Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg annyi h mi Eto'o négyeséhez hozzátettünk még4-et(ebből 2-t nem adtak meg nemtom h mért) és nem kaptunk egyet sem...ozsimiki írta:Van egy kis különbség higany,és Eto'o találatai ,és játéka közöttde 4=4el, viszont a mi formánk félelmetes, ilyen gólerős játékot R10 alatt se nyomattunk, fenomenális!
Én annak örülnék hogyha se feketebárány se rendes madrid szurkoló nem járna ide, de valjuk be őszintén, ez lehetetlen...noname írta:Attól h a madridisták közt vannak feketebárányok, itt is kell legyenek?Sztem az ilyenekért az értelmesebbje ott is megszólít másokat.FCBarca88 írta:Tudod én meg azokat nem értem akik átjönnek a másik oldalról fényezni higuaint és szídni a Barcat.. ezt miért kell csinálni??
Nem szeretném legalábbis én mert akkor megtanulnák mi az a JÁTÉK.Attila-Raul írta:a Real példát vehetene a Barcátol hogy mi is a foci!!!!
Ez `en is nagyon szeretnem. De remelem eljon me`g az az ido is...
a Real példát vehetene a Barcátol hogy mi is a foci!!!!
Attól h a madridisták közt vannak feketebárányok, itt is kell legyenek?Sztem az ilyenekért az értelmesebbje ott is megszólít másokat.FCBarca88 írta:Tudod én meg azokat nem értem akik átjönnek a másik oldalról fényezni higuaint és szídni a Barcat.. ezt miért kell csinálni??
Franco írta:Tavaly és elötte elég sokáig néma maradt. Amugy meg senki nem szidta őt és Messit.MichaaBee írta:én meg úgy érzem, h a madridisták leállhatnának a keménykedéssel, h Higuaín milyen jó és Eto'o, Messi csicska... itt a válasz...
"a foci egy olyan játék, ahol mindig Eto'o-é az utolsó szó" by me![]()
na cstok, megyek vissza meccset nézni.
Tavaly és elötte elég sokáig néma maradt. Amugy meg senki nem szidta őt és Messit.MichaaBee írta:én meg úgy érzem, h a madridisták leállhatnának a keménykedéssel, h Higuaín milyen jó és Eto'o, Messi csicska... itt a válasz...
"a foci egy olyan játék, ahol mindig Eto'o-é az utolsó szó" by me![]()
na cstok, megyek vissza meccset nézni.
noname írta:Egyeseket nagyon nem értek.![]()
Miért kell Higuaint szidni?4 gólt lőtt, 2t valóban tiziből, de pl a 3. gólja nagyon szép volt.Kiváló csatár.Etoo még kiválóbb, de ez előbbi érdemeit se kicsinyíti le!
Tudod én meg azokat nem értem akik átjönnek a másik oldalról fényezni higuaint és szídni a Barcat.. ezt miért kell csinálni??noname írta:Egyeseket nagyon nem értek.![]()
Miért kell Higuaint szidni?4 gólt lőtt, 2t valóban tiziből, de pl a 3. gólja nagyon szép volt.Kiváló csatár.Etoo még kiválóbb, de ez előbbi érdemeit se kicsinyíti le!
Szeritem Higuaín az az ember aki ma 4 gólt szerzett Európa egyik legerősebb bajnokságában.Szed írta:Ki a lóf*asz az a higuain???? ETO a mester!!!!!