Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt tudom, hogy a csapatom nem lesz jobb, de kellene egy kapus meg egy gólvágó, hogy tartsam a 2. helyem.Azt gondoltam, ha felhozok egy kapust és megfelelő védése lesz, akkor az arra szánt lóvét hozzáadom a csatárra szánt összeghez és ....mindorokke_barca írta:teljesen mind1 milyen szintu az ificsapatod.. igyis ugyis random hogy milyen jatekost huzol fel viszont alacsony szintu ificsaaptbol soha nem huzol fel jo jatekost.... jo v remek szintu kell legyen h hasznalhato jatekosokat tud felhozni... de ez is csak az eselyt adja meg... mert kozel sem biztos h jo jatekost kapsz... de megfelelo ificsapattal semmit sem ersz... sot, sztem ugy onmagaban semmire sem jo az ifi rendszer, mert nem lesz tole jobb a csapatod...A kérdésem az lenne, hogy egy megfelelő szintű ificsapatból milyen képességű játékost fogok kapni?
Mondjuk kapusból biztos a megfelelő szint?
A mezőnyjátékos is érdekelne.
teljesen mind1 milyen szintu az ificsapatod.. igyis ugyis random hogy milyen jatekost huzol fel viszont alacsony szintu ificsaaptbol soha nem huzol fel jo jatekost.... jo v remek szintu kell legyen h hasznalhato jatekosokat tud felhozni... de ez is csak az eselyt adja meg... mert kozel sem biztos h jo jatekost kapsz... de megfelelo ificsapattal semmit sem ersz... sot, sztem ugy onmagaban semmire sem jo az ifi rendszer, mert nem lesz tole jobb a csapatod...A kérdésem az lenne, hogy egy megfelelő szintű ificsapatból milyen képességű játékost fogok kapni?
Mondjuk kapusból biztos a megfelelő szint?
A mezőnyjátékos is érdekelne.
Attól függ ha idős akkor azért, de ha viszont fiatalon csökken akkor sérülés miatt lehet.elbandi írta:Az mért van ha egy játékosom TSI-je csökken?
Engem kihívhatszelbandi írta: valaki ifimeccs?
nem lehet.massa11 írta:Cserélni lehet meccs közben?
Kössz!
CFirpo3 írta:Na! Vezetek félidőben sima 2-0-ra. 72% labdabirtoklásom van. Tartom az első helyet a tabellán.
Más: Nincs valakinek egy max. 25 éves szélsője jó szélsőjátékkal? Nem ártana egy min. megfelelő erőnlét is. Mindez 25.000eFt alatt.
Nekem van egy 25 éves és 59 napos jó szélőjátékú, az erönléte pont megfelelő és még a védekezése megfelelő.CFirpo3 írta:Na! Vezetek félidőben sima 2-0-ra. 72% labdabirtoklásom van. Tartom az első helyet a tabellán.
Más: Nincs valakinek egy max. 25 éves szélsője jó szélsőjátékkal? Nem ártana egy min. megfelelő erőnlét is. Mindez 25.000eFt alatt.
de nekem vanCFirpo3 írta:Na! Vezetek félidőben sima 2-0-ra. 72% labdabirtoklásom van. Tartom az első helyet a tabellán.