Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÉNIS....HÚÚÚÚÚÚ 1FOLYTÁBAN HAVINAK MONDJÁK XAVIT!!!ÁÁÁÁÁ....IDEGESÍTŐ DE NAON..boixosnoisbarca írta:f...om,kínai csatornán nézem a meccset ,kinyír a kommentár:D
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=481e97808da07boixosnoisbarca írta:f...om,kínai csatornán nézem a meccset ,kinyír a kommentár:D
1etértek!! GO BARCA!!!!!!!!MESSI INDULJ BE!!!Ilúvatar írta:jólvan leállok ezzel a borúlátással.
FORCA BARCAAA!!! MÉG 1 GÓLT!!!
Ezzel eggyetértekFernando írta:Úgyérzem egyesek igencsak hozzászoktak az 5-0-s meccseinkhez és vészharangot kongatnak ha vezetünk a Sevilla ellen félidőben. Emlékeztetőül: Mikor nagyon ment a Barcénak is kaptunk már ki a Sevillától. Szerintem eddig jól játszunk. A Sevilla sem játszik rosszul. Ennyi.
sztem se...oleguernél klasszisokkal jobb: még mindig gyorsabb nála, jobban helyezkedik stb.TZS írta:na azért olegerrel ne említsük már egy lapon....Ilúvatar írta:ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
Ez így igaz, kockázatos lenne megbontani hátul a csapatot.boixosnoisbarca írta:Én is támogatnám a Cáceres-Piqué cserét,csak fene tudja,h jó lenne megbontani a hátvédsort...
na azért olegerrel ne említsük már egy lapon....Ilúvatar írta:ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
ezt az eddog naon lassan muzsikáló hátvédsort kötelező lenne megbontani...de ahogy ismerjük pepet sztem nem fogja 1enlőre meghúzni...sajna..boixosnoisbarca írta:Én is támogatnám a Cáceres-Piqué cserét,csak fene tudja,h jó lenne megbontani a hátvédsort...
Legyen inkább döntetlen, azzal járunk a legjobban.Ilúvatar írta:ámen.Becks írta:Ez a sevilla a jövöhéten meg...a realt!!!!!
Lest mutogatott.Ilúvatar írta:
ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.
kik azok az "ezek". vegyél már vissza. egy rossz szót nem mondtak csak hogy negatív vagy.Ilúvatar írta:..erről beszélek vazze, ezek meg összevissz' negatívoznak engem... nc...
Kummanagy szerencsénk volt, hogy nem kaptunk be 1 gólt... az a kapufa pláne... :S
ezzel teljesmértékben 1etértek veled... piqué egy ökör. új oleguer vagy mi... :S annál a kapufánál, ha jól láttam, hogy elkezdett mutogatni nemtudomkinek, hogy fogja le aki kapufát lőtt, miközben piqué volt a legközelebb hozzá... észkombájn.lui1698 írta:Piqué le, Cáceres be! MOST! NEM KÉSŐBB, MOST!
ennyi!szajko írta:a Kapufa az Kapufa, a Gól az GólIlúvatar írta:erről beszélek vazze, ezek meg összevissz' negatívoznak engem... nc...Dona írta:bennem is ez van:Snagyon kicsin múlott,h nem mentek be a sevillai ziccerek:S
Kummanagy szerencsénk volt, hogy nem kaptunk be 1 gólt... az a kapufa pláne... :S