2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valahogy így gondoltam én is.MichaaBee írta:ha én lennék az edző, a kezdőben találná magát.Szajko írta:Gudjohnsen szóba se jött, lehet, hogy ő is kezd.
Én szerintem lekaparnám, mert ha bajnokságot szeretnénk nyerni hozni kell a rangadókat. Ha már 1-2 kisebb csapat ellen botlunk akik beállnak védekezni (Pl.:Getafe), akkor mindenképpen hoznunk kelllui1698 írta:
Én még egy X esetén se kaparnám le a falat.
lui1698 írta:Én még egy X esetén se kaparnám le a falat.Kicsi Messi írta:Szerintem is 1-3 lessz!! De akkor se haragszom meg ha nagyobb arányba nyernénk.
Én még egy X esetén se kaparnám le a falat.Kicsi Messi írta:Szerintem is 1-3 lessz!! De akkor se haragszom meg ha nagyobb arányba nyernénk.
igen. csak sajnos decemberben nem lesz kupameccsLampiao írta:Én azt szeretném kérdezni, hogy az 5 sárgalap utáni eltiltás letölthető ugyanúgy a kupában mint mondjuk a sima piros lap?
ha én lennék az edző, a kezdőben találná magát.Szajko írta:Gudjohnsen szóba se jött, lehet, hogy ő is kezd.
Én is ezt látom reálisnak. De majd kiderül.Katalán88 írta: 1-3.
Guardiola el akarta kerülni a Messi függőséget, szerintem nem jött össze!!!Ilúvatar írta:döntetlenre tippelek.
Szerintem nem. Minden meccs előtt kb. 30-40 perccel már kinn szokott lenni a www.fcbarcelona.com -on a kezdő.soadroli írta:A kezdőt megint csak 1-2perccel a meccs előtt kapunk?
Nem hinném, hogy Kanouté-ra kell a gyors ember, inkább egy magas, aki a Navas - Capel duo által beívelt labdákat ki tudja fejelni. Bár én mind a két fiatallal elégedett vagyok, kezdjen akit Pep jobbnak lát.gekkodan írta:...
nálam dettógianni írta:de a tudat,hogy nem élő....marad a net
végülis csak a feleCFirpo3 írta:Az a 45 perc csúszás az nem sok.