Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100x el lett mondva. Nézd meg a képes topic elejét.Rivaldinho írta:hogy lehet képet beszúrni? bejelentkező képnek?
na ezt tényleg nem ártana neki megtanulni.Ordog írta:Ha jönne Henry, akkor már csak annyit kell csinálni, hogy ---> Bellettinek elmagyarázni, hogy mit jelent jobboldali védőnek lenniKevesebbet kéne akkor felfutnia...
szóval te azt mondod,hogy ha jön henry nem fogunk bajnokságot nyerni??és miért,ha megkérdezhetem?ezt nagyon nem értem.Ha jönne akkor max 1,5X annyi gólt rugnánk.köbö ennyi lenne a változás.LG írta:Gallas, Del Horno Henry, Joaquin javítva...ez azért már így mindenképpen kicsit sokEn nem orulnék Henrynek, vagy csak jojjon, de akkor ne sírjatok h nem nyerunk bajnokságot
hagyd már a hülyeségedet lg!mindenki örülne henrinak.LG írta:EZ NEM A REAL MADRID!Deco01 írta:Igy van és ezek lehetnének Gallas + Del Horno![]()
Elöre meg Henry esetleg (Joaquin) és ide a Bajnokságot + a BL-t
EZ NEM A REAL MADRID!Deco01 írta:Igy van és ezek lehetnének Gallas + Del Horno![]()
Elöre meg Henry esetleg (Joaquin) és ide a Bajnokságot + a BL-t
1 hónapos hír kb.,Eurobarcán is fent volt,és igen csak 5millió,de az a legidegesítőbb hogy mostanság nem hallani védő érkezéséről,csak csatárokról.Gallas csak 5 milla? Ez komoly??? Én azt gondoltam minimum 35 körül van! Honnan van az infód?
Gallas csak 5 milla? Ez komoly??? Én azt gondoltam minimum 35 körül van! Honnan van az infód?LG írta:Miért akartok mindenképpen 1 csillagászati osszegbe kerulo szártSztem meg az lenne a legjobb ha minél kevesebbért igazolnánk. Van Bommel és Ezquerro má megvan ugye, kp. már nem kéne. Kellene még 1 jobb szélso, sztem Cafu tokéletes lenne(ingyen lenne
), és Gallas(5 milka a kivásárlási ára), Proto(o is majdnem ingyen meglenne) Es kész. Ezek nagyon jo játékosok, és anyagilag se rokkannánk bele.
Ezért is akart eljönni onnan! Gallas ugyanis középső védőt szeretett (és tudott) játszani, de Bridge sérülésével Mourinho arra kényszerült, hogy betegye balhátvédnek! Gallasnak pedig ez állítólag nagyon nem tetszik. Ezért is lenne esélyünk megszerezni!Rivaldinho írta:én csak Edmilson-t szapultam ( semmi köze nem volt a vb győzelem hez)
Marquez az egyik kedvencem , Gallas nem középsővédő a Chelsea nél se! Terry az!