Ezt egyébként én sem értem, hogy miért lennének erösebbek a spanyol csapatok az EB miatt. Több válogatott játékos még csak nem is a La Liga-ban focizik. Inkább lehetne hátrány, mivel nem tudták magukat rendesen kipihenni a játékosok, föleg hogy ott voltak a végéig.
Hát ez főleg a mi európai bajnokainkra igaz, Casillas és ramos is pocsék formában van...Casillas nem is emlékszem mikor volt ilyen gyenge formában utoljára!
de én csak ezzel tudom magyarázni hogy Sevilla,Villareal,Valencia,Barca ilyen hatalmas javuláson ment át.
A Villarreal tavaly is ilyen jó volt...
A Sevilla közepesen jó, azért nekik is voltak érdekes eredményeik, viszont nagyon stabil a védekezésük, viszont kevesebb gólt lőnek. (ugye Alves

)
A Valenciának volt a leggyengébb sorsolása, szinte csak a tabella hátsó részében lévő csapattal találkozott, az előrébb lévőkkel meg otthon! De nekik is volt hova fejlődniük a tavalyi helyezés után, az volt a nem normális, most nagyjából a keretüknek megfelelően teljesítenek!
A Barca meg csak javulni tudott, ebben a keretben simán benne volt, hogy ekkorát javultok.
Az Atlectico Madrid az, ami kicsit hátrébb van a vártnál. És ugye pont ők azok, akik játszottak már a többi nagy csapattal a Valencia kivételével.
Szóval nagy fejlődést én eddig csak a Barcelonánál látok, de az adott volt. Meg nálunk van ugye visszaesés.
A PD meg sajnos vesztett 1-2 komolyabb játékost!

Ronaldinho, Robinho, Deco, Güiza, D. Milito és helyettük szerintem nem jött hasonló szintű játékos, talán csak Hleb!(akit én sokra tartok)
Nem ő a ludas a jelenlegi rossz szereplés miatt. Akik kinevezték, azoknak kellene menniük, Bernd jó edző.
Nem csak ő ludas, de nem tudja megoldani a problémát, függetlenül attól, hogy nem csak ő felelős érte. A két barom meg nem fog lemondani magától...De Schuster szerintem nem olyan jó edző, legalábbis ekkora csapathoz nem való.