2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszönöm Mester, hogy megmondod, hogy mit gondolok.Ilúvatar írta:nekem nem tűnt irónikusnak, mert nem volt ott semmiféle smiley, csak ez:barca99 írta:Én meg úgy emlékszem neked nem esett le egyedül az irónia.![]()
Mellesleg alapíthatunk vmi klubot, a kiscserkészek meg hadd sírjanak itt.![]()
és ezt totál komolyan gondoltad, most meg próbálsz kimagyarázni ebből.
Ilúvatar, te most komolyan egy egyszerű iróniát nem tudsz felismerni? Egy percig nem gondolkoztam azon, h komolyan írta-e. Egyértelmű volt, h görbe tükröt mutatott a sok síró hozzászólónak.Ilúvatar írta: nekem nem tűnt irónikusnak, mert nem volt ott semmiféle smiley, csak ez:![]()
és ezt totál komolyan gondoltad, most meg próbálsz kimagyarázni ebből.
Barca99 kolléga csak ironizált arra a sok gyökérségre ami már ott ment.Ilúvatar írta:ha jól emléxem, hogy te szídtad le Pep -et az élőközvetítések topicban... most meg osztod az észt itt.
Nem mekkorát, hanem mennyit! Hasonlitgassunk akkor így te szuperzseni!depth írta:Most, h így mondod.. Eto'o mekkorát játszott már 10/10es teljesítmény. Kapd már össze magad.cruyff írta:Henry egy lóasz! Ezt a gyereket itt ne sztároljátok többet, mert Eto'onak a cipőjét nem viheti.
nekem nem tűnt irónikusnak, mert nem volt ott semmiféle smiley, csak ez:barca99 írta:Én meg úgy emlékszem neked nem esett le egyedül az irónia.![]()
Mellesleg alapíthatunk vmi klubot, a kiscserkészek meg hadd sírjanak itt.
Most, h így mondod.. Eto'o mekkorát játszott már 10/10es teljesítmény. Kapd már össze magad.cruyff írta:Henry egy lóasz! Ezt a gyereket itt ne sztároljátok többet, mert Eto'onak a cipőjét nem viheti.
barca99 írta:Egészen elképedtem, hogy a kommentelők 80%-a nyavajgós kislány. Az egész élő topic erről szól:
"jajj, milyen tartalékos a csapat, milyen gyengén játszunk"![]()
"itthon 1-1, ez valami borzalom"![]()
biztos, hogy azon, mondom, hogy a sporting mindenkit megvert csak tőlünk kapott kiVarga írta:Akkor viszont még bármi lehet.CFirpo3 írta:UEFA.com szerint Sportingnak 9 pontja van. Elírták valamelyiken és vszínű, hogy a fcbarcelona.com-onVarga írta:FC Barcelona 10
Sporting 7
Shakhtar D. 4
FC Basel 1
(fcbarcelona.com)
Akkor viszont még bármi lehet.CFirpo3 írta:UEFA.com szerint Sportingnak 9 pontja van. Elírták valamelyiken és vszínű, hogy a fcbarcelona.com-onVarga írta:FC Barcelona 10
Sporting 7
Shakhtar D. 4
FC Basel 1
(fcbarcelona.com)
MAXIMÁLISAN egyetértek veled!!!Cooltiszo írta:Komolyan mondom, hogy hihetetlenek páran(élő közvetítések topicra reagálva). X-eltünk? ÉS AKKOR MI VAN? Ha full kezdővel állunk ki és lesérülnek ketten akkor azért anyáznánk. Most ez jött össze, legalább nem szállnak el, kell is az ilyen, ráadásul ez kb egy barátságos meccs jelentőségű már nekünk. Ha a bajnokságban botlunk akkor az dühítőbb, de azt se lehet elvárni hogy az összes meccsünket nyerjük meg idén. Nagyon nem szeretem, ha egy meccs után megy a sírás.
UEFA.com szerint Sportingnak 9 pontja van. Elírták valamelyiken és vszínű, hogy a fcbarcelona.com-onVarga írta:FC Barcelona 10
Sporting 7
Shakhtar D. 4
FC Basel 1
(fcbarcelona.com)
Akkor OK. Így tényleg szoros lesz.shevy írta: pedig 9, most mutatta, a meccs után megy még a justinon, csak tőlünk kaptak ki, többit nyerték