2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
még egy gól itt és egy gól ott.Master19 írta:Na ezt vártam!!Ez az és most már több gólt nem akarok látni és akkor minden rendbendanko94 írta:2:1 Nyúl
Látjuk mi is:DSzandi írta:Itt a 2.
De nagyobb érdem egy jó, stabil Madridot megverni, mint egy sebeiből vérző romhalmaztMichaaBee írta:Clásico-n már azt is szívesen nézném, ha több góllal nyernénkPrimitive írta:Érdekes lesz az El Classico, remélem, hogy addigra azért kicsit feltüzelik magukat, hogy egy jó meccset nézhessük.![]()
Clásico-n már azt is szívesen nézném, ha több góllal nyernénkPrimitive írta:Érdekes lesz az El Classico, remélem, hogy addigra azért kicsit feltüzelik magukat, hogy egy jó meccset nézhessük.
Perez Burull mint madridista?Varga Tamás írta:Épp ezért fog ma kikapni a Madrid. A sors majd igazságot szolgáltat. Perez Burrull pedig ősmadridista. Amióta működik, a Madrid a kedvence.
Szegény Madrid, azok a szemét bírók mindig kibabrálnak velük...Szánalmas az egész brigád.
az a szánalom h nem tudod leírni az "ilyesmit"..norbert55 írta:Madridistán ijesmi kommentek vannak
No, ez gyorsan ment. semmi baj, 9-től south park van úgyis.
a szokásos szöveg.
SZÁNALOM
öngyilkos leszek....
![]()
![]()
Hála égnek szünet.....jöhet a fejmosás...ha a cipész egyáltalán betalál az öltőzőbe....Én nekem 1 madrid játékossal sincs bajom csak Sneijderrel. Mert kumma jól lő Ennyi.
Ne vitázzunk. Béke