Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom ti mit néztetekÁkocka írta:Én a PB-t még a 2. szezon elején abbahagytam, lehetett vágni, hogy elqrvul.G-Jay írta: ...![]()
Közepes romantikus film...Nem nagy szám, de egy nyugodt estére jó!Mindenképpen talán
Hát nekem a Drót előtti nagy sorozatom a Maffiozók volt, és hát ugyebár ott is van elég sok gyilkosság. Én már az elején sejtettem, hogy ez is ilyesmi lesz. Egyébként nagyon bejön a sorozat. Semmi vad cliffhenger hatás, a jelenetek már sejtetik a következő történést, és mégis egyetlen jelenet sem gyenge. Az alvilág és a rendőrség hierarchiája, az eszméletlen. Egyébként akármennyire is negatívok ezzel a néger getto életfajtával, akkor is valamiért szimpatikusak. Vagy csak egyszerűen hihetetlenül eltér az életformájuk a miénktől, és valahol ez az alternatíva is érdekel minket.G-Jay írta: ...
Akkor nem vagy sokkal lemaradva. És mit szóltál String halálához? Akármekkora kocsog is, de én picit sajnáltam. Mondjuk Avont is elkapták. Kegyetlen a sorozat, Sobotka, vagy épp Dee megölése...Aztán az is amikor az első évadban Wallace-t Bodie és Poot lelövi.Ákocka írta: Én a PB-t még a 2. szezon elején abbahagytam, lehetett vágni, hogy elqrvul.![]()
Viszont a Drót tényleg remek. Lényegében a 3 kedvenc sorozatom mind HBO-s: Sírhant művek, Maffiozók, Drót.
Nekem még van 2 szezonnyi Drótom, de eléggé hamar be fogom darálni.Amúgy a rendezőjéne most fut egy 7 részes minisorozata Generation Kill címmel.
Én a PB-t még a 2. szezon elején abbahagytam, lehetett vágni, hogy elqrvul.G-Jay írta: ...
Nekem már az egész nem pb fíling lassan.ozsimiki írta:ez nem pébé fíling, nem idevaló.[/color]
Sharky írta:Nekem kicsit uncsi volt ez a rész....Slither írta:Bameg, teljesen kész vafógyok az új Heroes résztől. Végre megtudjuk a háttértörténeteket a múltból, de a vége az nagyon kemény. Hú de utálom Petrelli papaát!
...a végéig, amikor ilyen arcom volt![]()
Gretchen elég egyértelmű,h mit akar: megvárja még Michaelék megszerzik a cuccost,majd eladja a kínaiaknak, így céggel is kicsesz, meg magának is jót tesz. Bradet szépen elbúcsúztatták , bár végére tényleg szerethető karakter lett. Michael-t meg inkább műtsék már meg,csak ne erről szóljon a fél rész,h ilyen meg olyan beteg, ez nem pébé fíling, nem idevaló.Sanama írta:PB s04e10
Hát érdekes rész volt az biztos. A kis titkárcsajszit nem gondoltam volna ügynöknek,de így bonyolultabb a szitu. Hát azt a sok érzékelős szobát csak megoldják valahogyan, a sok okostojás
Gretchen sztem kamuból ment vissza a céghez,A Scylla lóvéja kell neki és lenullázni a céget.
Michael műtétje érdekes lesz, gondolom tuti ugylesz,hogy mindjárt megvan a cucc és elájul vagy vmi. Még azt sem tartom kizártnak,hogy a sorozat vége a halálával fog befejeződni.
Mind2őt láttamPerrero írta:ha ugyanarra gondolunk akkor az sztem elég pocsék.. láttad az eredeti ragyogástJack Nicholsonnal..
Nekem kicsit uncsi volt ez a rész....Slither írta:Bameg, teljesen kész vafógyok az új Heroes résztől. Végre megtudjuk a háttértörténeteket a múltból, de a vége az nagyon kemény. Hú de utálom Petrelli papaát!
az 5.ket angolul nézted?lui1698 írta:Valahogy éreztem, hogy nem kell sok időt pazarolni rá.Barcaforever írta:Megnéztük tegnap a Fűrész 5-öt.Hát én azt mondonám, h senki se pocsékoljon el rá másfél órát az életéből.10/3-4, de max.Semmi gondolkodás, fordulat, olyan nagy kínzás, csak magyarázat, ami kb kezd olyan Gyűrűk úrás, megyünk a hegyre és majd felérünk féle lerágott csont lenni.Annyi, h Jigsaw felesége, vajon mit kaphatott a dobozban Jigsawtól, ami majd csak a 6ban fog kiderülni.Hűűhaaa.
Szerintem már a 4. rész is felesleges volt.
Valahogy éreztem, hogy nem kell sok időt pazarolni rá.Barcaforever írta:Megnéztük tegnap a Fűrész 5-öt.Hát én azt mondonám, h senki se pocsékoljon el rá másfél órát az életéből.10/3-4, de max.Semmi gondolkodás, fordulat, olyan nagy kínzás, csak magyarázat, ami kb kezd olyan Gyűrűk úrás, megyünk a hegyre és majd felérünk féle lerágott csont lenni.Annyi, h Jigsaw felesége, vajon mit kaphatott a dobozban Jigsawtól, ami majd csak a 6ban fog kiderülni.Hűűhaaa.