ITTAndrisveres írta:honnan vannak ezek a statok? kiváncsi lennék iniesta gól és assziszt számára. (minden fronton)
Thierry Henry
- Primitive
- Entrenador del Barça
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Megtörtént.lionelmessi19 írta:Lehet bizonyítani Monsieur, ismét.
Messi, Hleb és Xavi szolgálják majd ki, hogy Busquets passzairól és Alves betekeréseiről ne is beszéljek. A világ legjobbjai a háta mögött, be kéne venni az ellen kapuját végre!
Bár gondolom erre is rá kéne húzni, hogy nem volt valami nagy gól. (persze Eto'o góljainak 70%-a ilyen találat de az nem számít, persze ilyenkor meg jön h Henrynak meg az összes ilyen. Pedig azért láttam én már idén is nagy gólt tőle.)
Jólvan, nyugi, nyugi nincs semmi baj, nem húzom fel magam, huhh, nyugalom. Oké. Meditáljunk egyt, mély levegő.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Jugador d'estrella
honnan vannak ezek a statok? kiváncsi lennék iniesta gól és assziszt számára. (minden fronton)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát ha csak azt vesszük, hogy ha Iniesta játszik Henry helyén, összességében mit változik a csapat, akkor szerintem teljesen egyetértünk abban, hogy Iniesta másodlagos poszton "veri" Henry-t. De szerintem ez most egyébként sem aktuális, hisz Henry ha nemis csillog, nem rossz, Iniesta pedig sérült, és Pep dönti el, hogy ha játszik hol, és ki helyén. Szóval részemről téma lezárva 

- Primitive
- Entrenador del Barça
Iniesta sérült, elismerem, szerintem ezt mindenki látja, hogy jobb azon a poszton, ez tény.. Krkic, tegnap jól játszott, DEFernando írta: Alex Hleb, Bojan Krkics, Andrés Iniesta. Csak pár név akik a helyén jobban szerepelnek. Jó talán Bojan csak most fog belelendülni, de az év elején jobb volt, Hleb keveset játszik a helyén. Inkább Messi helyén játszik, Iniesta pedig egyértelmű jobb. De egy valamit ne felejtsetek el: Egyikünk sincs Henry ellen. Mindnyájan a Barca érdekét nézzük.

Én elégedett vagyok Henry teljesítményével. Lehet, hogy egyeseknek túl nagyok az elvárásai iránta. Lőtt 5 gólt, van 7 aszisztja. Ez annyira azért nem kritikán aluli...

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az igaz, hogy Iniesta káprázatos a balon. De Ini középen Xavival is nagyon hatékony. Innen már Pepnek kell eldönteni mi legyen. Egy Busquets( Keita), Yaya, Xavi-Iniesta, Eto'o, Messi , vagy egy Yaya( Busquets, Keita), Xavi, Ini-Henry, Eto'o, Messi sor szerepeljen esetleg. Bojan pedig nem hatékonyabb a balon Henrynél, Hleb meg inkább jobbról indulva az igazi-az eddigiek alapján.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
iniestának és henrynak mások a kvalitásai. mind tudjuk ,h mostanában mennyi helyzetet elpuskázott henry de így is több gólt lő erről a poszrtól ,mint iniesta , míg iniesta sokkal többet tesz hozzá a játékhoz (de titi is jól ad asszisztokat) sztem nem nagyon lehet összehasonlítani. ugyanez ez a helyzet Hlebbel is , ő sem egy gólzsák viszont iszonyú jó mezőnyben.
amugy nem mondom , h annyit vágna mint eto , de biztos h vmivel , vagy joval többet rugna henry ,ha középen lenne.
De Samuel helye megkérdőjelezhetetlen.
amugy nem mondom , h annyit vágna mint eto , de biztos h vmivel , vagy joval többet rugna henry ,ha középen lenne.
De Samuel helye megkérdőjelezhetetlen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andrisveres 2008.11.27. 12:18:53-kor.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Alex Hleb, Bojan Krkics, Andrés Iniesta. Csak pár név akik a helyén jobban szerepelnek. Jó talán Bojan csak most fog belelendülni, de az év elején jobb volt, Hleb keveset játszik a helyén. Inkább Messi helyén játszik, Iniesta pedig egyértelmű jobb. De egy valamit ne felejtsetek el: Egyikünk sincs Henry ellen. Mindnyájan a Barca érdekét nézzük.Primitive írta:Egyetértek Rivaldo kollégával.
Le kéne tisztázni, hogy mik is lennének a kritikusok számára az elvárások? Hasonlítsuk egy Messihez? Badarság. Hasonlítsuk Eto'o - hoz? Ez is hülyeség. Arsenalos formájához? Ahhoz sem lehet, elmúlt már 2 év azóta, és az ember is amortizálódik
A kritikusoktól kérdem, hogy hol van a vonal, hogy miért teljesít ő a nívó alatt, mihhez mérten? Mi a kiinduló szint?
- Primitive
- Entrenador del Barça
Egyetértek Rivaldo kollégával.
Le kéne tisztázni, hogy mik is lennének a kritikusok számára az elvárások? Hasonlítsuk egy Messihez? Badarság. Hasonlítsuk Eto'o - hoz? Ez is hülyeség. Arsenalos formájához? Ahhoz sem lehet, elmúlt már 2 év azóta, és az ember is amortizálódik
A kritikusoktól kérdem, hogy hol van a vonal, hogy miért teljesít ő a nívó alatt, mihhez mérten? Mi a kiinduló szint?

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem értem, nem értem, nem értem...
Gólt szerzett, méghozzá a mindig fontos elsőt. Ezt kell nézni, nem azt hogy bízonyított-e vagy sem. Nemrégiben írta Boixos, hogy ha mást nem csinál, "csak" ad 1-2 gólpasszt, vagy pöcköl egy egy gólt meccsenként, elégedettek lehetünk. Márpedig ezt általában hozza.
Elégedett vagyok vele (miután nem várok tőle Messi féle játékot, meg Arsenalos teljesítményt sem).
Gólt szerzett, méghozzá a mindig fontos elsőt. Ezt kell nézni, nem azt hogy bízonyított-e vagy sem. Nemrégiben írta Boixos, hogy ha mást nem csinál, "csak" ad 1-2 gólpasszt, vagy pöcköl egy egy gólt meccsenként, elégedettek lehetünk. Márpedig ezt általában hozza.
Elégedett vagyok vele (miután nem várok tőle Messi féle játékot, meg Arsenalos teljesítményt sem).
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
nehogy egyszer is jót írjatok henry-ról!
mert odacsapok...
mert odacsapok...
- albicelesteX
- A Vadász
Egyetértek!Semmit nem bizonyított!

Én sztem meg akkor bizonyitott volna a Monsuirenek hogyha olyan gólátlaggal rendelkezne most mint Samu vagy legalábbis hozzá hasonlóval. 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem lőtt egy hűde gólt azért. Szokásos Messi előkészítős üreskapuba passzolós gól volt. Oké odakellett érni, nem játszott tegnap rosszul, de szerintem jól sem.MQuC írta:Na! örülök, hogy sikerült betalálnia. Sikerült "bizonyítania a Monsieur-nek".
Csak így tovább. Szabadrúgáshoz meg sztem nem nem mer odaállni, csak nincs sok értelmeAzért, hogy néha ő is rálőjön....minek?
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Na! örülök, hogy sikerült betalálnia. Sikerült "bizonyítania a Monsieur-nek".
Csak így tovább. Szabadrúgáshoz meg sztem nem nem mer odaállni, csak nincs sok értelme
Azért, hogy néha ő is rálőjön....minek?
Csak így tovább. Szabadrúgáshoz meg sztem nem nem mer odaállni, csak nincs sok értelme

- Andris
- Adminisztrátor
Lehet bizonyítani Monsieur, ismét.
Messi, Hleb és Xavi szolgálják majd ki, hogy Busquets passzairól és Alves betekeréseiről ne is beszéljek. A világ legjobbjai a háta mögött, be kéne venni az ellen kapuját végre!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Alvés inkább messziről küldi, nemtúlsok technikázással, Rafa nemhinném h jobb volna Titinél, Messi jobbszélről oké, de Xavival nyugodtan cserélgethetne. Itt is inkább a már korábban emlegetett önbizalomhiányt lehetne felhozni; nemnagyon mer odaállni a többiek mellett.MichaaBee írta:az Arsenalban nem volt anno Xavi, Alvés, Rafa, Messi szintű szabadrúgás lövőMessiFan írta:Már nagyon szeretnék látni tőle egy szabadrúgást. Amennyi meccsét láttam én az arsenalban ami nem túl sok:). Mikor szabadot kapott az arsenal és Titi elvállalta... Nem kellet sose túl sok hogy bemenjen, ha be nem mentegyébként én se bánkódnék, ha végre beakasztana egyet jó 30-ról
![]()
a Francia válogatottat elfelejtettem. Azért ott is lőtt 1-2-t a pipába...MichaaBee írta:az Arsenalban nem volt anno Xavi, Alvés, Rafa, Messi szintű szabadrúgás lövőegyébként én se bánkódnék, ha végre beakasztana egyet jó 30-ról
![]()
remélem ma játszani fog.
az Arsenalban nem volt anno Xavi, Alvés, Rafa, Messi szintű szabadrúgás lövőMessiFan írta:Már nagyon szeretnék látni tőle egy szabadrúgást. Amennyi meccsét láttam én az arsenalban ami nem túl sok:). Mikor szabadot kapott az arsenal és Titi elvállalta... Nem kellet sose túl sok hogy bemenjen, ha be nem ment

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Már nagyon szeretnék látni tőle egy szabadrúgást. Amennyi meccsét láttam én az arsenalban ami nem túl sok:). Mikor szabadot kapott az arsenal és Titi elvállalta... Nem kellet sose túl sok hogy bemenjen, ha be nem ment 

Amikor még Arsenalos volt akkor nyilatkozta azt,h azért nem örül annyira a góljainak mert szerinte ez természetes dolog,h gólt lő mert ez a dolga.
Gondolom azért ez a gólöröme mert nem akkar túlzásba esni és pont elég ha nyom 1 kis sippantást a csuklójáról!
Lehet valami cucc van ott a csuklóján azt felszivja!

Gondolom azért ez a gólöröme mert nem akkar túlzásba esni és pont elég ha nyom 1 kis sippantást a csuklójáról!

Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
nem te írtad egész véletlenül, hogy nem érdemli ki a barcelona-mezt?gekkodan írta:Cserének sosem vitattam, hogy jó.
(nem akarok megint teljesen értelmetlen vitába belebonyolódni, úgyhogy csak egy igent, vagy egy nemet várok válaszképp)