Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EstrellaDamm írta:Nem ez a lényeg de most ezt csinálják...a Juve elleni otthoni meccs is szégyen volt!!!!nem a legnagyobb sztárokra van szüksége a Realnak hanem egy csapatra akik szépen játszanak...ez egyenlőre nincs meg!!!
Értem én. De már írtam, és szerintem ez a legjellemzőbb: Ma egy Higuaín-minden bántás nélkül, meg tényleg vágott ma négyet, de akkor is-a Madrid legjobb csatára. Az ember azt hinné, hogy az a játékos, aki a Real Madrid legjobb csatára, benne van a világ 3-4 legjobb csatára között...Ehhez képest Higuaín nagyon nincs ott. Egy igazán jó Madridban kaphatna 20-30 perceket. Casillason, Ramoson kívül majd mindegyik poszton szereplő játékosról el lehet mondani ugyanezt. Hogy posztján nincs az első 5-ben.petiamadridista írta:Jah..
Ott lesz..
De ez minket madridistákat már annyira nem izgat, ha nincs jó és szép játék.. Méghozzá az nincs..
De most komolyan.. Kit érdekelne egy Sneijder, Heinze, Pepe stb
Ha nem a Real Madridban játszanának..??
Na mind1.. ez nem az a fórum, ahol ezt meg kéne tárgyalnom.. Lehet, hogy titeket nem is érdekel..
Nem egy sérülékeny típus a Pipita. Tényleg bajba lennénk , de remélem télen erősítűnk, ha meg nem akkor le kell mondatni Calderont.McLovin írta:Higuain 4:3 Malaga
Kíváncsi vagyok, ha kap egy sérültést a gyerek, a madrid mit fog csinálni!
Mert sztem erősem a sggükben lesz a karjuk!!
Sajnos nálatok több az olyan labdarugó aki megüti a LA LIGA szintjét. Erről a mi csodás vezetőségünk tehet. ÉLjen a holland Real MAdrid.Ha ez a Madrid, ilyen magyar-szintű játékkal bajnok lesz, az a labdarúgás megcsúfolása, arcul csapása, és lábbal tiprása. Raúlon, Casillason és Ramos-on kívül egy labdarúgót nem tudnék ott megnevezni.
...és ezek után jön az, hogy ez egy nagy család, minden rendben van, közben pedig semmi sincs rendben. Egy REAL MADRIDnak kötelessége szépen ÉS eredményesen játszania...De ettől még ott lesz a Real a végelszámolásnál, mert valahogy kibrusztolják az olyan meccseket is, amiken közük nincs a futballhoz.
JELENLEGI forma alapján a BL hely is bravúr lenne, de van egy olyan érzésem, hogy a rangadókra fel fog javulni a csapat, aztán megint hurráhangulat lesz a vezetőség körében.Mondjuk ha a jelenlegi formák alapján kell ítélni, akkor ez a "végelszámolás" csak egy 2. helyet fog jelenteni.
Ha ez a Madrid, ilyen magyar-szintű játékkal bajnok lesz, az a labdarúgás megcsúfolása, arcul csapása, és lábbal tiprása. Raúlon, Casillason és Ramos-on kívül egy labdarúgót nem tudnék ott megnevezni.khtomka írta:Ez a Madrid két év közepes játékkal nyert két bajnokságot, most sem vagyunk rosszabbak, várjátok ki a végét. Nehogy sírás legyen belőle.ozsimiki írta:blőőő,ez az első reakcióm,2. sokkal színesebb![]()
maradjon ez a fantasztikus madrid így ahogy van,és akkor remek küzdést láthatunk tőlük a bl helyekért, szörnyű,h így nyerni tudtak, fúúúúúújjjjj
bl-be már most megmondom,h nem jutnak tovább mint az elmúlt években,bár ha higany hónaljáról bepattan akkor talán
De ettől még ott lesz a Real a végelszámolásnál, mert valahogy kibrusztolják az olyan meccseket is, amiken közük nincs a futballhoz. Most is...nem tudtak 3 passzt megcsinálni előrefelé...botrány volt. De a 3 pontot behúzta azért a Madrid.MyStiQ írta:Tökéletesen leírtad a lényeget.A Real kerete nem méltó a csapat nevéhez.Ez egy egyszerű munkáscsapat, nem ebbe szerettem bele 1998-ban. Calderónék az első évben jól csinálták (Capello+RvN, Diarra, Reyes), de utána elrontottak mindent...
Nem tudom mitcsináltak jol, 2 éve becsapják a szurkolokat és sikerült összehozni egy holland középcsapatot.FUERA VEZETŐSÉGMyStiQ írta:Tökéletesen leírtad a lényeget.A Real kerete nem méltó a csapat nevéhez.Ez egy egyszerű munkáscsapat, nem ebbe szerettem bele 1998-ban. Calderónék az első évben jól csinálták (Capello+RvN, Diarra, Reyes), de utána elrontottak mindent...
Tökéletesen leírtad a lényeget.A Real kerete nem méltó a csapat nevéhez.
Miért volt mák??? Ott kell lenni követni kell a támadást, nem mondom hogy nehéz volt de az hogy könnyü az még nem azt jelenti , hogy le kell vonni valamit is az érdeméből. Amugy meg azért kell a mennyekbe emelni mert ő egyedül mentette meg ezt a pocsékul játszó realt ,és ez 20 évesen nem kis dolog.danko94 írta:Emberek nem szidtam senkit!!! Csak azt mondtam h nem értem hogy mért kell a menyekbe emelni egy játékost aki tény h jól játszott és az egyik gólja még szép is volt de azért valljuk be az első gólja mák volt a 2 tiziről ne is beszéljünk...
Ez a Madrid két év közepes játékkal nyert két bajnokságot, most sem vagyunk rosszabbak, várjátok ki a végét. Nehogy sírás legyen belőle.ozsimiki írta:blőőő,ez az első reakcióm,2. sokkal színesebb![]()
maradjon ez a fantasztikus madrid így ahogy van,és akkor remek küzdést láthatunk tőlük a bl helyekért, szörnyű,h így nyerni tudtak, fúúúúúújjjjj
bl-be már most megmondom,h nem jutnak tovább mint az elmúlt években,bár ha higany hónaljáról bepattan akkor talán
Mondjuk azért mert parádésan játszott és egyedül megnyerte a meccset. Te akkor is ezt irtad volna ha add 4 golpasszt és lő 8 golt.Szeretném kérdezni a kedves Madridistáktól h mért istenítik Higuaint??? Mit tett amiért a mennyekbe emelitek??? Rúgott négy gólt! Oké! De nem felejtsük el h abból kettőt akárki berúg(2 tizire gondolok) és még ezeket is nehezen értékesítette...Szóval miért is olyan nagy király??? A 2 akciógóljáért???