Én borzasztóan örültem neki,h Pepre tette a vezérkar a voksát.Mindenképpen őt szerettem volna,nem murinnyót.Megvolt benne a bizodalmam maximálisan,egy csöppet sem tartottam tőle,h beégünk vele.De h ezt a káprázatot ilyen hamar elérje???

Emberek,egy nyara volt felkészítenie/FELRÁZNIA a csapatát a szezonra

Az EB mellett és a Laportás puccskísérlet bonyodalmai mellett!Én már ezért emelem kalapom előtte,h ilyen szintre felhozta a fiúkat.

Köbö január körülre gondoltam,h beélesedik a csapat és addig tisztes helytállás

Jah,végülis elég tisztes helytállás,h máris vezetünk,méghozzá pazar egyéni és CSAPATteljesítménnyel!
Ha akkor,amikor kinevezték Pepet,azt mondta volna vki,h decemberben ilyen rangadósorozat lesz,biztos nyeltem volna egy nagyot...De most,h elértünk idáig,abszolút magabiztosan,erőtől duzzadóan,abszolút esélyesként nézhetünk elébe a nagyobb dolgoknak.És ez a tény nagyrészt A MESTER érdeme.
Szerintem a játékosai felé mutatott kommunikáció is hajaz a sajtónak leadottal.Ha feléjük mást sugallna,mint h :nyugalom,fegyelem,figyelem elkényelmesedhetnének a playák,és az fontos pontokba ,címekbe kerülhetne!Szal szvsz velük szemben is ugyanilyen kimért,precíz,óvatos.De gondolom a vacsikon azért egy picit oldottabb,egy kis humor ott beleférhet

Nagyon bízom benne,h ezután is ilyen remekül együtt tud működni a csapattal,az Ő csapatával!És ha ez tényleg tartós lesz,akkor kezdhetünk gyűjteni nyakláncot,fülbevalót,ilyesmit...
KELLENI FOG A SOK ARANY A MELLSZOBRÁNAK KIÖNTÉSÉHEZ!