Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
palesz77 írta:csáo. nem tudná valaki megmondani, hogy adják-e majd a brazil-portugált? éjfélkor kezdődik, nem adja a sport 1/2/klub v. az eurosport? köszi![]()
![]()
Csak az angolok csinálnakm belőle presztízst, mégpedig a németekkel szemben fennálló kissebbségi érzésük miatt. Ők akarják állandóan felülmúlni a németeket, de ez nagyon nagyon ritkán sikerül nekik. Válogatott szinten meg olyan távol állnak a németek eredményeitől, mint az a bizonyos Makó-Jeruzsálem távolság.LG írta:Igaz, h batátságos mérkőzés csupán, de azért egy német-angol meccsnek mindig megvan a különleges hangulata, és sztem eléggé komolyan veszi majd mind2 fél. Egy fél éve még laza német sikert mondtam volna, de Capello összeszedte az angolokat, most elég jók. Egy x-t tippelek, de azért szurkolok egy német győzelemnek.bali 15 írta:Ma 20:15 barátságos mérkőzés
Németország-Anglia (SPORT1)
Nekem egyik sem valami szimpatikus válogatott szinten. De inkább az angoloknak szurkolok.LG írta:Igaz, h batátságos mérkőzés csupán, de azért egy német-angol meccsnek mindig megvan a különleges hangulata, és sztem eléggé komolyan veszi majd mind2 fél. Egy fél éve még laza német sikert mondtam volna, de Capello összeszedte az angolokat, most elég jók. Egy x-t tippelek, de azért szurkolok egy német győzelemnek.bali 15 írta:Ma 20:15 barátságos mérkőzés
Igaz, h batátságos mérkőzés csupán, de azért egy német-angol meccsnek mindig megvan a különleges hangulata, és sztem eléggé komolyan veszi majd mind2 fél. Egy fél éve még laza német sikert mondtam volna, de Capello összeszedte az angolokat, most elég jók. Egy x-t tippelek, de azért szurkolok egy német győzelemnek.bali 15 írta:Ma 20:15 barátságos mérkőzés
Nem "hepicáskodik"Fernando írta:Csak az istenkirálynapistenmegváltómessiásatyauristen Diego hepicáskodik. Világosan megmondta az argentín Kisteleki (Nem tom hogy hívják, de olvastam), hogy egy kis idő kell mert elég sok embert helyeznek ide-oda de megkapja magamellé Ruggerit.Bányász írta:Valahol azt olvastam,h lehet ennyi volt Maradona "királysága".
Merthogy Diego csak Oscar Ruggerivel hajlandó dolgozni,viszont ez az AFA elnökének nem igazán tetszik.Kíváncsi vagyok mi gaz ebből és,h mi lesz ebből.
Csak az istenkirálynapistenmegváltómessiásatyauristen Diego hepicáskodik. Világosan megmondta az argentín Kisteleki (Nem tom hogy hívják, de olvastam), hogy egy kis idő kell mert elég sok embert helyeznek ide-oda de megkapja magamellé Ruggerit.Bányász írta:Valahol azt olvastam,h lehet ennyi volt Maradona "királysága".
Merthogy Diego csak Oscar Ruggerivel hajlandó dolgozni,viszont ez az AFA elnökének nem igazán tetszik.Kíváncsi vagyok mi gaz ebből és,h mi lesz ebből.