ozsimiki írta:ettől még meg van nyerve a cím,és ettől még pl az ő gólja miatt lett x a meccs. itt ténykérdések vannak, M.U. bl győztes, ki a M.U. sikereinek legfőbb kovácsa? C.R. lehet jönni indokokkal,h ekkor hibázott, tény hibázott, ettől még bl győztes, aranycipős, és premier league győztes. rekordokat halmozott. ezek a nyers adatok.
unszimpatikus nekem is, de nem látom sok logikáját,h azért nem érdemli meg, mert ő hibázott két 11est, miközben a Manchesternek esélye sem lett volna nélküle akár döntőig is menetelni, ahogy a bajnoki címben is nagyon nagy szerepe volt. szntem inkább ezeket veszik figyelembe.
Mert tán az nem tény, hogy kihagyta azt a két tizenegyest? Bírom ezeket az osztásokat, igazából nem nagy cucc megmondani, hogy megnyeri, mert megnyeri, aztán majd lehet jönni, hogy ,,én megmondtam"! Ha más nyerné, és arra mondanád, hogy meg fogja, az más kérdés, de erre ráparázni...
Logikája? Hát gondolom a világ legjobb játékosa fejben is rendben van, képes eldönteni egy meccset. Hibázik oké. De ugyanazt a szituációt kétszer egymás után, vagyis ilyen rövid időn belül a világ legjobbjának nem szabad. Mert úgy látszik van olyan helyzet, amit nem tud kezelni. De akkor minek vállalja fel? Szerintem a világ legjobbjának vagy megy minden (adott időszakon belül) vagy el tudja kerülni azt. Az én szememben ezért nem érdemli meg.
Másrészről szerintem nem vezéregyéniség. Én ezt is fontosnak tartom.