Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mo-on a sport1 adja.Szakacs írta:Sziasztok!
Volna egy nagyon fontos kerdesemMelyik ado kozvetiti a merkozest, tudom hogy ez nektek banalis, de en Erdelyben lakom, es harom eve vartam azt a pillanatot ami ma van, hogy bekossuk a satelitet hogy tudjak Barcelona meccset nezni, harom eve csak neten neztem mar faj a szemem, szoval legyszi mondjatok meg melyik ado kozvetiti
Koszonom
fir3bird írta:helo!
hogy tudnám megcsinálni hogy az itteni mozgos szmájlikat berakom ugy msn-be hogy ez a minőség maradjon? mer elmentettem ezeket, és sikerült is berakni, de [auto_cenzúra] lett a minősége. tiszta máshogy néznek ki
Ugy lehet unlockolni, hogy leszeded a Photoshopot.gergo9 írta:Am és hogy lehet "unlockolni" ezt a csapatot?Tim írta:
Am és hogy lehet "unlockolni" ezt a csapatot?Tim írta:Találkoztatok már a rejtett csapattal a Fifa 09-ben?
Sokáig azt hittem csak legenda,de íme a bizonyíték!
KÉP
Nem illesztem be ide,mert csak nagy felbontásban az igazi..
Ez kamu nem?Tim írta:Találkoztatok már a rejtett csapattal a Fifa 09-ben?
KÉP
OMG!Tim írta:Találkoztatok már a rejtett csapattal a Fifa 09-ben?
KÉP
Egerszegen ami ment egész nyáron (még egyenKrojf írta:... akkor
nem kéne folyton napra nap útfelbontásokkal és dugókkal találkoznunk!
...
K.
Itt meg általában az a módi,h ha leesik 2 csepp eső meg fújdogál a szél,gyorsan rámegy a tv antenna,"nincs v zavart jel" a kiírás,máshol pedig hangyafight.Chris0527 írta:Nálunk esett este vagy 5 centi![]()
De ami jobban bosszant hogy megint az volt elkezdett esni a hó és elment az áram. Ha nagyobb szél van (ami azért nálunk elég gyakran van) vagy le esik az első hó vagy vihar van mindig ez van. Hihetetlen hogy nem tudnak kezdeni valamit ezzel.
itt is, eltelt egy év? mert első hó idején tele lesz a topic ilyenekkelbarca99 írta:Itt süt a nap...
pont ebben a pillanatban akartam én is ugyanezt írniCFirpo3 írta:Nálunk esik a hó.