Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Owen is 21 évesen kapta meg...bali 15 írta:Ronaldo.G-Jay írta:Hány éves volt a legfiatalabb playa aki aranylasztit kapott?
21 éves. (Ha rosszul mondtam javítson ki valaki mert már 1956 óta megy ez)
Ronaldo.G-Jay írta:Hány éves volt a legfiatalabb playa aki aranylasztit kapott?
Igen megérdemli. De remélem hogy a kis "szépfiú" szembe találja magát majd a nagy orrú Ibrahimoviccsal vagy a sebhelyes arcú Ribery-vel és természetesen a törpe Messi-vel. Édesmind1 csak valaki törje le a lelkesedését. Ekkora önteltséget még soha a büdös életben nem tapasztaltam őt már csak Cantona szárnyalja túl.gekkodan írta:Ronaldo egy hatalmas paraszt, egy sunyi bajkeverő, óriási pofával és pökhendi stílussal. Ettől még megérdemli az aranylabdát, nem a jellemre osztják, hanem a teljesítményre. Az aranylabda általában az előző teljes szezon + a világverseny (már ha van) értékelése, hiába játszott jobban Messi ősszel, általában az előző évet díjazzák.
Előző évben pedig C. Ronaldo káprázatosan focizott, minden összejött neki, vita nem érheti a döntést, teljesen megérdemli a teljesítménye alapján.
Messi is lesz még aranylabdás.
Te szépen egész másról beszélsz, nem azért írom le h ő nyeri,mert mekkora jóstehetség vok,és h később ezzel menőzzekjelwaz írta:Mert tán az nem tény, hogy kihagyta azt a két tizenegyest? Bírom ezeket az osztásokat, igazából nem nagy cucc megmondani, hogy megnyeri, mert megnyeri, aztán majd lehet jönni, hogy ,,én megmondtam"! Ha más nyerné, és arra mondanád, hogy meg fogja, az más kérdés, de erre ráparázni...ozsimiki írta:ettől még meg van nyerve a cím,és ettől még pl az ő gólja miatt lett x a meccs. itt ténykérdések vannak, M.U. bl győztes, ki a M.U. sikereinek legfőbb kovácsa? C.R. lehet jönni indokokkal,h ekkor hibázott, tény hibázott, ettől még bl győztes, aranycipős, és premier league győztes. rekordokat halmozott. ezek a nyers adatok.
unszimpatikus nekem is, de nem látom sok logikáját,h azért nem érdemli meg, mert ő hibázott két 11est, miközben a Manchesternek esélye sem lett volna nélküle akár döntőig is menetelni, ahogy a bajnoki címben is nagyon nagy szerepe volt. szntem inkább ezeket veszik figyelembe.
lo! 1:45-nél cole hogy őörög márKatalán88 írta:Itt egy videó kettőjük tehetségéről: http://www.youtube.com/watch?v=34irJQn0eVo
Az tény, hogy megállíthatatlanok. Ja meg az is, hogy Ronaldonak "kicsit" nagy az arca!!
Mert tán az nem tény, hogy kihagyta azt a két tizenegyest? Bírom ezeket az osztásokat, igazából nem nagy cucc megmondani, hogy megnyeri, mert megnyeri, aztán majd lehet jönni, hogy ,,én megmondtam"! Ha más nyerné, és arra mondanád, hogy meg fogja, az más kérdés, de erre ráparázni...ozsimiki írta:ettől még meg van nyerve a cím,és ettől még pl az ő gólja miatt lett x a meccs. itt ténykérdések vannak, M.U. bl győztes, ki a M.U. sikereinek legfőbb kovácsa? C.R. lehet jönni indokokkal,h ekkor hibázott, tény hibázott, ettől még bl győztes, aranycipős, és premier league győztes. rekordokat halmozott. ezek a nyers adatok.
unszimpatikus nekem is, de nem látom sok logikáját,h azért nem érdemli meg, mert ő hibázott két 11est, miközben a Manchesternek esélye sem lett volna nélküle akár döntőig is menetelni, ahogy a bajnoki címben is nagyon nagy szerepe volt. szntem inkább ezeket veszik figyelembe.
jaj ne már, ezen a meccsen hihetetlenül játszott, és csak ezt emelik ki mindig, szánalmasIlúvatar írta:ő fogja megkapni az aranylabdát, ugye?![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BBUaZK3A ... re=related
Egyébként -asszem- december 2.-án lesz a dijátado.McLovin írta:Vedd kisebbre az aláírásképedet!! Meg a Slipknot az egy szr...
be is linkelem, ha nem bajRonal.10 írta:ott vana nemzetisporton megverték a brasilok öket.. alig tudta elviselni.. ott folytogatja Marcellot...
Messinek az aranylabdát!
ettől még meg van nyerve a cím,és ettől még pl az ő gólja miatt lett x a meccs. itt ténykérdések vannak, M.U. bl győztes, ki a M.U. sikereinek legfőbb kovácsa? C.R. lehet jönni indokokkal,h ekkor hibázott, tény hibázott, ettől még bl győztes, aranycipős, és premier league győztes. rekordokat halmozott. ezek a nyers adatok.jelwaz írta:Szerinted! Szerintem meg a kis homokláda nem érdemli meg. Nem azért mert meleg vagy akármi nemű unszimpátia miatt. Hanem kétszer nagyon fontos pillanatban hibázott. Barcelona elleni Bl meccsen 11-es, majd a döntőben a 11-eseknél. Lehet azt mondják sokan, hogy ennyi nem elég hozzá, de szerintem a legjobbak mentálisan is a legjobbak között vannak. És nem mondom, hogy nem hibázhat, de túl közel volt a kettő egymáshoz, és nagyon hasonló körülmények között.ozsimiki írta:Jövőre remélem Messi kapja,idén Cé érdemli meg. persze bele lehet magyarázni mást,de az csak az unszimpátia szüleménye.
Szerinted! Szerintem meg a kis homokláda nem érdemli meg. Nem azért mert meleg vagy akármi nemű unszimpátia miatt. Hanem kétszer nagyon fontos pillanatban hibázott. Barcelona elleni Bl meccsen 11-es, majd a döntőben a 11-eseknél. Lehet azt mondják sokan, hogy ennyi nem elég hozzá, de szerintem a legjobbak mentálisan is a legjobbak között vannak. És nem mondom, hogy nem hibázhat, de túl közel volt a kettő egymáshoz, és nagyon hasonló körülmények között.ozsimiki írta:Jövőre remélem Messi kapja,idén Cé érdemli meg. persze bele lehet magyarázni mást,de az csak az unszimpátia szüleménye.
Nem baj neki az jött le hogy köpködött magyarázhattok neki.depth írta:Köszönjük Emese. Nem köpködött, hanem egyet köpött. De tudod a focisták szoktak ilyet csinálni, vágod, meg úgy az emberek is néha. Nehogymár' ezt a férget hasonlítsd Messihez vagy Zidanehoz, köszi. Az meg, h ki nyeri, az nem kérdés.Andrisveres írta:Messi meg múltkor köpködött!!! ilyennek akartok aranylabdát adni? Zidane is taposott , köpködött , öklelt még iső volt a legjobb!
Cristiano meg idén is jo előző fordulóban is vágott kettőt.
Nem kell szeretni , de el kell ismerni.