Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a Kapufa az Kapufa, a Gól az GólIlúvatar írta:erről beszélek vazze, ezek meg összevissz' negatívoznak engem... nc...Dona írta:bennem is ez van:Snagyon kicsin múlott,h nem mentek be a sevillai ziccerek:S
Kummanagy szerencsénk volt, hogy nem kaptunk be 1 gólt... az a kapufa pláne... :S
erről beszélek vazze, ezek meg összevissz' negatívoznak engem... nc...Dona írta:bennem is ez van:Snagyon kicsin múlott,h nem mentek be a sevillai ziccerek:S
Úgy tudom, csak Busquetsnek.norbert55 írta:Van még vki nálunk akinek 4 sárgája van?
Busquets is 4 sárgás ha jól tudom.norbert55 írta:Van még vki nálunk akinek 4 sárgája van?
Busquetsnorbert55 írta:Van még vki nálunk akinek 4 sárgája van?
Cácerest én is támogatnám. Nagyon megnézém egy nagyobb rangadón hogy mire képes.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
Szívemből szóltál.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
mindig is negatív voltam, egész életemben.McLovin írta:Ugyanezt gondolom én is, teljesen negatív a srác már a meccs elejétől...G-Jay írta:Íluvatar lassan azt érzem te szeretnéd is ha egyenlítene a Sevilla.
Ugyanezt gondolom én is, teljesen negatív a srác már a meccs elejétől...G-Jay írta:Íluvatar lassan azt érzem te szeretnéd is ha egyenlítene a Sevilla.
már miért is szeretném??? egyszerűen meglátszik a játékból, hogy merre is billen a mérleg... és szólok előre, hogy nehogy pofára essetek...G-Jay írta:Íluvatar lassan azt érzem te szeretnéd is ha egyenlítene a Sevilla.
eddig jó,de szerintem egy gól kevés lesz a győzelemhez..Adam04 írta:na szünet végre