Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bőven megér 350000eFT-t mivel fiatal és a forma erőnlét nagyon helyén van.Theo írta: Ha nekem "beérik" a mostani 4 fiatal edzeni való csatárom, akkor szerintem feljebb tudok menni, 4ből 3mat eladok majd, az elég pénz lesz 3 klasszis játékoshoz.
Ő az én jelenlegi legjobb növendékem, 280 napja vettem 600 eFt-ért
Ti mit adnátok érte? Árbecslés szerint 300-350 000 eFt-t ér.
Sirko Henningsen (191013750)
21 éves és 9 napos, jó forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-03-11
Ország: Deutschland
TSI: 7 750
Fizetés: 444 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: GTheoTeam
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: gyenge
Gólszerzés: kiemelkedő Pontrúgás: pocsék
Ha nekem "beérik" a mostani 4 fiatal edzeni való csatárom, akkor szerintem feljebb tudok menni, 4ből 3mat eladok majd, az elég pénz lesz 3 klasszis játékoshoz.bowlinggolyo írta:Ha mondjuk tapasztalt ht-s vagy már akkor nem feltétlenül kell több szezont az alsóbb osztályban heverészned mivel tudod h mit h kell csinálni. Tesóm csinált egy csapatot egyből megnyerte a 7-edet és az 1. 6odos szezonjában meg is nyerte a csoportját csak nem került fel az osztályozó miatt és örült is neki mert itt legalább jobban jár mert több szurkolója lesz jobban fejleszthet játékosokat stb. Ezeket az én hibáimból mérte le mivel én az 5ödben 1 szezonig voltam aztán ki is estem igaz az osztályozón
ne haragudj de feltetlenul mindig azt keresed h hogy kothetsz belem? en mivel kezdtem az egeszet?Ha mondjuk tapasztalt ht-s vagy már akkor nem feltétlenül kell több szezont az alsóbb osztályban heverészned mivel tudod h mit h kell csinálni.
az elejen!, meg ha viszonylag kezdo hattrickes vagy
Teljes mértékben egyetértek, én a harmadik VII. osztálybeli szezonom után jutottam fel, de nagyon örülök neki, hogy a második szezonomban nem sikerült... Sokkal több pénzt kapsz, mivel többet nyersz, több szurkoló, több pénz, jobb csapatot lehet csinálni. Ezt az is bizonyítja, hogy újoncként 4. vagyok félszezonnál VI. osztályban.mindorokke_barca írta:socio66:mint ahogyan elottem is irtak, a vezetoi kepesseg csak a csapatszellemre hat ki... viszont ha olyan szinten vagy a bajnoksagodban h eleve nyered a meccseidet akkor nem feltetlenul szukseges h az edzodnek is minel jobb legyen a vezetoi kepessege... nekem az elejen amugy az volt a taktikam, hogy a csapatom valos erejehez kepest 1 osztallyal lentebb tartottam magam, mert sokkal konnyebb fejlodnod akkor amikor sorban nyered a meccseidet, es csak arra kell figyelj h ne juss fel... tapasztalatbol mondom, h sztem ez hasznos egy viszonylag kezdo hattrickesnek... nem az a lenyeg az elejen h mar akkor probalj minel elorebb kerulni, mert ennel ez joval inkabb turelemjatek... es gyujts penzt, epits stadiont alapozd meg a csapatodat... hagyj potencialt a fejlodesre...
Igen, akkor a csapatszellem nem lesz olyan jó... Én most vettem 123 000 eFt-ért egy Jó/gyenge edzőt. Megfelelő edzőnél 10 hét volt egy szintfejlődés( Gólszerzés edzés), most pedig elvileg 7 hét lesz. Szerintem nagyon nagy ugrás. Nekem megvan most 5 edzeni való játékosom.(21,19,18,18,17 évesek.)socio66 írta:Egy kis segítség kellene!
Úgy döntöttem,kicsit jobban kellene foglalkoznom a tehetségek kinevelésével,tehát 17 éves játékosokat kinevelni és beépíteni a csapatba. Ez mind szép és jó,viszont az edzőm gyenge,és így ugye kitolódik a játékosok szintlépési ideje,ami nem jó.Viszont egy jó edző középszerű vezetői képességgel elvileg 222.000 eFT,ami azért elég sok,egy remek pedig már számomra gigantikus összeg.Ja,ez a külső toborzásos ár. van ugye a kinevelés,amihez viszont nincsenek megfelelő tapasztalatú és vezetői képességű játékosaim.Venni pedig nem érdemes mert 16 hetet el kell töltenie a csapatnál a leendő trénernek. Nem tudom tehát mit tegyek,mert tehetségeket egyenlőre nem tudok kinevelni,és edzőre sincs pénzem..
ja,és ha egy edző szintje jó,de a vezetői képessége csapnivaló,akkor az mit jelent? Akkor a csapatszellem lesz gyenge csak?
Pontosan. Az edzo vezetoi kepessege a csapatszellemre hat. Ajnlom hogy igazolj egy jo edzot csapnivalo vez. kepesseggel, minel surgosebben mert a gyengevel nem sokat fogsz elerni.socio66 írta: ...
Nem tudom tehát mit tegyek,mert tehetségeket egyenlőre nem tudok kinevelni,és edzőre sincs pénzem..
ja,és ha egy edző szintje jó,de a vezetői képessége csapnivaló,akkor az mit jelent? Akkor a csapatszellem lesz gyenge csak?
Elfogadtam.MessiFan írta:Ki vagy hívva. Egyébként miért akarod eladni a 17 éves ifid? jó formába van ha játszatod sokat fejlődhet sztem. kár hogy nincs lém ráXzibit25 írta:Aki akar játszani egy barimeccset az hívjon ki pls.
Ki vagy hívva. Egyébként miért akarod eladni a 17 éves ifid? jó formába van ha játszatod sokat fejlődhet sztem. kár hogy nincs lém ráXzibit25 írta:Aki akar játszani egy barimeccset az hívjon ki pls.
Köszi a segítségetCFirpo3 írta:Simán megér 5000eFt -ot szerintem. TSI-je jó, képességei rendben vannak egy csatárhoz képest, és szvsz a 28 év az nem öreg. Nekem van kb. öt 28 év fölötti játékosom a kezdőben. Én 10.000eFt-ért raknám ki, mert annyiért tuti elviszik.
Simán megér 5000eFt -ot szerintem. TSI-je jó, képességei rendben vannak egy csatárhoz képest, és szvsz a 28 év az nem öreg. Nekem van kb. öt 28 év fölötti játékosom a kezdőben. Én 10.000eFt-ért raknám ki, mert annyiért tuti elviszik.bowlinggolyo írta:
örülj ha elviszik 5000 eFT-ért mivel csapnivaló a formája és 28 éves szal öreg
örülj ha elviszik 5000 eFT-ért mivel csapnivaló a formája és 28 éves szal öregsalas9 írta:Eppo Laudus (162546193)
28 éves és 29 napos, csapnivaló forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-02-18
Ország: België
TSI: 1 790
Fizetés: 160.80 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Gyirmót SE Alcufer Kft
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: jó Védés: pocsék
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: jó Pontrúgás: csapnivaló
Gólok száma: 30
Mesterhármasok száma: 1
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 3
Kupagólok ebben a szezonban: 0
Határidő: 2008-11-30 15:23
Kikiáltási ár: 15 000 eFt
Azért a lbda inkább nálad volt...CFirpo3 írta:Kabekabe!
Kösz a bari meccset! Igazságos döntetlen lett.
Más: ifi csapatom 10-0-ra nyert!
bocs, h beleszólok, de a statisztikák szerint még egy gólt se lőttkabekabe írta:3-at, de ő a legjobbam, általában lő 1 gólt.MessiFan írta: ÉN 5-ért raknám ki de te inkább 10-ért.
Biztos sokan fognak rá licitálni mert jó a formája, képességei is nagyon jók.
Hány csillagot szokott kapni?
Én azt csak akkor hozom létre, ha mindenki befejezte a bajnokságát, mivel meg szeretnék várni mindenkit (dec. 12 körül).depth írta:Az Eurobarca ifibajnokságot nem hozza valaki akkor létre? Aztán majd megtelik egyszer.