La Masia - Barça fiatalok
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elmegy tölünk? 

-
- Llegenda del Barça
de van egy még nagyobb. alejandro perez.Zsolti írta:... volt vele valami riport még anno a sport 1-en,hogy hogy lehet ilyen nével a barcában játszani.erre ő azt mondta,hogy nem sok nagyobb barca drukker van nálla.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Jah, amugy a muuu tobb ilyen kolkot is vett. Ugy látxik ott is fiatalítanak.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
jó kis védőt faraghatott volna belőlle a Rijkaard.áá de sajnálom.HAnonymus írta:Hát... Nem egy Eto'o a srác, de akár még ez is megtörténhet... Különben azóta nőtt egy centit és öregedett egy évet, mostmár 18 évesen 191 centi...
Hát... Nem egy Eto'o a srác, de akár még ez is megtörténhet... Különben azóta nőtt egy centit és öregedett egy évet, mostmár 18 évesen 191 centi... 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
elég pikáns lenne mondjuk a Bernabeuban egy Bernabeu gól.HAnonymus írta:Jaja, Gerard Pique Bernabeu, 17 évesen 190 centi magas asszem baloldali védő. Hogy az ilyeneket hogy a rákba nem tudjuk megtartani....

- Charlie
- Öreg Harcos
Lehet hogy Gerard bernabeu Pique,de én csak így találtam meg hogy Gerard Pique.Zsolti írta:ez tuti?? volt vele valami riport még anno a sport 1-en,hogy hogy lehet ilyen nével a barcában játszani.erre ő azt mondta,hogy nem sok nagyobb barca drukker van nálla.Charlie írta:Most néztem meg Gerard Pique-nek hívják.
C.
C.
Jaja, Gerard Pique Bernabeu, 17 évesen 190 centi magas asszem baloldali védő. Hogy az ilyeneket hogy a rákba nem tudjuk megtartani....
-
- Capitá del Barça
Ezt én is láttamZsolti írta:ez tuti?? volt vele valami riport még anno a sport 1-en,hogy hogy lehet ilyen nével a barcában játszani.erre ő azt mondta,hogy nem sok nagyobb barca drukker van nálla.Charlie írta:Most néztem meg Gerard Pique-nek hívják.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ez tuti?? volt vele valami riport még anno a sport 1-en,hogy hogy lehet ilyen nével a barcában játszani.erre ő azt mondta,hogy nem sok nagyobb barca drukker van nálla.Charlie írta:Most néztem meg Gerard Pique-nek hívják.
C.
En ugy tom Gerard Pique.Charlie írta:Ez a Bernabeu honnan jött?Mert a srácot Piquenek hívják.Pique Bernabeu a neve?Vagy honnan jött ez 1általán?
C.