Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mind2 oldalon vannak ilyenek mint te... de ez nem azt jelenti h ez a kovetendo pelda. az ellenefelet igenis tisztelni kell...en is orulni fogok ha megverjuk oket, de nem a madrid karara, hanem h megnyertunk egy fontos rangadot... eleg baj az h teged az befolyasol h par madrid szurkolo is nevetett rajtunk...attol nem lettek tobbek semmivel... sot...es ez rad is igaz, legalabbis a szememben...jaj hagyjuk már ezt a tisztelni szöveget.. szerintem is úgy elverjük őket hogy zsákba viszik haza amit itt kapnak. szerinted ők nem örültek amikor mi roszul álltunk? higany is nyilatkozgatott mindenfélét.. remélem úgy elverjük őket hogy sírva fakadok az örömtől..
csakabarca
McLovin írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=209035
A nap legjobb híre!!Úgy elverjük őket az El Classico-n őket, hogy összeszrják magukat!!
Erre is csak azt tudom mondani, amit már írtam: Tavaly csapatként működött a madrid, és néha hasonló játékkal ugyan mint mostanság, de behúztak olyan meccset is, amit most nem jön össze. Ráadásul most már nincs itt Robinho, akinek hiánya hatalmas érvágás. A madrid keretében így immáron nincs előrefelé lendületből cselezni tudó ember, aki szerencsés esetben létszámfölényt teremt egy-egy megindulásával. A fejlődésük...hát, szerintem ennél lesznek sokkal jobbak is. Ha megint csapatként játszanak majd, és fejekben rend lesz, jönnek majd megint a hangyamódra gyüjtött 3 pontok. De ez max. a 2. helyhez lehet elég, mert a mi csapatunk a játék minden elemében jobb. Játékosállományában ( röhejes, amikor Xavi és Guti között egyenlőségjelet tesznek) sebességben, ötletességben, technikailag, motivációban, és most csapatjátékban is. A 2. hely azonban kinézhet nekik, bár a keretük nem feltétlenül/vagy nem sokkal jobb a Valencia, Villarreal, Sevilla hármasénál. Vicc, hogy egy Real Madridban 4-5 olyan játékos legyen mindössze, aki mondjuk egy BL serlegre esélyes gárdának is tagja lehetne( Casillas, Ramos, Diarra, Gago, esetleg Higuaín). Ezt ki kell használni, mert a közeljövőben nem tudom mikor lesz ennyire semmitmondó, üres kerete a madridnak.Marci írta:Őszíntén szólva ritkán, vagy csak rövid ideig nézem a Reál meccseit, ezért a többiektől kérdezem, hogy most gyengébben játszanak mint tavaly? Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen fejlődési lehetőségeket láttok a Madridban? Ezeket CSOkitól is kérdezem.
hatarozottan ossze sem lehet hasonlitani a tavalyi szereplesukkel az ideit..Marci írta:Őszíntén szólva ritkán, vagy csak rövid ideig nézem a Reál meccseit, ezért a többiektől kérdezem, hogy most gyengébben játszanak mint tavaly? Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen fejlődési lehetőségeket láttok a Madridban? Ezeket CSOkitól is kérdezem.
Legalább ot lenne esélyük nyerni.barca99 írta:Miért? A Real 3.-ként UEFA kupába menne, amit akár komolyan is vehetnek...cruyff írta:A Barcának érdeke, hogy a real továbblépjen a BL-ben! Ha kiesnének, onnantól kezdve már csak a bajnokságra kellene koncentrálniuk, így lépéselőnybe kerülnének a Barcával szemben. A real erőlködve ugyan, de azért tartja a lépést, de meg lehet figyelni, hogy a BL fordulók előtt ill. után szenvednek igazán....
Miért? A Real 3.-ként UEFA kupába menne, amit akár komolyan is vehetnek...cruyff írta:A Barcának érdeke, hogy a real továbblépjen a BL-ben! Ha kiesnének, onnantól kezdve már csak a bajnokságra kellene koncentrálniuk, így lépéselőnybe kerülnének a Barcával szemben. A real erőlködve ugyan, de azért tartja a lépést, de meg lehet figyelni, hogy a BL fordulók előtt ill. után szenvednek igazán....
Félni??????edeinho írta:tudom h most teljesen másról ment a vita ebben a topicban, de én ahogy elnéztem a decemberi sorsolásunk.... na szóval nem lesz egyszerű![]()
könnyen leapadhat ez a 3 pont ugyan is először Sevilla idegenben aztán Valencia itthon Madrid itthon és végül Villareal idegenben. Én a legutolsótól félek igazán (bár a Madrid ellen soha nem lehet tudni...)
Így igaz. A madridot a kerete nem predesztinálja az első helyre, tán a másodikra igen. Talán. Nem Schusterben kell keresni a bajok okát, hanem a vezetőség környékén, ahogy Tamás írta. Elengedték Robinhot( miután megalázták), aki az egyetlen kreatív ember volt a csapatban, aki meg tudta bontani az elln védelmét. Nélküle ez a madrid egy szürke massza. De még így sem szabad leírni őket, bár ha csak magunkra figyelünk, és játszuk amit kell, nem lesz gond.Varga Tamás írta:Ahogy az várható volt, Bernd Schuster maradt a Real Madrid edzője.
Ez így helyes, és rendjén való. Nem ő a ludas a jelenlegi rossz szereplés miatt. Akik kinevezték, azoknak kellene menniük, Bernd jó edző.
A Barcának érdeke, hogy a real továbblépjen a BL-ben! Ha kiesnének, onnantól kezdve már csak a bajnokságra kellene koncentrálniuk, így lépéselőnybe kerülnének a Barcával szemben. A real erőlködve ugyan, de azért tartja a lépést, de meg lehet figyelni, hogy a BL fordulók előtt ill. után szenvednek igazán....bowlinggolyo írta:Végre alig várom h lássam. És azt is alig várom h lássam h a madrid h búcsúzik el a bltől. Remélem a juve a Zenittel szeretne tovább menni és nem a madriddal(Persze ehhez le kell előbb győzni a madridot a Zenitnek). Persze meg kell vallani h nagyobb veszély jelentenének ebből a szempontból az összes csapatraBeeen01 írta:December 14. *el classico!
Reméljük ez a 3 hét nem vesz ki belőlük sok mindent
Hát ez főleg a mi európai bajnokainkra igaz, Casillas és ramos is pocsék formában van...Casillas nem is emlékszem mikor volt ilyen gyenge formában utoljára!Ezt egyébként én sem értem, hogy miért lennének erösebbek a spanyol csapatok az EB miatt. Több válogatott játékos még csak nem is a La Liga-ban focizik. Inkább lehetne hátrány, mivel nem tudták magukat rendesen kipihenni a játékosok, föleg hogy ott voltak a végéig.
A Villarreal tavaly is ilyen jó volt...de én csak ezzel tudom magyarázni hogy Sevilla,Villareal,Valencia,Barca ilyen hatalmas javuláson ment át.
Nem csak ő ludas, de nem tudja megoldani a problémát, függetlenül attól, hogy nem csak ő felelős érte. A két barom meg nem fog lemondani magától...De Schuster szerintem nem olyan jó edző, legalábbis ekkora csapathoz nem való.Nem ő a ludas a jelenlegi rossz szereplés miatt. Akik kinevezték, azoknak kellene menniük, Bernd jó edző.
Végre alig várom h lássam. És azt is alig várom h lássam h a madrid h búcsúzik el a bltől. Remélem a juve a Zenittel szeretne tovább menni és nem a madriddal(Persze ehhez le kell előbb győzni a madridot a Zenitnek). Persze meg kell vallani h nagyobb veszély jelentenének ebből a szempontból az összes csapatraBeeen01 írta:December 14. *el classico!
Ezt egyébként én sem értem, hogy miért lennének erösebbek a spanyol csapatok az EB miatt. Több válogatott játékos még csak nem is a La Liga-ban focizik. Inkább lehetne hátrány, mivel nem tudták magukat rendesen kipihenni a játékosok, föleg hogy ott voltak a végéig.gergo9 írta:pusztán önbizalmat... Rendet tett a fejekben Perxe ebbe is bele lehet kötni de én csak ezzel tudom magyarázni hogy Sevilla,Villareal,Valencia,Barca ilyen hatalmas javuláson ment át.CS0ki írta:
Igen, biztosan!Az EB mit adott hozzá a spanyol bajnoksághoz?
![]()
pusztán önbizalmat... Rendet tett a fejekben Perxe ebbe is bele lehet kötni de én csak ezzel tudom magyarázni hogy Sevilla,Villareal,Valencia,Barca ilyen hatalmas javuláson ment át.CS0ki írta:
Igen, biztosan!Az EB mit adott hozzá a spanyol bajnoksághoz?
![]()