Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jólvan, 2004-2005-ös meg fordulatokkal teli emlékezetes meccs volt. Könnyü kiemelni a rosszabb meccseket.ReggieHammond írta:A 2006-2007-es döntőre gondoltam.
A 2004-2005.ös? sztem az volt az egyik legjobb döntő!! Vagy a 2006-2007-es? az tényleg sz.r voltReggieHammond írta:100%-ban egyetértek veled.Mert én nem csak a Barca-nak szurkolok hanem a spanyol focinak is. Kummára elegem van már az angol undormányból annak ellenére hogy MU-t csípem.![]()
Engem is nagyon zavar már, hogy az angol csapatok "uralkodnak" a Bl-ben. Őszintén a játékuk képe alapján nemkellene ottlenniük. Nemhiába szeretem a spanyolfocit. Lehet pampogni az angol csapatok szimpatizánsainak, hogy ennyire meg annyira erősebb a PL, játék szépségében és a gólokban SEMMIVEL sem jobb. Ebben nálam simán alulmarad a spanyolfoci mellett. Sokkal több egyéni megoldás, pörgős akció, az angol stílust meg szerintem túlságosan nemkell jellemezni... Annyiban egyetértek, hogy a PL-ben sokkal több minőségibb középcsapat van, de szépségben és szórakoztatásban egyértelműen a spanyolfoci viszi a prímet.
Csak egy példa: Liverpool - Milán döntő... Valami eszméletlenül unalmas és sz.r meccs volt...
100%-ban egyetértek veled.Mert én nem csak a Barca-nak szurkolok hanem a spanyol focinak is. Kummára elegem van már az angol undormányból annak ellenére hogy MU-t csípem.
Komolyan? Sose vettem észre. Messinek teljsesen egyedi stílusa van, szinte nem is cselez. Jobban mondva testcselek, és gyors labdatolások. Ha nagyon hasonló stílusban akarnék valakit mondani, talán Assulin. Bár őt is vagy két videón láttam eddig.palesz77 írta:Robbennek, habár ő realos de a játékát imádom, hasonlít a kis Leoéhoz
Sajnos nem ez a meccs, hanem az egész szezonban gyenge. Évekig hozta a nagyon magas szintet, hullámvölgyek nélkül. Sajnos most abban van ő is. Van ilyen!Valóban nem élete meccse volt Casillasnak, dehát ő is ember, és igy ugye ő is képes hibázni. Ettől függetlenül talán a legmegbizhatóbb kapus a világon, és a bravúrok terén is az élenmezőnyben van.
Robben játékát imádni?Robbennek, habár ő realos de a játékát imádom, hasonlít a kis Leoéhoz
Hasonló lehet a helyzet szerintem mint nálunk Iniestánál, habár pontosan nem tudom a diagnózist. Neki is elülső combizomszakadása van, lehet, hogy Robben is valami ilyesfajta sérülést szedett össze a bemelegítés alatt.Attila-Raul írta:Jahh ez mindent elmond Robbenrol. Egy bemelegites alatt h lehet ugy megserulni h 6 hetre valaki kiessen??? Ilyent is csak Robben tud csinalni..
viccc
Jahh ez mindent elmond Robbenrol. Egy bemelegites alatt h lehet ugy megserulni h 6 hetre valaki kiessen??? Ilyent is csak Robben tud csinalni..Amúgy a tegnap esti meccs előtt sérült meg, a bemelegítés során.
Szerintem a real-ról volt szóMisi88 írta:És akkor ki maradna ki a kezdőből? Hleb v Iniesta?MQuC írta:Úgy legyen.
Amúgy Diegot kellen leigazolniuk végre szerintem. Diegora is ráférne egy erős bajnokság.
MQuC azt írta, hogy a Madirdnak kellene leigazolnia, nem nekünk.Misi88 írta:És akkor ki maradna ki a kezdőből? Hleb v Iniesta?MQuC írta:Úgy legyen.
Amúgy Diegot kellen leigazolniuk végre szerintem. Diegora is ráférne egy erős bajnokság.
Mert amikor játszik akkor sem mutat sokat. Erősen seggbe lőni a labdát meg Sneijder is tudja.ultrasur írta:És azt se értem VdV mért csak perceket játszik
példáulG-Jay írta:Robinho???ultrasur írta: igazoljanak egy jól cselező és nem sérülékeny játékost
Robinho???ultrasur írta: igazoljanak egy jól cselező és nem sérülékeny játékost
Nem értem minek az ördögöt a falra festeni mindíg. Minthogy örülnél hogy most végre vannak kilátások. Bő a keret, fogjuk tudni pótolni Init is. Nyílván Messi nélkül nem lehet, de ha mindíg arra gondolnánk, hogy mikor sérül vajon le, akkor sehová nem jutunk. Sőt mondok még valamit, ez a keret olyan jó, hogy rövid távon még Messi is pótolható! Pl a Malaga elleni vizen semmit nem csinált, mégis nyertünk. Mert van Xavink, van Eto'onk, és igen mert van Henrynk!!! Nem kell mindíg mindenhez negatívan hozzáállni.chi omega írta:...