Aston Villa-Fulham H
Catania-Lecce H
Juventus-Reggina H
Watford-Doncaster H
1000FT tét

A Bayern kicsit karcos de sztem meglesz.
Inkább adtad volna nekem azt a 300 forintotfcbarca0827 írta:Így néz ki a tippmixem:
Hearts - Rangers ---> Hazai (4.40)
Hannover - Karlsruhe ---> Hazai (1.80)
Hoffenheim - Bielefeld ---> Hazai (1.33)
Juventus - Reggina ---> Hazai (1.23)
Lyon - Valenciennes ---> Hazai (1.70)
Sevilla - FC Barelona ---> 4 vagy több gól (2.75)
300 Ft-tal játszok!
Hát, nyílván azoknak a bátor embereknek, akik meg merték rakni. Én tuti nem húztam volna a Milan győzelmére. A Pompeye azért nem olyan rossz csapat, nehezítette már meg pár nagy hal dolgát.Barcaforever írta:kinek rondította el a Milan a napját?
A hamburg miért papirforma, én elöbb tennék az ajaxra de inkább kihagytam...lluisllach89 írta:Én 7végére tettem 1 nagyon zsír 5/4es kombót, rem min 4 bejönÁkocka írta:A Gala mit csinált már? Vitték a mixemet. Spurs, Moszkva, City bejött. Erre a törökökön meg elmegy. Megcsócsálhatják a makkost igazán.Ma csak 3 papírformát tettem(de nem tom bejön-e...) Samp, Hamburg, Depor...
Én 7végére tettem 1 nagyon zsír 5/4es kombót, rem min 4 bejönÁkocka írta:A Gala mit csinált már? Vitték a mixemet. Spurs, Moszkva, City bejött. Erre a törökökön meg elmegy. Megcsócsálhatják a makkost igazán.
200asokkal játszom általában...szóval nincs nagy veszélyOrdog írta:Hagyd abba csávó asszondom, mielőtt rámegy a ház:D
Csak egy jótanács
Ordog írta:Kicsit a semmirekelloöm tele volt azzal, hogy másfél hónapja (azóta játszom) csak bukom a szelvényeket, ezért tettem egy biztosat mostanra...
Hol szoktál fogadni? Mert pl. sportingbeten lehet olyan kombit tenni, hogy pl. megjátsza az összeset gyűjtőbe+ megteszi az összes 4eset, ha 5 esemény van, és akkor is nyersz, ha 1en megy el...Enrique írta:Bakker én mit buktam...
Sporting - Barca 1. félidő V OK
Famanguszta - Bremen 4 v több gól OK
Bordeaux - Chelsea 2-3 gól OK
Cluj - Roma félidő V, vége V OK
Shaktar - Basel 2-3 gól -> 5-0...
200 -> 16000 - lett volna.
2 meccs ment el a 8 ból, összsségében meg vagyok magammal elégedvePrimitive írta:Noh, végülis a következők mellett döntöttem :
Bordeaux - ChelseaX-2, 0-2
![]()
Shakhtar - Basel1-1, nem rúg gólt a Basel
![]()
Kolozsvár - Roma2-2
![]()
Liv'pool - Marseille1
![]()
Inter - Pana1
![]()
![]()
Anorthosis - Werder2, 4+