Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pl ha fiatal nagyon akkor válogatott esélyes vagy ha most kezdte és nincs tisztában az árakkal vagy csak kiakar már szállni.MQuC írta:Én csak azt szeretném megérteni, hogy mi jó abban hogy egy rmek védekező játékost kitett az ember 16000ért, és már 105000nél jár. Kinek éri meg ennyiért megvenni??
Nekem még nem frankó sokat tölt és " a server is buzy"bowlinggolyo írta:úgy látom minden hibát sikerült kijavítaniuk és már nem is tölt sokáig ha keresel vmit.
Jaja az előbb elírtam a tesóm vezet 4-0-ra.bowlinggolyo írta:úgy látom az a 70-0 az az ellenfelednek 0-1szajko írta:Azigen![]()
Bementem megnézni a csapatom és az volt kiírva, hogy 70-0 nekem.![]()
Hatalmas bugBár jó lenne, ha nem.
Nem szajkó a csapatod?
úgy látom az a 70-0 az az ellenfelednek 0-1szajko írta:Azigen![]()
Bementem megnézni a csapatom és az volt kiírva, hogy 70-0 nekem.![]()
Hatalmas bugBár jó lenne, ha nem.
baguvixXx írta:Akkor ha rám halgatsz csinálj mert abból jön a legtöbb pénznoodle77260 írta:Azt írja, hogy:
A szponzorok hangulata: a VIP-páholyban szurkolnak.
Kár, hogy nincs VIP-páholy.![]()
Kezdésnek 100 db megteszi.
Szerintem csak hiba, bár jó lenne, ha nem.matyi02 írta:szajko írta:Azigen![]()
Bementem megnézni a csapatom és az volt kiírva, ogy 70-0 nekem.![]()
What?Tuti a te csapatodból lesz egy gólkirály xd de csak véletlen ? irta
![]()
Általában a félidőben már látod az eredményedet.CFirpo3 írta:És körülbelül mikorra várható, hogy megjavul ez a hiba?
Miért nem egy alkalmas ez a hiba többször is volt már?socio66 írta:Na,látom megint bugos a hattrick..
Így azért nincs igazi "meccshangulatom"..
bár,most voltam meccsen(vízilabdázom)és két meccsen vágtam 4et![]()
Ez így van csak a megjelenéssel van gond de ha 6odban vagytok akkor a sajátotokat láthatjátok ahogy én is. A félidőben már vezetek 0-2reCFirpo3 írta:Nagyon remélem, hogy nem lesz mindenkinek 0-0. És csak a megjelenítéssel van gond.szajko írta: Senkinek se megy.![]()
szajko írta:Miért nem egy alkalmas ez a hiba többször is volt már? Rolling Eyes Surprised