Élő közvetítések 08/09
-
- Barça C
ÉNIS....HÚÚÚÚÚÚ 1FOLYTÁBAN HAVINAK MONDJÁK XAVIT!!!ÁÁÁÁÁ....IDEGESÍTŐ DE NAON..boixosnoisbarca írta:f...om,kínai csatornán nézem a meccset ,kinyír a kommentár:D
mit tudunk G Milito-ról, mikor tér vissza végre ??
nekem speciel már hiányzik hátra!!
nekem speciel már hiányzik hátra!!
- Bogi63
- Capitá del Barça
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=481e97808da07boixosnoisbarca írta:f...om,kínai csatornán nézem a meccset ,kinyír a kommentár:D
Nézd itt.

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
-
- Jugador del Barça
f...om,kínai csatornán nézem a meccset ,kinyír a kommentár:D
1etértek!! GO BARCA!!!!!!!!MESSI INDULJ BE!!!Ilúvatar írta:jólvan leállok ezzel a borúlátással.
FORCA BARCAAA!!! MÉG 1 GÓLT!!!
-
- Jugador del Barça
Ja ja és sztem csere se lesz nem,h a hátvédsort...
De Bojan v Hleb bejöhetne...
De Bojan v Hleb bejöhetne...
Ezzel eggyetértekFernando írta:Úgyérzem egyesek igencsak hozzászoktak az 5-0-s meccseinkhez és vészharangot kongatnak ha vezetünk a Sevilla ellen félidőben. Emlékeztetőül: Mikor nagyon ment a Barcénak is kaptunk már ki a Sevillától. Szerintem eddig jól játszunk. A Sevilla sem játszik rosszul. Ennyi.

sztem se...oleguernél klasszisokkal jobb: még mindig gyorsabb nála, jobban helyezkedik stb.TZS írta:na azért olegerrel ne említsük már egy lapon....Ilúvatar írta:ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Úgyérzem egyesek igencsak hozzászoktak az 5-0-s meccseinkhez és vészharangot kongatnak ha vezetünk a Sevilla ellen félidőben. Emlékeztetőül: Mikor nagyon ment a Barcénak is kaptunk már ki a Sevillától. Szerintem eddig jól játszunk. A Sevilla sem játszik rosszul. Ennyi.
Piquét meg ne bántsátok. Annyira nem játszik rosszul. Tény, játszott ár ennél fényévekkel jobban is...
Piquét meg ne bántsátok. Annyira nem játszik rosszul. Tény, játszott ár ennél fényévekkel jobban is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.11.29. 23:04:52-kor.
Ez így igaz, kockázatos lenne megbontani hátul a csapatot.boixosnoisbarca írta:Én is támogatnám a Cáceres-Piqué cserét,csak fene tudja,h jó lenne megbontani a hátvédsort...
na azért olegerrel ne említsük már egy lapon....Ilúvatar írta:ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
ezt az eddog naon lassan muzsikáló hátvédsort kötelező lenne megbontani...de ahogy ismerjük pepet sztem nem fogja 1enlőre meghúzni...sajna..boixosnoisbarca írta:Én is támogatnám a Cáceres-Piqué cserét,csak fene tudja,h jó lenne megbontani a hátvédsort...
Legyen inkább döntetlen, azzal járunk a legjobban.Ilúvatar írta:ámen.Becks írta:Ez a sevilla a jövöhéten meg...a realt!!!!!
Most meg lőni kell még egy gólt minimum. De tavallyal ellentétben idén szerintem ezt értik is a srácok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2008.11.29. 23:03:07-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Jugador del Barça
Én is támogatnám a Cáceres-Piqué cserét,csak fene tudja,h jó lenne megbontani a hátvédsort...
Lest mutogatott.Ilúvatar írta:
ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.

én is egyetértek a piqué cáceres cserével 

kik azok az "ezek". vegyél már vissza. egy rossz szót nem mondtak csak hogy negatív vagy.Ilúvatar írta:..erről beszélek vazze, ezek meg összevissz' negatívoznak engem... nc...
Kummanagy szerencsénk volt, hogy nem kaptunk be 1 gólt... az a kapufa pláne... :S
mindenki tudja hogy szerencsénk volt de próbálják felfogni pozitívan.. na off off
- Deus
- Boixos Nois
ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!

- Dawe
- Jugador d'estrella
ennyi!szajko írta:a Kapufa az Kapufa, a Gól az GólIlúvatar írta:erről beszélek vazze, ezek meg összevissz' negatívoznak engem... nc...Dona írta:bennem is ez van:Snagyon kicsin múlott,h nem mentek be a sevillai ziccerek:S
Kummanagy szerencsénk volt, hogy nem kaptunk be 1 gólt... az a kapufa pláne... :S
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"