hogy az egyik leggyengébb géppel ment Vettel, és így verte meg. Persze azért nem von le semmit az érdemeiből, mivel azért rendesen be volt sz.rva Lúíz, ami érhető volt.

De, gratulálok Hamiltonnak, jövőre folytatjuk. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.11.03. 18:27:45-kor.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.11.03. 18:24:36

tegnap este óta csak most tudtam idejönni, szóval:
Hatalmas gratuláció Hamiltonnak! és Massának is, mert ő mindent megtett.

jövőre is: GO HAMILTON!GO MCLAREN!
:wink: :wink:
Danka00792
Director del Fútbol

2008.11.03. 18:24:04

bty írta:azt azért senki se felejtse el hogy ez a gyerek csak zért lehet ott ahol most van mert rokoni kapcsolta van ennyi nem hiszem hogyha ez a rokoni kapcsolat nem állna fent akkor ő beülhetett volan tavaly ebbe a mclarenbe
De van neki kapcsolata és pont.
Egyébként mint utólag kiderült van is helye az F1-ben, két év alatt kétszer volt VB esélyes, egyszer meg is nyerte.
Viszont jövöre Alonso hátát fogja nézni. :P
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.11.03. 18:21:23

Pedig BMW nevelés, ostobaság volt egy ekkora tehetséget elpazarolniuk. Bár nem kizárt, h esetleg a következő szezon végén visszamegy, de szvsz inkább a Ferrari vagy McLaren lehet nála a befutó.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.11.03. 18:20:16

[quote="breywol"][/quote]
=D> =D> =D>
Ezt szépen ide"bökted", gratulálok. :D /a minusz pontokat kihagytad/
Jövőre is, ahogy már 10 éve is: Hajrá McLaren!

Kralo, tényleg elég rondácska lesz a következő évi standard. :(
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Misi88
Jugador del Barça

2008.11.03. 18:14:39

Szerintem Vettel-el a Torro Rosso aranyat talált.... Pl. Barca=Messi, Bayern=Kahn, AC Milan=Maldini
Kép

Csak a Rock, Csak a Metal, Csak a BARCA!!!!!!
Kralo
Entrenador del Barça

2008.11.03. 18:06:19

Pár kép az új szabályoknak megfelelő 2009es versenygépekről:

http://img.photobucket.com/albums/v691/ ... bfdfhm.jpg

http://i35.tinypic.com/23w5wuh.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/2024 ... ualxh4.jpg

Nehéz lesz megszokni ezt a látványt. Csúnya.
bty
Jugador del Barça

2008.11.03. 18:06:19

azt azért senki se felejtse el hogy ez a gyerek csak zért lehet ott ahol most van mert rokoni kapcsolta van ennyi nem hiszem hogyha ez a rokoni kapcsolat nem állna fent akkor ő beülhetett volan tavaly ebbe a mclarenbe az meg hogy azért tehetség mert tavaly majdnem világbajnok lett kéremalosnot odavitték mint elsőszámu pilota és mégis mindenki lewissal törődött az autoja volt jol beállitva alonso háttérbe szorult és igy seml ett világbajnok smot szeerncséje ezvan lesz ő még világbajnok ez is biztos de ez az év csak a megbizhato mclarenen mult szerintem az meg hogy kovalainen mér tiylen gyenge mert nem ugyanazon as taktikán volt egész évbe gyengébb kocsit raktak alá ő tipikus második számu pilota volt ennyi ha reálisan látnád a dolgokat igy látnád
breywol
Jugador del Barça

2008.11.03. 17:59:33

Marcelinho írta: Nagyonkérlek fejtsd ki bővebben :!: :lol:
Konkrét érveket, tényeket írj...
Előre is köszi :)
Ma semmi képp sem akartam ebbe bonyolódni, mert úgy érzem lázas vagyok, pihenni szeretnék, de mivel időközben más topikokban is leadtam néhány hsz-et, igazságtalan lenne ide nem reagálni. :)

"Számomra felfoghatatlan, hogy sokan mire fel emlegetik szupertehetségként Lewis Hamiltont. "

LH tavaly újoncként robbant be a Formula 1 versenyeibe, s kis híján VB lett belőle. Elég fiatalon. Mi ez, ha nem tehetség?

"a Mercedes megbízhatóságának köszönheti a győzelmét.
Én is ezt a véleményt osztanám. Egyedül ennek. Semmi másnak."

Semmi másnak? Akkor tavaly nem volt ennyire megbízható a Mercedes? S a csapattársával, Kovalainenel mi van? Miért nem Ő lett a VB? Vagy esetleg 2. vagy 3.? Ő tudtommal csak a 7. lett a pontvadászatban. A Mercedes "megbízhatósága" rá nem terjed ki? :roll:

"Egy cseppet sem jobb pilóta Hamilton mint Massa. Massa alatt többször megállt az autó, hibázott a csapat... Mindenki ismeri a történteket."

Lehet nem jobb pilóta LH mint FM. S igen, mindenki ismeri a történetet. De miért ezzel kell jönni? Amikor egykori kedvencem Mika Hakkinen autója sz@rakodott én sem azt mondtam, hogy Schumi csak mákkal tud folyton nyerni. El kell ismerni a másikat is. Meg amúgy is, a győzelmet nem kell magyarázni.

"Tehát ki a jobb pilóta? Felipe Massa."

Lehet. Ki tudja?! Szerintem itt igazán már nincsenek oly' nagy különbségek az elit versenyzők között. Meg amikkel érveltél nem igazán mérvadóak ennek eldöntésére.

"Csak egy ponttal szerzett kevesebbet, mint Hamilton, akinek szinte hibátlanul működött az autója az egész szezon során. A technika kevesebb esélyt adott neki a pontszerzésre, de így is majdnem sikerült...
Persze itt majd jönnek az okoskodók, miszerint ez egy technikai sport és ez bennt van a pakliban. Ám legyen. Hamilton a világbajnok, de nálam Massa a győztes."

Én akkor az okoskodók táborát erősítem, bár ez is relatív. Próbálom reálisan látni a dolgokat, s úgy vélekedni, hogy ne legyek elfogult egyik irányba se. Ahogy a focit is, a Formula 1-et is pontokra játszák, ezeket összesítik, majd végül kirí melyik csapat/pilóta volt jobb az évben. Amikor a Real Madrid ugyan annyi ponttal lett bajnok mint a Barcelona, akkor sokan felháborodtak. Vannak szabályok, melyek ismeretében vágnak neki a felek a szezonnak. Pulttól való távozás után pedig, reklamációt nem fogadunk el. Hogy ha Hamilton 1ponttal nyerte meg a VB-t, akkor 1 ponttal nyerte meg, nincs ezen mit vitatkozni. Máskor majd jobban odafigyelnek a Ferrarisok. S az, hogy a Te szemedben Massa a győztes, az megint más. Jó éve volt, kívánok neki még sok szép, hasonló szezont.

"Egy igazi bajnok nem versenyezhet így, ahogy Hamilton tette. Ez nem méltó egy bajnokhoz, nem lehet rá büszke. Az ő autójával, egy biztos harmadik helyet hozni kellett volna."

Amikor a Te Massád végigment egy futamon mindig első lett? Mert ha egyszer épp lecsúszott a dobogóról, akkor örülhet, hogy nem Ő lett most a VB, mert nagyon nem érdemelte volna meg. :lol: :lol: :lol: Látod milyen szoros a mezőny, hogy mondhatsz ilyet?!

"Nem lett volna méltóbb úgy ünnepelni egy világbajnoki aranyat, hogy a dobogóról locsolom a pezsgőt a csapatomra?"

Ha dobogóról pezsgőt locsolva ünnepelné a VB aranyát, akkor azt mondanák: "Méltóképp ünnepli Hamilton a...". Így, hogy a garázsban...:"Hamilton a garázsban ünnepli a ...". Most akkor ez miben változtat? A lényeg, hogy VB, s ezen a tényen semmit sem változtat, hogy s miként ünnepli. Itt nem arra mentek, hogy megnyerje a futamot, hanem a biztosra (ami majdnem rosszul sült el). A motorja is vissza volt fogva...

Ügyes kis pilóta Vettel. Semmit sem von le az érdemeiből Hamiltonnak, hogy egy nála fiatalabb előzi meg.

"És az utolsó kanyarokban azért kell imádkoznia, hogy a megelőzze a mezőny szintén nem kiemelkedő technikával versenyző Timo Glockot... "

Hát barátom, ilyen a Formula 1. Erős a mezőny, sokat javult az elmúlt évekhez képest.

"Nevetséges..."

Szerintem belőled csak az irigység beszél. Ez nem igazi szurkolóhoz méltó. Mindig tisztelni kell az ellenfelet. A legnagyobb fociedzők is erre tanítják meg "fiaikat".

További szép és jó estét.
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
Marcelinho
Barça B

2008.11.03. 17:20:58

breywol írta:
Marcelinho írta:...
Szerintem óriási nagy baromságokat hordasz itt össze. Most nincs kedvem bővebben reagálni rá, de nagyon nem értek egyet ezzel az összesítőddel. :roll:

Szerk.: úgy látom kovinho lesz a barátod :roll: :) :D :D
Nagyonkérlek fejtsd ki bővebben :!: :lol:
Konkrét érveket, tényeket írj...
Előre is köszi :)
Barca Taki
Barça C

2008.11.03. 17:19:33

én nagyon örültem mikor Vettel megelözte Hamilton azt hittem Massa világbajnok de sajnos Glock a száraz pályás gumikal de igy is remek volt Glock is és Vettel is Massa megcsinálta ait neki megkellet sajnálom hogy nem ö lett a világbajnok de majd jövöre :wink: Hajrá Ferarri!!
breywol
Jugador del Barça

2008.11.03. 17:06:58

Marcelinho írta:...
Szerintem óriási nagy baromságokat hordasz itt össze. Most nincs kedvem bővebben reagálni rá, de nagyon nem értek egyet ezzel az összesítőddel. :roll:

Szerk.: úgy látom kovinho lesz a barátod :roll: :) :D :D
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.03. 17:03:08

miihii írta:
Vétel-vége!Szent a béke? :D
Szent-szent :wink:

Ennyi volt a lényeg, azt hiszem mindent leírtunk.
Még egyszer annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy én nem támadtam Hamiltont, csupán kijelentettem, az általam látottak, és a mai nap olvasott interjúk alapján, hogy Kubica így látta, s ennek tükrében, na és a VB cím fejében az ordító baromság, hogy lemajmozzuk, mert megelőzte őket. Egymással voltak elfoglalva, ő gyorsabb volt, reménykedett egy Glock-féle blamában, s hogy előrébb tudja befejezni, s ehhez jött a káosz, s az, hogy nem nagyon lehetett látni a pályán. Szerencsére nem befolyásolta a verseny végkimenetelét, minden esetre érdekes volt, de nem szabályellenes, s számomra semmiképp sem szándékos szemétkedés...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.03. 17:00:14

Marcelinhoval egyetértek, tökéletesen így látom a helyzetet.
Glockot meg nem szabad bántani - bár tegnap azért eléggé szidtam - az is csoda volt, hogy bent tudta tartani addig a kocsit a pályán. Ha pedig kimegy a boxba, akkor meg nincs miről beszélni.

Nálam akkor is Felipe Massa a világbajnok, mert igazi sportemberhez méltó viselkedést mutatott be tegnap Brazíliában, respekt neki.

Jövőre meglesz!
Válasz küldése