Varga Tamás írta:gekkodan írta:
Henry azért játszik, mert a főnök kedvence. Nem hinném, hogy Pep ne látná, mekkora gyenge a gyerek. Bojan 100x jobb lenne a posztján, nagyon félek, hogy el fog hagyni minket ha így megy tovább...
Így van Dani: Henry a főnök kedvence, őt nem lehet kihagyni a csapatból. Henry azért van itt, mert Laporta beleszerelmesedett, semmi másért.
Jó lenne, ha ezt alá is támasztanátok... Mert számomra ez elég szélsőséges, s ha el is fogadnám, mégis azt gondolom ilyen filozófiával nem itt tartana a csapat... Szóval én nyitott vagyok, mindenféle teóriával kapcsolatosan, de ennyi, s ilyen érv kevéske...
Bizonyosan edzésen is egy nagy nulla, de Laporta és Pep szerelmes belé, így evidens, hogy ezért nem kap lehetőséget Bojan... Nyilván...
lui1698 írta:Kétlem, hogy ez a "Henry a góré kedvence és ezért ő mindig kezdő" dolog sokáig mehet.
Egyrészt Bojan tavaly már bizonyított, szerintem akkor is jobb volt a franciánál.
Másrész pedig katalán származásánal fogva a közönség is előbb-utóbb a kezdő követeli majd.
Ez is roppant körmönfont gondolatmenet, haladjunk a nyájjal-elv...
persze én sem szeretném, ha Henry játéka miatt Bojan fejlődése nem a megfelelő ütemben haladna, azonban tavaly leginkább középcsatárként játszott. Persze, azzal egyetértek, hogy gyerünk, kezdőbe vele, s adjanak neki a bal szélső poszton bizonyítási lehetőséget.