2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van most megmutathatja miért vásároltuk meg. Bár az is lehet, hogy henry lesz a balszélső vagy te úgy érted, hogy Iniesta irányító helyén mutathatja meg Hleb, hogy mit tud? Bár én tudom, hogy nagyon jó játékos és ezt meg is fogja mutatni csak kár, hogy Ini lesérült jobb lenne ő ott baloldalt vagy bent a közepén irányítóként.Zozzy 5 írta:Így látatlanba, hogy még igazából nem játszott Hleb olyan meccset ahol Init kell pótolnia hülyeség szerintem tényekkel dobálózni Hleb mellett vagy ellen. Mindenesetre mind2en klasszis játékosok, úgyhogy semmiképp sem úgy fognám fel, hogy Ini pótolhatatlan. Ugyanolyan stílusban nyilván nem fog játszani a fehérorosz, de a maga módján sokat hozzá tud majd tenni.
Maradjunk a földön Tamás.Varga Tamás írta:Ne haragudj, de Hleb a cipője sarkába sem érhet Iniestának. Mondhatni, egy lapon sem említhetők.
Igen, pont Te vagy az egyik szentimentalista, pesszimista...Varga Tamás írta:Hleb eddig csak akadék volt a keretben, két épkézláb megoldása nem volt. Tegnap is amit csinált, az förmedvény volt, citromdíjat érdemelt volna.
azért ennyire nem kell Hlebet leírni!Varga Tamás írta:Ne haragudj, de Hleb a cipője sarkába sem érhet Iniestának. Mondhatni, egy lapon sem említhetők. Hleb eddig csak akadék volt a keretben, két épkézláb megoldása nem volt. Tegnap is amit csinált, az förmedvény volt, citromdíjat érdemelt volna.barca99 írta:Mindenképpen nagy veszteség, de Hleb sem egy akármilyen játékos, ráadásul hasonlót játszott tavaly az Arsenalban is. Remélem vele számol először Pep. Aztán még ott van Pedro is, és végülis Bojan vagy Henry is játszhat ott.
Így van, és Iniesta lassan már a válogatottban is....Capon írta:Nagyon sajnálom Init. Xavi, Messi, Eto'o, Puyol és Ini, ök5-en akik szerintem pótolhatatlanok a csapatban.
És Alves is lassan...Capon írta:Nagyon sajnálom Init. Xavi, Messi, Eto'o, Puyol és Ini, ök5-en akik szerintem pótolhatatlanok a csapatban.
Ne haragudj, de Hleb a cipője sarkába sem érhet Iniestának. Mondhatni, egy lapon sem említhetők. Hleb eddig csak akadék volt a keretben, két épkézláb megoldása nem volt. Tegnap is amit csinált, az förmedvény volt, citromdíjat érdemelt volna.barca99 írta:Mindenképpen nagy veszteség, de Hleb sem egy akármilyen játékos, ráadásul hasonlót játszott tavaly az Arsenalban is. Remélem vele számol először Pep. Aztán még ott van Pedro is, és végülis Bojan vagy Henry is játszhat ott.
Nem december 21.-én van az elclasico?MR.Barca írta:Sajnálom Iniestat!De meg kell mondanom hogy Henry jár így a legjobban,mert így van helye a csapatban Eto'o és Messi mellett.Persze ha őt teszi be a kezdőbe.
Attól függ, minek vesszük Ini posztját. De mind középpályán mind pedig a balszélen tudják pótolni.palesz77 írta:te már nem azért, de furcsállom, hogy egyikőtök se írta le Bojant meg Henryt. szerintem ők lennének a legjobbak a pótlására hleb mellett, nem keita meg Sylvinhojobbulást ini