Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert az fikázásnak számít már rögtön mi ha valaki negatív kritikával illet valamit?Boixos írta:megkérnélek titeket, h legyen már annyi korrektség bennetek, h a fikázást magatokban tartjátok az ottani oldallal kapcsolatban!
ugyanolyan fazonok csinálják azt is, mint a miénket, ráadásul szintén nulla forintokból, h örömet okozzanak egy csomó felhasználónak.
nem kell bsztatni őket, és egyébként sem szr az az oldal, minden rajta van, ami egy odavalósit érdekelhet.
Mert azG-Jay írta:Én meg már régóta akartam kérdezni, hogy miért olyan igénytelenül néz ki a madridista oldala? Olyan nekem mint egy gyorsan összedobott atw-s sablonos fhos.
Szandi írta:Ezt már régóta meg akartam kérdezni, mert sose tudom: a madridistán a kezdőoldalon, az mi az amit Raul asszem fog? Olyan, mint egy előke, partedli vagymi. Asszem ez a hivatalos elnevezése. Szóval az mi
Ja. Ezen kattogok hetek óta.Káposztalevél írta: Téged most ez foglalkoztat a legjobban ebben a pillanatban?
Sztem herekötő :/Szandi írta:Ezt már régóta meg akartam kérdezni, mert sose tudom: a madridistán a kezdőoldalon, az mi az amit Raul asszem fog? Olyan, mint egy előke, partedli vagymi. Asszem ez a hivatalos elnevezése. Szóval az mi
Téged most ez foglalkoztat a legjobban ebben a pillanatban?Szandi írta:Ezt már régóta meg akartam kérdezni, mert sose tudom: a madridistán a kezdőoldalon, az mi az amit Raul asszem fog? Olyan, mint egy előke, partedli vagymi. Asszem ez a hivatalos elnevezése. Szóval az mi
kudu írta:új msn címet akarok csinálni, csak hát semmi értelmes nem jut az eszembe:D
valaki valamilyen ötlet msn címnek?:D
egy ötlet: sotetben.alszok@....hu:D
Legyen a neved az emesen címed...kudu írta:új msn címet akarok csinálni, csak hát semmi értelmes nem jut az eszembe:D
valaki valamilyen ötlet msn címnek?:D
egy ötlet: sotetben.alszok@....hu:D
állítsd be alapértelmezett háttérként a beszélgetésekbe egy Barcás háttérképet. konkrét designt ami mindent változtat nem tudok. apropó? valaki firefoxos barcás design?szajko írta:Msn-re nincs valakinek Barcás témája?![]()
Akkor légyszíves írd be, hogy fém a képkeresőbe.Taibi írta:Keresni próbáltam a brazil Ronaldoról néhány jó képet a neten, és eléggé ledöbbentett, hogy a google képkeresőjébe ha beírom, hogy "Ronaldo", akkor kb 20-ból 1 képen szerepel csak az igazi Ronaldo, míg 19-en CR.
Ez azért elszomorított..., változnak az idők.
Ott van az aláírásában hogy vv19 azaz victorvaldes19 van a képténG-Jay írta:Te vagy a képeden? Ha be akarsz rúgni??lionelmessi19 írta:Annak baromira örülni kell. Nekem egy vagyonba fáj ha be akarok rúgni, és ez meglehetősen autocenzúra.
![]()
![]()
Azthittem azért 12-3 évesen még kubut isznak a gyerekek.