Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyibe fogadtál erre a kombinációra?Cooh írta:Manchester City - Arsenal---->V
Aston Villa - Manchester Utd.--->V
Ankaragücü - Fenerbahce--->V
Fiorentina - Udinese--->H
Internazionale - Juventus--->H
Sevilla - Valencia--->V
lesz ami lesz,vagy max 2szelvénnyel tolom
Sztem itt nagyon gyenge a statisztika.Jobban megéri regisztrálni a bwinen és ott megnézni a statsiztikákat, majd a tippmixen fogadni.Fernando írta:www.tippmix.hu itt utűna is tudsz nézni a csapatok jelenlegi formájának. énis így csinálom. nem szokatlan.
Miki! Milyen oldalakon szoktál utánanézegetni?ozsimiki írta:Az is igazbár amikor tippelni szoktam neten, egy -egy szelvény megalkotása elég sok időmet elvette, mivel azért alaposan utána szoktam járni, statisztikák, jelenlegi forma, stb,stb
Igazad van teljesen, hülyeség volt ezt írni...ozsimiki írta: Miért![]()
ez nem olyan mint a lottó,h minél több teli,annál többfelé oszlik a zsé
ugyanannyit nyer, mintha megtartja magának.
persze ez egyén függő,h kiadja e vagy sem,de max "én hoztam össze, hozd te is össze magad" felfogás az oka,ha nem szívesen adják át saját tippjeiket az emberek.
Miértkulcsar.l írta: De ha lenne is, azt nem szívesen "adná ki senki a kezei közül"!
Gondolom Én..
Szerintem olyan nincs, hogy tutitipp... De ha lenne is, azt nem szívesen "adná ki senki a kezei közül"!Theo írta:Hétvégén miket raktok meg? Vmi "tutitippek"? Tettem már 3 bwin szelvényt, tippmixen 2t haverokkal, de ezeket mind kispénzben, kéne egy "nagyobb" is...
Kispénznek a 200-at értem, nagyobb az 1000,2000,...
persze ,h lehet,nem nehéz, van egy adott szelvényed amelyen több meccs szerepel..ha már csak egy van hátra,és van idő a kezdéséig, akkor azt az 1et külön is megteszed más eredménnyel (ahogy alattam is írták) akkora összeggel,h legrosszabb esetben is +ba jöjj ki.kulcsar.l írta: Én nemrég kezdtem el fogadni meccsekre, emiatt sok dologhoz még nem is értek... ezért megkérdezném, hogy ilyen megvédést bwinen is lehet csinálni?
Micsoda? Ez hogy műkszik? Ilyenről nem is hallottam... Leírnád, hogy ez pontosan hogy is megy?Primitive írta:Egy időben játszották a meccseket? Nekem, ha már csak egy meccs hiányzik, és az még nem kezdődött el, akkor azt simán megvédem. Mint például a múltkor is, vártam a Lecce - Milan-t vendégbe... Ez volt az utolsó párom. Aztán lementem a fogadóirodába, és biztos ami biztos, megjátszottam egy kétesélyes, hazai vagy X re. Amit utólag nem is bánok, mert, ha nem védem meg akkor úszott volna a della
Én nemrég kezdtem el fogadni meccsekre, emiatt sok dologhoz még nem is értek... ezért megkérdezném, hogy ilyen megvédést bwinen is lehet csinálni?Primitive írta:Egy időben játszották a meccseket? Nekem, ha már csak egy meccs hiányzik, és az még nem kezdődött el, akkor azt simán megvédem. Mint például a múltkor is, vártam a Lecce - Milan-t vendégbe... Ez volt az utolsó párom. Aztán lementem a fogadóirodába, és biztos ami biztos, megjátszottam egy kétesélyes, hazai vagy X re. Amit utólag nem is bánok, mert, ha nem védem meg akkor úszott volna a dellaMental_Theo írta:emlékszem, még 4-5 éve volt egy szelvényem. 8 spanyol bajnoki meccset raktam meg, 200 ft-al. sok ikszet is raktam,tehát nyertem volna 127.000 Ft-ot. már csak az Osasuna-Valencia meccs volt hátra, és döntetlenre raktam. 88.percben gólt szerzett a Valencia, és elúszott a pénz...gondolhatjátok...
Egy időben játszották a meccseket? Nekem, ha már csak egy meccs hiányzik, és az még nem kezdődött el, akkor azt simán megvédem. Mint például a múltkor is, vártam a Lecce - Milan-t vendégbe... Ez volt az utolsó párom. Aztán lementem a fogadóirodába, és biztos ami biztos, megjátszottam egy kétesélyes, hazai vagy X re. Amit utólag nem is bánok, mert, ha nem védem meg akkor úszott volna a dellaMental_Theo írta:emlékszem, még 4-5 éve volt egy szelvényem. 8 spanyol bajnoki meccset raktam meg, 200 ft-al. sok ikszet is raktam,tehát nyertem volna 127.000 Ft-ot. már csak az Osasuna-Valencia meccs volt hátra, és döntetlenre raktam. 88.percben gólt szerzett a Valencia, és elúszott a pénz...gondolhatjátok...
nekem ez nem meglepetés, mert azt nem lehet tudni h előtte hányszor rakott már csak x-re és hányszor nem jött be. sokan így csinálják, és ha 30-40ből csak 1szer bejön, már bőven +ban vannak.Barcaforever írta:Kedden néztem a Nemzeti sportban a Hét tippmix szelvényét.A csávó 5 focimeccset rakott meg döntetlenre és mind bejött.
Mostmár tárgytalan. Eleve megraktam a Tottenhamet az egyik szelvényen Spurs győzelemre, de kikaptak, a másikon meg a Valla-real meccset X-re, de hát...Barcaforever írta:Szabad érdeklődni, h mit?McLovin írta:Összesen 10.650-et nyerhetek úgy, hogy 2 szelvéynen 300-300 Ft-tal 3-3 meccset raktam meg!! Remélem bejön!!Kéne egy új parfüm, hátha összejön!!