Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4,5-öt de ez most már szinte semmit nem számít...CFirpo3 írta:Az ifiben mennyi csillagot kapott általában?
Persze, hogy érdemes játékost venni az elején. Ha VII. osztályban vagy, akkor megfelelő/jó szintű játékosokat potom pénzért lehet venni... Pár ezer eFt-ért. Haverom is most kezdte, segítettem neki, egy tök utolsó csapatból 4-5 igazolás miatt ott van az első 3-ban, úgy hogy kb. 1 hónapja kezdte.massa11 írta:Hol tudom beállítani a kezdőcsapatot?
A legelején érdemes játékost igazolni?
Köszi!
Kezdő: a menüben a mérkőzések menüpont, ott a következő mérkőzésre kattintasz és beállítodmassa11 írta:Hol tudom beállítani a kezdőcsapatot?
Köszi!
A kezdőcsapatot, a mérkőzések fül alatt tudod beállítani.massa11 írta:Hol tudom beállítani a kezdőcsapatot?
Köszi!
Figyelj az edződet majd akkor cseréld le ha lesz megfelelő tőkéd ez 120000eFT kb. utána vegyél egy jó edzőt valamint azt ajánlanám h az edzésedhez igazítsd a segédedző kapus edző témát. Ha kapus edzel akkor 9 kapusedző 1 segédedző ha mezőnyjátékosokat akkor 9 segédedző és 1 kapusedző.kudu írta:VII.osztályban vagyok, pénzügyileg meg most elég jól állok olyan 10 000e körül lesz a pénzem meccs után
Akkor 4-5 segédedző szerintem elég neked és nem kell új edző.kudu írta:VII.osztályban vagyok, pénzügyileg meg most elég jól állok olyan 10 000e körül lesz a pénzem meccs után
Attól függ, hogy hanyad osztályban vagy és, hogy hogy állsz pénzügyileg.kudu írta:Hány segédedzőt ajánlotok, hogy hány legyen a csapatnál?
Meg van most egy középszerű edzőm.Mit gondoltok,h érdemes lenne lecserélnem?